nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
ioinme #21010 Nem vagyunk tökéletesek valóban, ez igaz. Viszont hidd el nagyon elszaladt az átlagnál szebb lányok viselkedésével a ló manapság. Nincs meg már az az értékrend ami korábban volt, szintúgy a fiúknál. Pont ez az egyik gond. A bombázó csajok tényleg így gondolkodnak, egyszerűen elvárják hogy a lábai előtt heverjen minden fiú, és sármmal, meg jó dumával nem vagy nagyon nehezen lehet megfogni őket, akkor sem tartós időre.
Olyan helyzet alakult ki a lányok és fiúk között, amivel egyik nem sem tud mit kezdeni. A fiúk "elfelejtettek" udvarolni, a lányok meg nyavajognak hogy alig találni tiszteletteljes, rendes srácot. Sajnos ebben mindkét nem ludas.
A bombázó csajokra visszatérve: gondoljatok bele hány bókot, meg nyomulást hallgat végig mondjuk egy nap? Elég sokat. Ha én leszek az n+1. nyomuló, ugyanúgy végzem mint a többi. Az ilyen csajokhoz egyszer próbáljátok ki hogy úgy közelítetek, mintha kb. egy átlagos, neadj isten csúnya lánnyal beszélgetnétek. Észre fogja venni hogy nem úgy közeledsz hozzá, kissé le is kezeled, és egyáltalán nem érzi hogy körberajongnád, és ez piszkálni fogja a csőrét, kihívást lát benned, hogy "mi az hogy ez a srác nem rajong értem?". Egyszer-kétszer már próbáltam, eddig bejött, viszont nem érdemes ilyen csajokkal kezdeni, mert piszok nehéz őket meg is tartani.