nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • SlayR
    Hűűűh van ám sztori...bár nálam is sikerült eme témában mostanság kevésbé pozitív, de mégis igen érdekes tapasztalatokat szerezni. Valahogy nem szoktak nagy hatással lenni rám ezek az ismerkedési témák, de most mégis kedvet kaptam leírni egy mondhatni közelmúltban történő esemény sort kíváncsi vagyok ki hogy látja a történések hátterét.
    Adott tavalyév vége egy jó ideje egy szórakozó helyen baráti társaságban sokszor besegítgetek ebben abban és élem sokak számára kevésbé elfogadható életmódom így 25 évesen. A bulik során elég sok embert ismerek meg és látok sok mindent ez is így kezdődött. Volt egy lány akit úgy megfigyeltem néhány bulin, de nem vagyok az a fajta aki feltétlen kényszert érez arra, hogy csak azért mert ott van valaki aki esetleg tetszik/szimpatikus rögtön "lecsapjak" rá. Telt múlt az idő és eljött egy buli ahol ismét láttam a lányt akivel néha találkozott a tekintetünk igazából valahol pont az esetem külsőre (belsőbe már a mai világban nem is merek találgatni). Le ment a buli mivel a lány egy pasival volt gondoltam biztos barátja (tudom ez olyan tipikus gondolat). Következő bulin sikerült összefutni ahol egy pár szót váltottunk, de semmi különösebb nem történt emlegetett egy fiút akiről alapból azt gondoltam biztos a barátja így hagytam is a dolgot. Nemsokkal késöbb rá következő buliban újra találka beszélgetés meg már kisebb kavarás és megtudtam azt is igazából nincs senkije (itt még meglepően egyszerűnek látszódott a dolog...gyanús is lehetett volna:D). Folytatásképp telszám csere/ Facebookos ismeretség megtörtént kisebb/nagyobb beszélgetések (ez később is megmaradt meglepően sok őszinte eszmecserével). Beszélgetések során elsőre volt egy olyanról szó, hogy igazából ő nem akar komoly kapcsolatot mivel nem rég mászott ki egy problémás hosszú párkapcsolatból (ez is eléggé nem egyedi eset). Ezen események év végén zajlottak az ominózus jobban ismerkedős est után pár napra rá jött a szilveszter amit megbeszéltünk közösen töltünk egy bulin a "szokásos" helyen. Mivel előtte ő közölte nem akar semmi komolyabbat eldöntöttem én nem fogok semmi olyat lépni ami ennek az ellenkezőjét mutatná (eleve ezen a téren nem vagyok olyan, mint az átlag gondolkodású téma kicsit sokkal válogatósabb, de mondhatni ő más kategória volt, mint a legtöbb...persze még nem is nagyon ismertem, de általában jók a megérzéseim). Eljött a szilveszter megtörtént a találkozás irány a buli kis beszélgetés stb stb. Majd mire beindult az este jött egy nem várt fordulat mondhatni egy igencsak határozott kezdeményezés a részéről amit nem is tudtam igazából hova tenni és már kezdtek kicsit gyanúsak lenni a dolgok, de gondoltam sodródok az árral (avagy semmi jónak nem vagyok elrontója).Lezajlott az éjszaka hajnalban különösebb folytatás nélkül elváltak útjaink mivel ő is kicsit sokat ivott viszonylag én is így pihenőre tértünk bár ő nála már kis nyűgösség jelentkezett akkor eért is nem lett talán jobban folytatás. Másnap felhívtam amikor ő bocsánatot kért a hajnali dolgok miatt (mivel eredetileg úgy volt lehet nálam alszik vagy én megyek hozzá). Igazából ezekután jöttek azok a dolgok amik már kicsit kezdtek sok(k)ak/ollóak lenni. Mesélt az előző kapcsolatáról amit nem részletezni, de erős túlzással se mondhatnám, hogy normális dolog volt az exe részéről majd jelentkeztek a fura viselkedési dolgok amikből következően elég komoly beszélgetésünk is volt ahol kicsit nyersebben, de teljesen jóindulatból és őszinteségből megfogalmaztam az engem zavaró és számomra nem világos dolgokat. Ahogy telt az idő viszont a részéről egyre pozitívabb viselkedési jelek kezdtek újabb fordulatot venni és egyfajta ok nélküli taszító formát felvenni. Egyre több nézeteltérés meg már a szinte 40 éves házasok féle veszekedésnek induló bár részemről csírájában elfojtott történések. Párszori facebookos tiltás téma ami azért már nem az én sportom így 25 évesen... Legutóbb pl egy ilyen után szintén egy buliban összefutva teljes olyan viselkedést mutatott, mintha nem is történt volna semmi. Ezek után én erre ki is tértem egy beszélgetésünknél, ahol ő már egész egyértelmű változási jeleket mutatva reagált aminek a vége mégis a szokásos lett... Lassan másfél hónapja nem beszélünk és nem is találkoztunk még azokon a bulikon se amikre ő eddig mindig eljárt.Kicsit azaz érzésem még most is, hogy talán ő az a tipus aki nem szokott hozzá, hogy egy pasi vele kapcsolatban tud elfogulatlanul és befolyásoltság nélkül viszonyulni (mivel tapasztaltam is, hogy rengetegen "körberajongják")
    Kb ennyi az én kis "szappanoperám" tömören bár sztem sok mindent kihagytam....:)