nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bajgunar
    Ha ő meg ezzel papucsnak tekint, vagy h megaláztam magam előtte, hogy rákérdeztem, miért is ilyen hülye, és miért csinálta ezt, akkor azzal csak saját magát járatja, minősíti le! Szerintem. Ez nem "papucsosdi" tett.
    Egyszerűen ha ő így látja, véli a dolgot, akkor azzal csak magát minősíti.
    Az meg h nem b@sztam meg, szerintem nem "papucs" jellemre vall!!! Sőt!
    Ennyi erővel minden jött ment lányt megfektethetem volna! Nem?
    És akkor azzal űbergizda, szuperfasza, kanegér, macsó férfi lennék???
    Hát szerintem meg kurvára de NEM! És az én elmém szerint NEM az a férfi, aki így elsőre, és egyből jól megk*rta volna, hanem az aki pont NEM tette meg! Mert szerintem sem az az igazi férfi aki minden nőt képes meghódítani, hanem az aki mindet fel tudja adni egyért!
    De ez az én véleményem! Toljátok csak rám az off-ot, meg a flam-et!
    Lehet igazatok van, papucs vagyok és a csajnak pont az lett volna az igénye, h beakasszak neki, de akkor meg nem értem, hülyített egy hónapig, idejött, h megb@sszam, és ha megteszem velem marad? De mivel nem tettem meg, lelépett, mert gyík vagyok? Mi a f@sznak utazgatott békéscsabáról idáig? Közelben nem kapott kuksit??? Na menjen a picsába!
    Meg az is, aki azt helyesli, h egyből s3ggb3 kellett volna pakolnom!
    Nem, nem teszem meg! Lehet puding vagyok! De ugyanúgy elítélem az olyan nőt is, aki arra halyaz, h jól megrepesszék! Majd lelép! Az ilyet hívják ribancnak! (nem kurva, mert az pénzért b@szik).
    Ezek az én véleményeim, érveim.
    Ettől függetlenül, a csaj h miért tiltott le, majd jelölt vissza, miért nem jelentkezik, és h most végülis mit akar/t, még nem fogom megtudni.
    Ha nem akarna semmit, akkor mi a f@szért jelöl vissza 3 nap után?
    Akkor felejtsen el a picsába, és ne nézegesse az adatlapom, h mikor írom ki h kapcsolatban vagyok! Nem?