nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bajgunar
    Ha közelebbi, (pesti) lány lett volna, biztos nem engedtem volna én sem, hogy az ágyamba aludjon az első 4-5 randi előtt. De mivel vidéki (békéscsabai) a leányzó, és nagyon szeretett volna jönni, ha másogy nem is, de reggel jön este ment volna. Így mivel a "helyzet", hogy elhozták kocsival (a bátya) és mire reggel lett volna (jócskán, ha ~9g citadelláztunk) ha hazamegy, ha hazaküldöm békéscsabára. Amilyen emberséges vagyok én is, és ahogy megkedveltem, egyértelműnek találtam, h akkor aludjon itt. És másnap nyugodtan hazavonatozik, nem szívesen engedtem volna el én sem a ~23:00 után induló vonattal.
    Amiért jött, megtetszett, és nem zavart a kora és a távolság sem?
    Gondolom felmerült bennetek. Elmondom:
    A korkülömbség nem érdekelt sosem, van nem is egy ismerősöm, akik közt 10, vagy 10+ év is van a pasi rovására! És van pár házas is.
    A távolság? Mivel sulis a lány, és most végez a suliban, őneki komoly és biztos szándéka, hogy pestre költözik a suli után. Addig kibírtuk volna (megbíztam volna benne, h nem csal pl meg) ha hétvégenkéntre felutazik (mondjuk állom a jegy árát) vagy én megyek hozzá. Ő ígérte h jön, én ne menjek, mert nekem az odaút annyi, mint amennyi neki oda-vissza.
    Aztán a suli végére, felköltözik, de addig meg van pár hónap, majd alakulnak a dolgok és meglátjuk, vagy hozzám költözik vagy keresünk albérletet (ami mondjuk már lenne is, nem drága 45k cakkumpakk, ahová akár már most is mehetnénk, de így egyedül semmi értelme, meg itthon is bőven elférünk). Mind1, kialakult volna mi lesz, legyen.
    Amiért megtetszett? Hát "mellesleg" is rendben volt a csaj :D. Arcra is, mind külsőleg, nagyon csinos teremtés. És mivel ~20 éves, amiket elmesélt magáról, életéről, a szüleiről, gyerekkoráról, az elképzeléseiről, álmairól. Hogy külön él a szüleitől, albérletben, magát látja el, dolgozik, mellette tanul, szakmát is, meg az érettségit is csinálja. Utána meg még miket szeretne, továbbtanulni, stb...
    Elég határozott, talpraesett, komoly gondolkodásúnak vettem észre.
    Ismerek pár leányzót, akik a korukhoz képest (~22-25) elég "gyerekes" felfogással bírnak. :S És még csak nem is mernek ilyenekre gondolni, ahogy ez a lány él, amiket csinál ennyi idős korban.
    Na mind 1. Volt egy szép hónapom, aztán 2 csodás napom :D Szép húsvét volt!
    De ha nem tetszettem neki, (mert küldözgettük egymásnak a képeket), akkor, amikor eltűnt 1,5 hétre, utána mi a francért keresett meg megint?
    Hogy szeretne nem elfelejteni! És többet szeretne, de mivel összejött neki az élet (albérletet kellett váltani, otthonról is jöttek neki problémák, a diákmunkából nem fizettek ki neki 150k-et, telefonszámla is kijött neki egy 32k-es.)Ezért tűnt el. És nem akarta, hogy ezeket megtudjam, mert akkor én "dobnám" őt. Vagyis ezt mondta. :S Szerintem, ezt a kérdést egyértelműen felnőttként tudtuk volna kezelni, és ezekért nem dobtam volna egyáltalán. Mind1, eltűnt, nem akarta h kihasson rám. Utána jelentkezett, és megkérdeztem, mi legyen, hogy gondolja, mit akar a továbbiakban, azt írta, reméli lesz folytatás <3 (lett)
    Utánna miért volt képes feljönni ~x300 km-t, rongyosra járni a lábát a hegyen, utána meg hazavonatozni ~2-3k-ért! ?
    Tényleg meg kellett volna "repesztenem"? Lehet velem maradt volna?
    Nemtudom. Nem rágom magam rajta, meg nem agyalok, csak leírtam nektek. Mondtam neki is, hogy mondja meg nyugodtan, ha valami nem tetszik, esetleg frusztráltan érzi magát vagy menne haza, semmi gond nem lett volna belőle. Elfogadtam volna azt is. De mivel állította, h minden tetszik neki, és szimpi vagyok, és h belémszeretett külsőleg is, meg ahogy megismert a beszélgetések után élőben is, teljesen oda lett tőlem.
    Aztán ahogy viselkedett, nem húzóckodott, hanem Ő bújt, szeretgetett, puszilgatott, ölelgetett, megfogta a kezem, stb... Nem értem a miérteket! Banyek, ha csak egy dugás kellett volna, közelebb nem talált volna pasit, akinek pucsít? És nem kell hónapig levelezgetni, lejárni a lábát elkölteni csomó pénzt, aztán dugás nuku, majd lelépni szó nélkül. :S xD Itt meg tényleg úgy viselkedni, mintha fél éve együtt lennénk.
    De becsokiznék, ha ezekután jelentkezne a csaj megint valami story-val, hogy miért is tiltott le, és újra folytatná :D :D
    Szóval baromira érdekes volt az egész. A viselkedés, beszélgetések, a történtek, mesébe illők voltak. Erre jött a happy-end :D Fekete leves!
    Azért köszi hogy elolvastátok, és reagáltatok rá, mekkora balfácán vagyok! :D