Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én sem tudok okosat mondani, csak annyit, hogy azt csináld, ami elõre visz, amit te jónak látsz, és tudod, hogy elérheted vele a célod, ha mégsem megy, akkor tanulj belõle, és változtass.
A múlt pedig nem tartozik bele sem a jelenbe, sem a jövõbe. Mindenkinek van egy saját élete, amit eddig átélt, és jelenleg megél, de a tapasztalatszerzésen kívül nem érdemes idõt vesztegetni a múlton való rágódáson, elemzésen.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
UI: Ja igen chhaya próbálkozni kell folyamatosan hallottam már ezeket a tanácsokat mindig, hogy NYISSAK és LEGYEK pozitív...folyton ezt kapom, ha meg is próbálkozom vele akkor sem jutok elõrébb, mert ezek a dolgok ideiglenesen mennek...Most, hogy ott van nekem a sportélet (egyetlen dolog kb, ami leköt és éltet a hétköznapokon kívül), így valamelyest egy általam központosított átlagos életmódom van talán...barátnõ dolog pedig a hagyható kategória, az megint más tészta, de ahogy mondtad más embernek is vannak problémái, csak éppen az a különbség, hogy régen szerettem segíteni az embereket lelkileg, mamár nem, mert a viszonzás nuku még akkor is, amikor nem is követelem ki...Vagy, ha kérek valamit nem családtagtól pl szart se kapok vissza...na errõl ennyit, kicsit sok lett, de most fel vagyok pörögve😊
The Matrix has you...
az ad értelmet neki, hogy hogyan érzed magad közben, érzéseket, tapasztalatokat gyûjtesz gazdagodsz ezáltal
minden nap egy lehetõség, hogy jó érzéseket gyûjts 😊
Problémáid meg nem csak neked vannak, olykor mindenki próbál valami nyûgjébõl kimászni.
Kinek így, kinek úgy sikerül. Ki nyilvánosan sajnálja magát, más nem mutat semmit. Nem azt jelenti hogy nincs és soha nem is volt gondja... 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
És általában az emberek meg szoktak lepõdni, ha valaki nem nyavalyog, hanem azt mondja, hogy neki éppen jó és jól érzi magát. 😄
És természetesen mindig a mázlinak tulajdonítják a másik jólétét. Sosem valami olyannak, amiért mondjuk megdolgozott vagy tényleg megérdemelt.
milyen ember vagy, hogy névtelenül ontod a panaszt és utána, hogyan vagy képes büszkén(érzéketlen stabilként) odaállni más elé?
muterommal sosem lelkizem, megszokta az érzéketlen mivoltom, haveri köröm pedig nincsen, de ha lenne is nem teregetnék ki magánéleti dolgokat. Így jobb névtelenül valahogy úgy, ahogy mondod...nincs is más igazából, dehát már egy ideje beláttam a panaszkodás nem jó úgyis leszarják😊 maximum elfojtom ezt is magamban és kész...
többiek úgy oldják meg ahogy akarják😊
The Matrix has you...
így el tud érni olyan dolgokat, amit kérés nélkül kap meg
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Mindig kapok ilyen válaszokat, hogy "de hát én vagyok a nõ"...általában itt inkább elhallgatok...😊
Egyébként meg szerintem egyértelmû,
a legtöbb esetben a férfinek kell kezdeményezni egy nõnél, ahhoz pedig önbizalom kell.
na jóccakát, korán lesz reggel.
írjatok holnapig sok-sok értelmes dolgot, legyen mit olvasgatnom este. 😄
The Matrix has you...
nem árt az ismétlés, biztos ami biztos. 😊
jó, tudom Én, hogy kell a szófecsérlés, csak már sok volt. kicsit elfáradtam bele 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
csinálni kell, ebben van igaza Clio-nak, a többi már, hogy hogyan kezded és éred azt el, az meg rád tartozik.
The Matrix has you...
Ha pedig nem próbálod akkor cseszheted.😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ha rám (is) gondolt, azért csak van önbizalmam a iskolai idõk többségét a lányokkal töltöm(mivel az osztályteremben akkoriban megtelt a terem). Így kitudok alakítani kapcsolatot közöttük csak egy jó kezdés vagy lökés kell hozzá és meg van rá az esély bármire(persze attól függõen).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
mit szedtek, kérnék szépen Én is 😄
egyébként megint általános igazságokról beszélhetünk - csak, hogy belepofázzak én is -, tömegben ez x%-ban igaz, de mindig vannak kivételek, sõt azoknál is lesznek eltérõ esetek akikre egyébként igaz az például,hogy Önbizalommal teltek. Megmondom miért: mert a másik tábor képviselõi homogének ugyan, de különbözõ igényekkel és vágyakkal teltek. Mármint azok ugyanazok (család, biztonság, szeretet stb.), de ezek megélése és Önmaguk ismerete, hogy éppen mibõl mennyi és mikor és hogyan, az minden pillanatban változik. Még egy személynél is változhat, hát még többnél.
Szóval odamehetsz Te egy jó csajhoz hatalmas Önbizalommal, ha annak az egyednek Te éppen nem jössz be, úgy le fog törni Téged, mint a bilifüle 😄
A folytatást már nem írom le, arra jöjjön rá mindenki maga, de mint mindig, most is itt van a kutya elásva, a pillanat utáni lét...
The Matrix has you...
nézd meg IXEM és gergely fórumozó viselkedését és döntsd el, hogy a lányokhoz való hozzáállásukat a tapasztalatból fakadó magabiztosság eredménye, vagy annak hiánya teszi gátolttá?
bátrak, mert próbálkoznak. viszont kellõképpen mellõzik a következetességet így az önbizalmukat nem képesek megszerezni a már már gátlásos próbálkozásaikkal
mitõl várják a változást, ha a hozzáállás megegyezik
önbizalom megléte = magabiztosság - ez egy kialakult állapot, ami egy adott helyzetre áll fenn
pl: lehet, hogy fagyit már magabiztosan, önbizalomtól telve kéri a pultoskislánytól, mert már 100-szor kért és tudja, hogy kell kérni, hogy az minden igényt kielégítsen, de egy menetes csavar megvásárlásakor zavarba jön és bizonytalan, mert elõször teszi
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
tudsz mondani egy célt, aminek párkapcsolat az elõfeltétele, vagy egy problémát aminek a megoldása?
az önbizalom megléte az egy kialakult állapot, amit esetleg megelõz egy szándékos bátorság(kockáztatás) vagy egy sikeres véletlen tapasztalat(fejetlenség)
az hogy késõbb az önbizalmadon felbuzdulva bátrabban vágsz bele egy új tapasztalatszerzésbe az igaz
Ez a fajta magabiztosság kell egy párkapcsolathoz, különben:
-betegesen féltények leszel
-sebezhetõ leszel
-sértõdékeny leszel
-teljes mértékben kiszolgáltatod magad a másik félnek
Egyrészt esélye sincs kialakulni egyészséges kapcsolatnak ahol az egyik fél ilyen, ha mégis, akkor pedig hamar vége lesz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.