nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bajgunar
    Jah még annyit elárulok, hogy van pár ismerősöm békéscsabán is, és mivel a lány mezőtúri származású, és mivel ott is vannak ismerőseim, így a lány ismerősei, és az én ismerőseim közt van (nem is egy) közös ismerős. ~24-et írt Fb, mikor még fennt volt nekem. Szóval nem lenne probléma rákérdezni, hogy milyen is lehet ez a lány? Vagy megkérdezni valamelyik ismerőst, hogy ugyanmár kérdezzen már rá, miért is tűnt el.
    PFf de nem leszek "papucs", nem fogok loholni utána. Mondjuk tény, megkérdezném valamelyik ismerőstől, hogy beszéljen már vele, vagy kérdezzen rá a dolgokra. :S De nem teszem, vagy nemtudom. Nem akarok gyík, puding lenni. H ilyenekkel zaklatom őket is. Azt is tudom, hol lakik a csaj, hova jár bulizni, hol dolgozik, a szülei is hol laknak. (az én szomszéd nénim-nek a testvére pl ismeri a csaj szüleit, (tőlük szokott csirkét venni, mivel szülei tartanak pár százat) mivel ott lakik mezőtúron :D ) De most menjek utána és kérdezgessem??? ÁÁhhhh. Nem teszek ilyet. Ha lelépett, hát lelépett. Békéscsabán meg ismerek egy neckermanos -csajt :D, aki ehhez a csajhoz jár fodrászkodni, mivel ez a "messziről jött lány" fodrásznak tanul, és ahol van fodrászatban, oda jár a neckermanos ismerősöm. De most neki sem fogom mondani, h kérdezzen már rá. Vagy mittomén! Nem fogom lejáratni magam. Nemtom értitek e.
    Vagy tegyem azt? Szóljak pár ismerősnek? Kérdezzék meg? Vagy mi? Nem akarom. Nem leszek papucs.