nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bajgunar
    Még le sem feküdtem :P
    Most van egy kis időm, elmesélem (inkább copy-zom, mert mégegyszer nincs kedvem leírni :D ):

-"Volt egy csaj, aki miattam regizett, és vette fel velem a kapcsolatot társkeresőn! Aztán megismerkedtünk (csak net, telo), erre rá ~2 hétre eltűnt! Utána egy ~1.5 hét szünet után előkerült ~2 hete. Azóta megint csak dumázgatunk egész nap szinte telo, face, msn. Erre kitalálta, h mivel a bátya jön fel gyömrőre, és megy a feleségével annak a szüleihez, így eljön vele, és akkor tudunk talizni. Ok, Mondtam neki, hogy jöjjön, talizzunk. Erre kitalálta, hogy mivel délutánra érne ide, már hülyeség lenne 3-4 óra a randi, elég jól megismertük egymást, mire hazaérne, hajnal lenne, nem -e aludhatna, maradhatna itt. Felőlem? Végülis "logikusabb" a helyzet. Kicsit furcsáltam, (de örültem is neki :$ )
    Na mind1, eljött, taliztunk, hétfőn délután elmentünk fel a citadellára, sétáltunk, beszélgettünk, stb...
    Estére hazajöttünk, teljesen elvoltunk, nagyon jól érezte magát. Egész este beszélgettünk, elmesélt mindent magáról, szüleiről az életéről.
    Kedden egész nap itthon maradtunk, ő mondta, h ne menjünk sehova, ő is hulla fáradt volt, reggel fél7-ig ébren voltunk, filmet néztünk, közbe beszélgettünk, smacizáson meg tapin kívül (szerencsére) nem volt több dolog, (ez is sok volt így elsőre) én meg nem is akartam (szinte még ezt se, nemhogy többet. De még jó hogy nem is lett több.
    Aztán aludtunk kicsit, ~10ig. Szal itthon telt a nap. Eljött az este.
    Kikísértem a vonatig, ő elment haza, de megígérte, hogy nagyon jól érezte magát és mivel mindenki kérdezte, azt mondta h pénteken suli után az első vonattal jön újra, és hogy jöhet -e? Azt ígérte, mivel kérdeztem, hogy most megint úgy el fog tűnni? Mint a múltkor? Azt mondta, hogy nem fogok tőle egykönnyen megszabadulni! Nagyon megszeretett, komolyan gondolja, és hogy sokkal többet akar ő is tőlem. Este még beszéltünk telón, ahogy majdnem hazaért, azt mondta, ha megérkezett, feljön Fb-ra meg ír sms-t ha fennt van. Erre nem jelentkezett többet. Írtam, hívtam, sms, stb.. Nem reagált.
    Erre szerda reggel még néztem adatlapját, meg írtam neki, mivel este óta nem jelentkezett, hogy mizu van vele? stb...
    Na erre nézem, mivel más is kérdezte, hogy hogy áll a helyzet, stb...,
    Erre keresem a csajt és NINCS fennt fb-on!!!
    Vagyis nem nincs, hanem engem Tiltott le!!! ???
    Belépek öcsém fb-jába, és fennt a csaj, más is megtalálja, de én már nem, letiltott!!!
    Azóta semmi életjel magáról. Írtam barátnőjének is, imre véljem a dolgot, de ő sem válaszol. :(
    Na szóval ez lett, így jártam, szép volt, jó volt egész este puszi, csókolózás, tapi volt :$ tényleg semmi több. Erre tessék, reggelre letilt. Nem reagál, nem válaszol, semmire.
    Legalább elmondaná, hogy mi a baja, vagy valami gerincesség lenne benne. De ááh. Nem ismeri azt a szót, hogy Őszinteség, Korrektség, Tisztelet.
    Teljesen jól érezte magát, azonnal tök közvetlen volt, szinte mindent elmesélt magárül, szüleiről, életéről, stb..., tök jól elbeszélgettünk, szinte mindenben megértettük mindvégig egymást, teljesen közös volt a nevező, minden.
    Erre ez lett a vége!"

Szóval így jártam! Én teljesen, totál beleszerettem a beszélgetésekbe, a képeibe, mindenbe, erre megspékelte egy személyes talival, és én kb elolvadtam, mikor megláttam. Azt mondta, ő is ugyanígy érez, és ugyanígy gondolja. Teljesen szimpi vagyok neki, és komolyan gondolja ő is a kapcsolatot. :D
    Ezekszerint mégsem!!!
    Na így bízzon meg az ember, akárkiben is!
    Jól átvert, kihasznált! Ezekután nem is tudom mit tennék, ha egyszercsak előkerülne! Nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége.
    Csodás beszélgetések, találkozás, már-már mesébe illő volt minden köztünk, így első találkozásra is. El sem akartam hinni, hogy "ilyen" is van. Mintha fél éve ismenénk egymást, úgy ment köztünk minden!
    Most nagyon szomorú vagyok, valamilyen szinten, de azért volt 2 gyönyörű napom, amit nagyon szerettem volna, ha még nagyon sokáig tartott volna.

Várom a "lelkes" kielemzéseket :D