nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Pedig DE, vagyis NEM, nem írtam rá, és még nem is fogok egy darabig. ÉN biztos h NEM! Annyira azért nem leszek sem papucs, sem pedig lábtörlő!
Majd jelentkezik ha akar, vagy rámír, vagy leírja, vagy levelet küld.
Már ez is érdekes, hogy kivett a tiltólistáról, és Ő jelölt vissza.
Mondjuk ezzel a bizalmamat ku&@ára eljátszotta.
És most nem is tudom, (mivel az okot sem tudom) hogy ezekután, mit fog, akar majd tenni, mondani, mi lesz a közeljövőben.
De ha esetleg vissza szeretne kuncsorogni, vagy hogy is mondjam, hát nemtudom. Nem szívesen fogadnám vissza. Mivel egyszer ezt már eljátszotta, igaz adott rá mesét, elmondta mik történtek, de most azokat is, sztem felnőttként elég korrekt módon lehetett volna kezelni, és semmi probléma nem lett volna belőle.
De így, hogy megint ilyen dolgokat tett, ezekután hogy merjek benne megbízni?
Pedig nagyon megszerettem, külsőleg is nagyon csinos, helyes, és amiket (ezen kívül) mondott, tett, totál beleestem. igaz ez meg az én f@szságom, mert nem szabadna így elsőre, rögtön ennyire megkedvelni valakit, hisz még nem is taliztunk előtte.
De amilyen kapcsolatban álltunk, napi szinten, totál megkedveltem, meg ahogy ő is előadta, hogy ő is engem. De akkor nem értem, most meg miért tette ezt.
Na mindegy, majd írok :D, tuti megosztom veletek :D
Igaz a barátnőm (aki csak tényleg barát, lelki társ, gyógyítóm) + uncsitesóm úgy leb@szott, mint a pengős malacot, hogy elfogadtam a barát jelölést a csajtól, ezekután. És azt mondták, ha vissza merem engedni magamhoz a csajt, akkor ők kilépnek az életemből, és soha többet nem állnak velem szóba. ??? :D
Akkor most mi tévő legyek. Mindenesetre megvárom a csajt, hogy jelentkezzik -e, és h elmeséléi -e a miérteket.
Aztán majd mérlegelek, és elmondom az én véleményemet, aztán ha olyanom lesz, vagy bal lábbal keltem fel, akkor nehogy Ő kerüljön tiltólistára!
Pedig szerettem volna vele tényleg komoly, őszinte, hosszantartó kapcsolatot.
Amiket ő is mondott, ígért szintén felém. Dehát így??? Ezekután???
Nemtudom mit akar, akart!
Egy kiadós pettinget, sétálgatást, nagy beszélgetést, közös ebédet???
Mert ez volt. :S
Érthetetlen számomra.