22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    Sokat akar a szarka:D:D
  • IXEMGabeo
    kondizás után rohadtul nem tudom a gondolataim összeszedni, mert fárasztó egy edzés mentálisan is. A létező legegyszerűbb szavak kerülnek ilyenkor elő...
  • bcrics
    akk toljad privátba:)
  • clio1616v
    nem csak emiatt, de furcsán írod le

mindegy ne vedd beléd kötésnek, amit írok
  • IXEMGabeo
    ide biztos nem tennék be képet
  • IXEMGabeo
    3.3 honnan tudom? Elég volt megnézni a reakcióit utána...ha nem jött volna be neki akkor elfordítja a fejét...teljesen értelmetlen belém kötnöd minden aprósággal fáj nézni, ahogy szenvedsz
  • IXEMGabeo
    úristen clio:D:D

utántöltés szót teljesen félreértetted, én úgy értettem ezt, hogy majd, ha elfogy akkor majd szépen venni kell újat...akkora egy értetlen fasz vagy, hogy nem igaz
  • IXEMGabeo
    tudom, hogy 3 db-os, de csak 2 van ne kérdezd miért...

higgy, amit akarsz, ha most emiatt értél tetten akkor így jártál:)
  • bcrics
    Képt a lányról, óvszer meg felesleges, egyszerűen máshova csapd ki mint a maci a málnásba.
  • clio1616v
    enyhén kamuszagú amiket írsz

apró dolgokból érzem ezt...

például: kell majd utántöltés? (nem ok nélkül írod ezt) - eleve óvszert utántölteni? veszel egy dobozzal esetleg egyet felpróbáltál? és így lett kettő?

olyan a csókod mintha mindig is ezt csináltad volna? ezt honnét veszed? honnét tudod, hogy mit érez a párod, amikor csókolod? pláne ezt hogy hogyan kell csinálni ahhoz, hogy úgy érződjön, mintha évek óta csinálnád...

furcsa amiket és ahogyan írsz

ki vagy éhezve a szexre, de a szerelemre nem, mert te tudatos vagy és azt szándékosan elkerülöd, nehogy kialakuljon köztetek
  • clio1616v
    3 darabos egy doboz
  • IXEMGabeo
    van amúgy;) egyelőre 2 DB, de kell utántöltés is majd:)

van esély rá, de valahogy nem félek az első légyottól mivel minden a maga természetes útján halad és ez a csók dolog is olyan lett nálam, mintha évek óta csinálnám. Furcsa. Talán ennek a kiéhezettségem az oka, hogy még tapasztalatlanul is minden megy a magunk normál kerékvágásában:D:DD
  • clio1616v
    azért ha odáig jut, hogy már nem lesz elég egymás húzása, akkor arra az esetre gumit vegyél
  • IXEMGabeo
    jól van kérlek nyugodj meg és ülj le!
  • clio1616v
    ez pénzért is megkaphattad volna, ha már ennyire objektíven állsz hozzá

a 2 perces smárolás nem számít hosszúnak, ha szerelmes vagy akkor nem az idő a lényeg, de órákon át tartó csók és szeretkezés simán meg lehet

szívd ki a nyakát, akkor kiderül van-e pasija :D
  • IXEMGabeo
    na, de mivel ez nem blogoldal több helyzetjelentés nem lesz:) meg amúgy se szeretném, ha az jönne le nektek h ezzel dicsekszem szó sincs róla, csak örülök, hogy huszon X év után kiéhezettként velem is megtörténhetett ilyesmi
  • IXEMGabeo
    megvolt minden odavissza:)

hosszas, tán 2 perces smárolások után nem bírta ki lihegett meg minden és szívta a nyakam, mint állat majd egy újabb menet után én következtem igen csókolgatta meg finoman még haraptam is a nyakát, az a poén, hogy ott lent a kapualjban vagy 2 órát dumáltunk egymás karjaiban...
  • clio1616v
    te szívtad a nyakát?
  • IXEMGabeo
    aztán sosem lett elég mi?:)
  • chhaya #20894
    hehe mi is úgy indultunk, hogy heti 2 alkalom bőven elég... :D
  • IXEMGabeo
    nem nagyon érdekel mit elemez:D
  • FrezeR
    na majd clio kielemzi a történteket addig várj türelemmel :D
  • pett3rson
    az szigorúan titkos ;)

lassan Te is indíthatsz egy blogot, Életem lapjai vagy hasonló cím jó lenne neki :D
  • IXEMGabeo
    melyik a melóhelyed?:D
  • IXEMGabeo
    :D:D:D de jóféle

újabb fejlemények, hajónaplóóóó figyelem; a történet folytatódik:

Nos, eljutottunk egy újabb fejezetre. Ezúttal elmentünk moziba, ugyebár szereztem 2 ingyenjegyet a haveromtól beültünk megnézni az Igazi kalandot, aztán pedig hazakísértem és ismét sokat dumálgattunk, a kapualjban pedig egymásnak estünk, de vagy 3x 2 percre plusz volt egy ráadás, meg nyakszívogatás mi egyéb, belejöttünk a dolgokba:) Azután még vagy 2 órát egymás karjaiban beszélgettünk (félreértés ne essék nem keksz volt, csak a kapualjban ölelgettük egymást és közben témázgattunk erről-arról.:) Ezeket a beszélgetéseket nem részletezném, csak röviden annyit mondok, hogy 2 igazi elmebeteg találhat ki ilyeneket. Mindig azt szokták mondani a zsák a foltját megtalálja itt úgy tűnik ez a helyzet megvan. Megegyeztünk poénból, hogy a véletlen és a féltékenység szót nem mondjuk ki ebben az évezredben.:):):) Megbeszéltük azt is, hogy nem lógunk egymás nyakán, hanem hagyunk a másiknak levegőt ezalatt azt kell érteni, hogy mindennap nem fogunk találkozni a heti 1-2 alkalom is bőven elég...Mind1, elvótunk én meg most értem haza, de még jó, hogy a szívások sorozata nem látszik a nyakamon:D:D:D
  • clio1616v
    *.* cíiccaa
  • chhaya #20887

Meow =^.^=
  • clio1616v
    rendes, de nem ritkarendes ^^

miááv =^.^=
  • chhaya #20885
    ezt bóknak veszem, de attól az a lány még lehet nagyon is rendes :D
  • pett3rson
    mert két ember ezzel fejezi ki, hogy kölcsönösen vonzónak találják egymás kémiáját. ez még nem szerelem, de egy lehetséges út afelé. bár mindenki máshogy éli meg ezt a pillanatot, ismerve Gabeo-t, itt még szóóó sincs szerelemről :)
  • clio1616v
    akkor viszont miért csókolta meg?
  • pett3rson
    biztos, hogy voltak érzései csak még nincs összehasonlítási alapja, de azt már most írja, hogy nagyon jól ÉREZTE magát a csajjal. Neked ebből mi nem érthető?? Még szerencse is, hogy nem esik bele fülig már az első randin, elgondoltad, hogy mi történne akkor??
  • pett3rson
    bár nem tudom mikor voltatok errefelé (Hősök Tere), de legközelebb szólj és megmutatom a melóhelyemet :D
  • clio1616v
    de minek a tüzét? akkor... :)
  • clio1616v
    tehát akkor rövid logikai összefüggések alapján levonható a következő következtetés:

IXEM nem rendes lányt talált, mert téged rendesnek tituláltalak korábban, kimondva - kimondatlanul
  • bajgunar
    Köszönöm szépen a kielégítő választ!
    További sok sikert!
    És várjuk a fejleményeket!
    (Ha netán lagzi lesz belőle x év múlva, remélem azért meghívsz!)
  • TrexKing2012
    teljesen megértelek nekem csak futó kalandjaim vannak elég az meg inkább dolgozok és gameplay-eket csinálok és spórolok mégcsak azt kéne hogy csajokra basszam el a pénzt
  • IXEMGabeo
    mások vagyunk ugyebár:)

20874: akkor nálam nem létezik ilyesmi:) ennek ellenére bírnám, ha mellettem lenne mondjuk úgy 40 évig...a lényeg mindig azon van, hogy a tüzet miképp, milyen módszerekkel kell táplálni
  • chhaya #20875
    0%. :D
  • chhaya #20874
    ó a szerelem nem kedv vagy akarat kérdése... ugyebár