nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
ioinme #21072 Eszembe jutott egy régebbi, de szerintem nagyon durva történet ami velem esett meg még régebben, gondoltam elmesélem hogy lássátok, a nők ilyenre is képesek, legalábbis egynémelyik. Korábban volt egy nagyon jó lánybarátom. Ha lehet lány és fiú között tökéletes barátság, akkor az majdnem az volt. Nem voltunk egymás legjobb barátai de nagyon is jól komáltuk egymást. Olyannira hogy elmondta ha baja volt, sokszor nekem panaszkodott, amit én nem bántam mert nem akartam tőle semmit, nem érdekelt hogy lelki szemetesnek néz vagy akármi másnak, mert tényleg csak barátként tekintettem rá, és ő is viszont. Olyannyira jóba voltunk hogy engem tekintett a legjobb fiú barátjának, egy alkalommal pedig mikor nagyon nagy gázban volt a családja anyagilag, kisegítettem egy csekély összeggel (mert nálam sem volt több sajnos)
Jó tett helyébe jót várj, így tartja a mondás. De valahogy nem volt igaz. Nemsokkal ezután összejött egy sráccal, aki kb. tulajdonként kezdte kezelni, és ő ezt nem vette észre. Értem ezalatt azt, hogy rohadt féltékeny volt kb. mindenkire aki a közelében volt vagy akivel beszélt. Rám pedig különösen féltékeny volt. Aztán végül egyre többet veszekedtek miattam, mert az a barom nem volt képes megérteni hogy én soha nem tudnék úgy tekinteni rá, meg ő sem rám. Ha így lett volna rég összejöttünk volna, és neki esélye nem lett volna már összejönni vele. A dolog csattanója: egy nap közölte velem levélben a csaj, hogy soha nem akar beszélni velem mert nem tetszik a fiújának. A hab a tortán már csak az volt, amit utólag tudtam meg: nem osztott semmiféle ultimátumot a srác, hanem a lány látta így jobbnak, hátha nem veszekednek.
Ez nekem annak idején nagyon rosszul esett. Főleg hogy hányszor és mennyire segítettem neki. Ja, és egy olyan ember tette ezt meg, aki váltig hangoztatta, hogy a barátai az elsők. =) Kicsit ironikus. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ha a párom akarna ennyire beleszólni a baráti körömbe meg eltiltani emberektől, vagy csak szimplán balhézgatna miatta, otthagynám a fenébe.