nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
ioinme #20997 Sziasztok!
Én még új vagyok itt, de úgy látom máris belecsöppentem egy érdekes dologba amiben van némi utólagos tapasztalatom is sajnos.
bajgunar: Velem is játszott már hasonlóképpen egy lány, igaz az picit más tészta volt. Mai napig nem tudni a pontos okát, de gyanítom hogy a környezetváltozás, és a barátnők hatására, de hirtelen otthagyott. Épp akkor tájt ment egyetemre, sok lány (és talán fiú is) ilyenkor érzi azt hogy na, váltani kéne ha már a környezet is váltott. Nem is ez a lényeg most, hanem az, hogy ő annak idején vissza is akarta könyörögni magát, én hülye meg engedtem neki. Utólag jöttem rá hogy megy ez a lányoknál: csak addig vagy érdekes amíg kihívás vagy neki, amíg egy picit is de kiismerhetetlen vagy és elérhetetlen. Ha könyörögsz valamiért és azonnal megkapod, akkor az a valami elég értéktelen nem? Szerintem a csajok ezzel ugyanígy vannak tudat alatt, vagy tudatosan. Ha minden nap vehetnék egy Ferrarit, ha akarnék, mert könnyű elérni, lenne ekkora nívója egy ilyen kocsinak? Kötve hiszem.
Egyébként nem tudom ti hogy látjátok, lehet közhelyes eme kijelentése, de TÉNYLEG nehéz normális lányt találni. Én alapvetően nagyon válogatós vagyok, főleg az utóbbi fogásaim után, de kezdek tartani attól hogy így meg magam maradok. Egyszerűen nincs, vagy nagyon ritka az a lány aki rendelkezik a kellő érzelmi és racionális intelligenciával, és még emellett csinos is és mondjuk nem egy plázaribanc. Sajnos valamelyik tényező mindig kilóg, nem találkoztam még a tökéletes lánnyal. Nem leszólásból mondom (ha vannak itt lányok) de ha megfigyeltétek, rengeteg lelki defektes lány van manapság. Úgy értem ha jobban megismersz egyet, annak jó eséllyel van valami lelki nyavajája, néha elég komoly, vagy épp hibádzik a felfogása a világról egy szinten. :-)