Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra kíváncsi lennék, hogy hogyan mondod meg írás alapján, hogy ki kamuzik és ki nem. Ha akarok úgy kamuzok, hogy soha senki nem jön rá.
És írott formában ez még sokkal egyszerûbb, mint szóban.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Niederösterreich-i akcentussal 😄
De am én sem vagyok senkire kíváncsi élõben, a fórum az fórum, maradjon logó és karakter szinten mindenki.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
én rólad simán megállapítom, hogy igazat mondasz vagy sem. De ezt leginkább a stílusból és az írásból meg lehet érezni...
egyébként én nem feltétlen tömeges fórumtalira gondoltam, hanem mit tudom én, egyenként, aki szeretne a másikkal személyesen magánbeszélgetésbe kezdeni egy beülõs helyen mondjuk Pest bármely részén, esetleg egy ilyesmi is beleférne, senki nem halna bele
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ja és Én magamat adom, nincs mesterkéltség vagy hasonló. ugyanilyen vagyok az Életben is, ha megbántalak, ha nem. amikor valakihez úgy szólok az leginkább építõjelleggel van, mert az Én belátásom szerint Õ úgy motiválódik...
a barátaim szerint a jófiú kategóriába tartozom, ez néha negatív hatással is van ez életemre, de próbálok nem bepalizhatóvá válni, mert ma már nem olyan szép ez a Világ...
The Matrix has you...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nekem egyébként van rossz tapasztalatom a fórumtalálkozókkal (nem errõl a fórumról), szal az ilyesmit inkább skipelem már évek óta.
Most kamuzhatnék olyanokat hogy nincs idõm, de egyszerûen csak nem érdekeltek <#nevetes1>#nevetes1>
Számomra pont addig érdekes az egész, amíg nem kell élõ arcokat rendelnem a nickekhez.
Ismerem ezt a fajtát, a találkozón meg sem szólalnál, ha el is jönnél.
Kinek van még kedve?
nem elég elütni, meg is kell mutatni
az "önmagamat adás" meg szerintem teljesen relatív...
én magamon is észrevettem, de szerintem ti is, hogy máshogy viselkedsz xy-nal szemben mint zk-val szemben, vagyis mindig a körülmények adják, hogy éppen hogyan viselkedsz valakivel (szerintem).
Ha mégsem, például mindenkivel bunkó vagy, vagy soha meg sem szólalsz, akkor ott más probléma van, mert kötve hiszem, hogy önként csinálod.
The Matrix has you...
De azért jobbulást.
Clio különcködik, elüt a többségtõl, ez szinte egyértelmûvé teszi, hogy vonz embereket, that's all
az azért érdekes, hogy se Neked, se Nekem és nagyon sok más embernek sincs különösebb baja a másikkal, nem nagyon találkoztam még ilyennel, hogy valakirõl csak azért nyitnak topikot, hogy ott összeírják miért is szarkeverõ és szánalmas az illetõ??
ez már olyan - és ezt már írtam egyszer -,mint amikor egy õrült megy szembe a forgalommal. Lehet más a véleménye, nem azt mondom, hogy bólogató János legyen, de amikor 9-en mondunk valamit és Õ akkor is máshogy látja és ökörségekkel támasztja alá, csak, hogy neki legyen meg a vélt igaza, na az azért már sok. ott kezdtem ignorálni a csávót és inkább nem írtam neki semmit és nem is olvastam inkább amit írt.
Akkor is úgy érzem, hogy aki normális annak a véleményét elolvasom, meghallgatom, mert érdekel, sõt, tanulhatok belõle, a hibáiból stb.. de ez a gyerek nem normális 😄
The Matrix has you...
De azért annyira nem tragikus a helyzet, hgoy az igazság harcosának állítsd be magad. Egyszerûen csak próbáld meg nem személyes támadásnak venni amit mások gondolnak. Na, de tényleg befejeztem az okoskodást.
Szép estét mindenkinek 😊
A villás képet meg egészen komolyan gondoltam.
miávú ^^
mindannyiunknak más, de amikor errõl beszélek akkor mindenki leugat h semmivel se vagyok másabb, semmivel nem gondolkozom máshogy, mint az átlag ember csak más döntéseket hozok. Te meg még a múltkor betettél egy villást (unique) képet csakúgy poénból és gúnyolódásképpen...
nekem jogom van õt utálni, hisz rengetegszer ócsárolt, fikázott és ledegredált minden szempontból. És nem kértem, hogy beleszóljon a dolgokba, ilyenkor legalább azt kapja, amit megérdemel. Múltkor poénkodtam gercsével és feljelentett feleslegesen a modi topikban😄, kis nyalós... Nem felejtek könnyen
üsd be a keresõbe, hogy best of clio és best of nem clio...majd meglátod mirõl beszélek
Sztem csak te utálod... amúgy elég szánalmas hogy ti még mindig egymást tépitek. Azaz inkább csak te akadsz fönn minden hülyeségen. És mindent magadra veszel. Attól tartok már hiányozna és üres lennne nélküle az életed...
Na mindegy. Néha azért fölkukkantok és megnézem miket irkáltok. Nagyon de nagyon szórakoztató :
Úgyhogy már ezért megéri hogy vitatkoztok 😊
Egyébként tudom hogy kontrollálható a dolog, mostanában igyekszem is dolgozni rajta.
The Matrix has you...
Kurva felelõsségérzet.
The Matrix has you...
Hát a végén ott is volt 😊
És úgymond itt az "igazság". Mindenkinek magának kell éreznie az adott személlyel szemben, hogy Õ az, vagy sem, adhatunk itt tanácsokat, meg hasonló útmutatásokat, nem mondom, hogy nem hasznos, de ott "bent" dõl el minden, amit viszont még mi magunk sem tudunk irányítani. (szerintem)