Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Igen, tudom, hogy nem ez a lényeg. 😊
Mégis mindig meglepõdök, amikor ilyen rövid idõ alatt el vki ilyen nagy elhatározásra.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

anyád...

The Matrix has you...

szivesen itt is van még: http://goo.gl/fGwgV
Köszönöm, Chaya Neked is utólag 😊

The Matrix has you...

Pretorian
Nah, gratulálok! 😊

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

jellemzõ, hogy egy Nõ tud csak gratulálni 😊

nyár közepe óta..igen, nem sok, de nem ez a lényeg.

The Matrix has you...

chhaya
Gratu. 😊 Mióta is vagytok együtt?

kemény...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
kitõl?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

ehh, csak beírom ide is, végül is sokat beszélgettünk az elmúlt pár évben 😊

Olyan szeptember környékén már Apa leszek 😊

The Matrix has you...

clio1616v
mindig oda lyukadunk ki, hogy csak a szexuális vágyak miatt viselik el a nemrendes lányokat

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Pretorian
...de általában meg is állt itt a dolog, és sokszor eljutottunk odáig, hogy nincs értelme se rendes lányt keresni, se filozofálgatni, se tanácsokat osztogatni 😄

többet is írhatnál😊, ha tudnád, hogy jó 1-2 éve mennyi filozofálás ment itt a nõkrõl, mennyi tapasztalat és kétely hangzott itt el.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
tldr

Egy olvasó hívta fel a figyelmem a fórumra. Szóval innen érkezett az a rengeteg látogató egyik napról a másikra? 😊

Köszönöm az elismerõ szavakat, nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz, dühömben kezdtem neki. Minden történet úgy ahogy van megtörént, csak a neveket és a helyszínt változtattam meg, de a cselekmények úgy zajlottak, ahogy írtam.

Lassan beérem magamat, jöhetne újra egy lány aki elrabolja a szívem újra, így befejezhetném a blogot, de addig is van még történet. 😊
nagyon állat, hihetõ mennyi kalandban volt része...

Hogyan lehet belülrõl is rontani a szépséget azon szakadtam😄😄😄

Ha jól látom igencsak jó írói vénával megáldva, a második történet már enyhén novella szagú volt, sok-sok kitalációval, de kikapcsolódásra jó lesz 😊

The Matrix has you...

Tetszik, ahogy ez a Dávid ír, Szerelem elsõ látásra cikke is teljesen átérezhetõ volt, inkább humorosan fogta fel, mint csalódásként így a panasz fel sem tûnt az írásában csakis az élmények illetve a kérdések, hogy mit rontott el?

Üdv a valóság sivatagában 😊

The Matrix has you...

<#wave><#eplus2><#vigyor> helyes...

Pretorian
Búék Mindenkibe!
Értem mirõl beszélsz, de ma a csapból is az folyik, hogy már 17-18 évesen kötelezõ ribancnak lenned, különben nem fog befogadni az a közeg, amelyben élsz. Ha meg pali vagy akkor csinálj magadnak buzi fejet meg legyen tarajod és sokat legyél a Studioban meg a Coronitában. Bekapcsolom a tévét (az elmúlt 1.5 évben ötnél kevesebb alkalommal történt ilyen), és meglátom ezeket az úgynevezett vj-ket a Viván mint a Kristóf meg az Özge kutyája, akiket úgy rúgnék meg nekifutásból hogy a következõ Apollo-programmal hoznák vissza õket a Holdról, vagy az éppen aktuális VV -lineupot a szokásos huszonegykét éves szopós szájú szilikonos nemkurva kiscsajokkal, meg a tarajos jampikat akiket már említettem, és kb. 3 perc után ki is kapcsolom. Aztán felmegyek a Facebook-ra, ahol az üzenõfalon legalább 40 "Tudd meg, homokos vagy-e?" kaliberû kémalkalmazást osztanak meg ugyanezek a formák óránként, 2 darab tükörben fényképezett egészalakos pucsítós kép között, majd kilépek, és örülök hogy 1 vagyok az ezerbõl, bármivel is foglalkozom. <#hamm>

Pretorian
<#wave><#wilting><#wow2>

helyes<#eljen> örülök neki, ha megtaláltad a számításod😊

mi még régi vágásúak vagyunk, monogám típusok, nem ez a hebrencs, mai fajta 😊
tisztában vagyok magammal, Õ is tudja mit akar, elég felnõttek lettünk egy komoly kapcsolathoz.

The Matrix has you...

nem felejtettem el, mesélted kb nem is tudom fél? éve, azóta is együtt vagy vele?

csak gondoltam megkérdezem hátha van már új jelölt, tudod, hogy így megy manapság, hogy nincs biztos kapcsolat😉

Nálam semmi változás, továbbra is barátnõm van, amit úgy néz ki elfelejtettél 😊

The Matrix has you...

BÚÉK neked is😊 mi újság van nõk terén nálad?

valami ilyesmire céloztam Én is 😊

amúgy buék 😊

The Matrix has you...

húzzál már innen ezzel a szarral!

The Matrix has you...

nem amerikában élünk, MO-on, teljesen már a mentalitásunk...bár, rengetegen kezdenek átszellemülni és átvenni minden amerikai szarságot...mindent csaj majmolunk

ismerem az eredetét, az amerikai, mint majdnem minden ilyen csajozós dolog, de az, hogy csak úgy szóról szóra fordítják nem túl nagy képzelõerõre vall, így elég sokat veszít a vonzerõbõl is, hogy akár csak emilt irjak...a többirõl nem is beszélve 😊

The Matrix has you...

ez egy agymosott hatásvadász oldal...

Jókat nevettek, sztoriztok, és megismeritek egymást. Aztán ahogy eltelt kis idõ, elkéred a telefonszámát. Leírja neked egy cetlire, rád mosolyog, és átnyújtja neked a papírt.

szóról szóra át lett mentve egy amerikai forgatókönyv részlete?? Ilyet filmekben látni csak, esküszöm 😊

The Matrix has you...

<#nevetes1>
sz4bolcs
meg kell fordítani a létkereket

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Pretorian
stranger -> girlfriend -> stranger

Nálam így néz ki a dolog. Jah, és a strangerbõl másodszorra nem lesz girlfriend, szóval ez nem egy ciklikus dolog (nálam).

Pretorian
<#wilting>

Tanácsok, tippek, módszerek a sikeres csajozáshoz, hogy a legjobb nõket is elcsábítsd!
Kizárólag férfiaknak!
http://www.csajozasitanacsok.hu/&par=4715

Tanácsok, tippek, módszerek a pasizáshoz, hogy a legjobb pasikat is könnyedén elcsábítsd!
Kizárólag nõknek!
http://www.pasizasitanacsok.hu/&par=4715

gergely1991
Ezt sose tudhatod.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

chhaya

tudom mi hiányzik az ábráról a troll face kép, és egy síró csaj fej😄😄😄😄😄

gergely1991
Akkor már nagyon rövid az út, a heartbreak felé.😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

stranger zóna nekem testhezálló😄

chhaya

fogadni mernék a boyfriend/girlfriend fülecske

chhaya
Még a cycle-ben vagyok, elég jó pozícióban. 😄

gergely1991
A kép legvégén pedig te. 😄