Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szerintem akár egy életen belül is változhat, sõt! változik, billeg az önzõség-önzetlenség mérleg, elég csak gyermekkorunkat és felnõttkorunkat összehasonlítani, de még itt sem egyértelmû, hiszen Édesanyánkat legtöbbször önzetlenül szeretjük, viszont önzõk - és ezáltal féltékenyek - is tudunk lenni, ha Õ mást is eláraszt a szeretetével, nem csak nekünk adja azt 😊
The Matrix has you...
a lényeg, hogy tudatos ego-ról nem beszélhetünk, az ember lépett arra a szintre, hogy megkérdõjelezze Önnön létezésének okát.
The Matrix has you...
aki nem tudatosan, az önzetlennek van kikiáltva, de valójában tudat alatt egoista
és mindenki csak azért segít másnak, hogy neki magának jó legyen
lényegében
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
The Matrix has you...
Tegnap egyedül voltam itthon, mivel a szüleim elmentek a második budai kutyavásárra ezért nem tudtam másra gondolni csak arra, hogy rendezek egy hatalmas hoki partyt. Meg is történtek az elõkészületek... volt itt minden mi faszmakknak ingere: Fa és Baba testápoló, valamint Johnson's babaolaj.
El is kezdtem a mûveletet elõször hatalmasat köptem a tenyerembe és így kezdtem a hokizást, de eszembejutott, hogy tegnap hagymát ettem és így bedohosodik a faszlikam, gyorsan váltottam is babaolajra amibõl sajnos alaposan jutott a segglyukamba is így, hogy ne vesszen kárba az olaj feldugtam magamnak a 100 db-os C vitamin vaskos dobozát.
Ekkor történt a probléma, nyitott ablaknál maszturbálok és a család barátja Imre benézett a szobámba majd ennyit kérdezett: Apádék itthon vannak? Szégyenemben nem tudtam mitévõ legyek, az ijedtségtõl a segglikam porszívóként szoppantotta be a hatalmas vitaminos dobozt. Kérlek segítsetek rajtam, nem merek Imre szemében ézni.
Történt már veletek hasonló? Nektek mi a praktikátok? etwe rsd
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Azért adsz neki, mert neked akkor lesz jobb, ha neki is. Jobban fogod érezni magad, még akkor is, ha az utolsó 1500 forintodat adod oda. Azt hiszed önzetlen vagy, és bizonyos mértékig annak is érezheted magad, de a végén mégsem leszel az, mert te magad is profitálsz a dologból, és ez a hajtóereje az egésznek.
természetesen The Moderator az
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A legtöbb embernek fogalma sincs mi az az önzetlenség. Az önzetlenség fáj. Én ezt akkor éltem meg, amikor még régebben többet éreztem a legjobb lány barátom iránt, mint barátság.sablonsztori.Megbeszéltük, hogy részérõl nem mûködne. Tudtam, hogy az lenne nekem a legjobb, ha nem beszélnénk többet, de tudtam hogy szüksége van rám mint barátra. Tudtam, hogy ha többször felhozom a témát, akkor nagyon fogja bántani, hogy szenvedek miatta. Szerettem annyira mint embert, hogy megerõszakoltam magam, és fenntartottam a barátságot.
Kedvenc dalszövegidézetem erre:
"mert nagyobb dolog annál, hogy odadobod magad csak egyvalami lehet: úgy csinálni végig, hogy soha ne tudja meg; soha ne tudja meg az akiért teszed."
Piszok nehéz volt, de megérte. Azóta mindketten a saját boldog kis párkapcsolatában élünk, és a barátság is megmaradt.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Miért látszana hülyének attól, hogy nem tud pár választ. Ez annyira....bugyuta felfogás. Én egyetértek Einsteinnel pl. a következõkben:
"Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést.
Nem kell megértenünk a világot; elég, ha eligazodunk benne.
A valósághoz mérten minden tudományunk primitív és gyerekes dolog - és mégis ez legnagyobb értékünk.
A kevés tudás veszélyes. A sok is.
Amennyiben a matematika törvényei a valóságra vonatkoznak, nem bizonyosak; amennyiben viszont bizonyosak, nem a valóságra vonatkoznak.
A képzelõerõ mindennek az alapja. Ez az, ami bepillantást enged a jövõbe.
Én mindenkivel egyformán beszélek, a szemetessel ugyanúgy, mint az egyetem elnökével.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki errõl nem tud, és megvalósítja.
A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot."
"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsõben nem vagyok biztos."
😊😊😊😊
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
viszont, ha valakik készen állnak, meghozzák a döntést, nem beszélhetünk önzésrõl! magaddal szemben esetleg, hogy úgy éled meg elhanyagolnak.
Kérdés: miért védi meg egy anyaállat a kölykeit egy ragadozótól úgy, hogy belepusztulhat? Lehet egoja? Ösztön? Az mi?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Férfi vagy?
Bizonygatni akarod, hogy az egódtól vezérelve más aspektusból szemléled a világot? Nem kell. Úgyis mindenki bizonyos mértékben magából indul ki, vagy néha hazabeszél. Hát tényleg néha nem értjük, hogy miért is az a véleményünk, ami. Ugye?😊😊😊
az anyaság a legnagyobb önzés... néha a párkapcsolat rovására is megy, mert a férj el van hanyagolva 😉
Szerintem túlsarkítjátok a dolgokat...
ezek az általad önzetlennek mondott emberek, valóban saját kárukra követnek el jótetteket... önkínzók, hogy utána reménykedjenek, hogy jót tettek és becsülni tudják magukat... ki hogy vívja ki az önbecsülését
van aki magának generálja van aki mások által jut hozzá, mások segítségével
Az a mitológiai sztori jutott eszembe, mikor egy ember "feletette magát" egy anyatigrissel.....hát tuti jól el volt a végén😊😊
Ezáltal, hogy jót tesz kielégül a kis lelke, elégedettség tölti fel, hogy jót tett másokkal másokért, az önbecsülése megnõ... nem ragozom szerintem érthetõ.
Életszerû példa: Van 5 nap fizuig, van 1500 Ft-ja Z-nek. Meglát egy gyûjtõakciós perselyt, ahol egy gyerek mûtétjére gyûjtenek. Odatesz 500 Ft-ot. Nem tud róla semmit, nem vár el semmit, nem látta senki...stb. Na akkor homo sapiens sapiens módjára sorold már el nekünk tudatlanoknak hol van ebben önös érdek?
Akit önzetlennek titulálunk azokat, egy külsõ szemlélõ többre tartja, mert tudatlanul, ok nélkül segít, akár saját maga kárára is, ami nem minden esetben okos.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A Miértekre nekem nem elég válasz a Csak! - de lehet én vagyok rosszul összerakva... vagy másképpen
Bennem a félelmet, egy apró reális motiváció is képes a háttérbe szorítani.
Hát elõször is, ha magasabb egy fejjel nem a feje érdeme, másrészt szimpla tény, ezt dobták a gének, miért lenne tõle elégedettség érzése? Hogy érthetõ legyen, hogy gondolom: ha jól végzem el a munkámat, az okoz sikerélményt, tudok neki igaziból örülni. Az, hogy magasabb az öröklött IQ szintem az átlagnál szimpla tény, tudomásul veszem, de sikerélményt nem okoz, nem tölt el elégedettséggel. Vagy öröklötten tehetségem van a tánchoz, rajzhoz, de nem fejlesztem ezen tehetségeimet, nem foglalkozom velük, akkor nem tölt el elégedettséggel sem, hisz "ajándékba kaptam" nem saját eredmény. Hát neked lehet más a véleményed, én így gondolkodom.