nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    :D:D:D de jóféle

újabb fejlemények, hajónaplóóóó figyelem; a történet folytatódik:

Nos, eljutottunk egy újabb fejezetre. Ezúttal elmentünk moziba, ugyebár szereztem 2 ingyenjegyet a haveromtól beültünk megnézni az Igazi kalandot, aztán pedig hazakísértem és ismét sokat dumálgattunk, a kapualjban pedig egymásnak estünk, de vagy 3x 2 percre plusz volt egy ráadás, meg nyakszívogatás mi egyéb, belejöttünk a dolgokba:) Azután még vagy 2 órát egymás karjaiban beszélgettünk (félreértés ne essék nem keksz volt, csak a kapualjban ölelgettük egymást és közben témázgattunk erről-arról.:) Ezeket a beszélgetéseket nem részletezném, csak röviden annyit mondok, hogy 2 igazi elmebeteg találhat ki ilyeneket. Mindig azt szokták mondani a zsák a foltját megtalálja itt úgy tűnik ez a helyzet megvan. Megegyeztünk poénból, hogy a véletlen és a féltékenység szót nem mondjuk ki ebben az évezredben.:):):) Megbeszéltük azt is, hogy nem lógunk egymás nyakán, hanem hagyunk a másiknak levegőt ezalatt azt kell érteni, hogy mindennap nem fogunk találkozni a heti 1-2 alkalom is bőven elég...Mind1, elvótunk én meg most értem haza, de még jó, hogy a szívások sorozata nem látszik a nyakamon:D:D:D