nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
ioinme #21043 Velem mostanában (cirka 2 hónapja) történt utoljára fura, nős eset. Értetlenül állok előtte azóta is, bár van már tapasztalatom a nők terén sok tekintetben, ez még nekem is picit feladta a leckét. Volt egy lány, aki hirtelen bejelölt Facebookon. Én visszajelöltem, ő rámüzent, hogy reméli nem baj hogy bejelölt. Írtam neki hogy nem, de nem ismerjük egymást a 30 közös ismerős ellenére.Erre visszaválaszolt hogy tehetünk ellene. Az egész ilyen nagyon nyomulósnak érződött, a csaj szabályszerűen nyomult. namármost ez egész pontosan másfél hétig tartott, már le volt vajazva a randevú, erre hirtelen azt vettem észre, hogy totál megváltozott a dolgokhoz való hozzáállása. Nem beszélt annyit, nem volt érdekes amit mondott, sokkal rövidebben válaszolt mindenre. Ilyenkor már rutinból tudtam a dolgom, és nehogy ő csináljon belőlem hülyét - meg amúgy sem foglalkozok ennyire hangulatfüggő/hangulatváltó emberekkel - fogtam és lemondtam a randit meg az egész leendő "kapcsolatra" tett próbálkozásokat persze burkoltan, de levette a lapot.
Abszolút nem mozgat már a dolog, pusztán a kíváncsiság miatt kérdezem: szerintetek ez miért volt? Létezik ilyen, előfordult már veletek? Annyi biztos hogy tuti nem szedett össze más pasit, azóta sincs senkije.