Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor hazudj hazugságot.
Pretorian
Én nem, de ezt még én is értem.

Arra kíváncsi lennék, hogy hogyan mondod meg írás alapján, hogy ki kamuzik és ki nem. Ha akarok úgy kamuzok, hogy soha senki nem jön rá.
És írott formában ez még sokkal egyszerûbb, mint szóban.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Es ist mia wurscht.

Niederösterreich-i akcentussal 😄
gercse
Mir ist das egal, ich bin offen für alle.

(na ki tanul még rajtam kívül németet?😄)

chhaya
Hát én speciel egy pesti utazást nehézkesen tudnék megoldani... leginkább sehogy. 😄
De am én sem vagyok senkire kíváncsi élõben, a fórum az fórum, maradjon logó és karakter szinten mindenki.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

na igen, senki nem meri felvállalni magát😄 így könnyû takarózni...

én rólad simán megállapítom, hogy igazat mondasz vagy sem. De ezt leginkább a stílusból és az írásból meg lehet érezni...

egyébként én nem feltétlen tömeges fórumtalira gondoltam, hanem mit tudom én, egyenként, aki szeretne a másikkal személyesen magánbeszélgetésbe kezdeni egy beülõs helyen mondjuk Pest bármely részén, esetleg egy ilyesmi is beleférne, senki nem halna bele

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pretorian
Gyere csak hozzál csajokat is <#nevetes1>

személy szerint nem mennék el egy ilyen találkozóra. elég itt olvasni a sok értelmes hsz-t 😊

ja és Én magamat adom, nincs mesterkéltség vagy hasonló. ugyanilyen vagyok az Életben is, ha megbántalak, ha nem. amikor valakihez úgy szólok az leginkább építõjelleggel van, mert az Én belátásom szerint Õ úgy motiválódik...

a barátaim szerint a jófiú kategóriába tartozom, ez néha negatív hatással is van ez életemre, de próbálok nem bepalizhatóvá válni, mert ma már nem olyan szép ez a Világ...

The Matrix has you...

Ez most átment csajozós topikba? Mert akkor én is jövök.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

gercse
Itt is átjön némiképp a vidámság a hszeidbõl.

Ritka normális lánynak tûnsz.
chhaya
Aha. Én speciel kedves és mosolygós vagyok irl, itt milyennek tûnök? 😄

persze, tudhatnám, hogy te mindent tudsz elõre. Folyamatosan én védekeztem ellened, te magad vagy a pokol nem én. Még amikor nem is panaszkodtam akkor is belém kötöttél és most rám hárítod a felelõsséget, elmész te az anyád pi**ba Cliocska<#hehe>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pont fordítva gondolom, inkább azt lehet mondani, hogy kevesen adják magukat itt pont úgy, mint ahogy RL-ben adnák.
Pretorian
Valószínûleg senki nem "adná önmagát", mivel írott formában elég nehéz bármit is átadni ezer szmájli meg különféle emotikonok használata nélkül.
Nekem egyébként van rossz tapasztalatom a fórumtalálkozókkal (nem errõl a fórumról), szal az ilyesmit inkább skipelem már évek óta.
Most kamuzhatnék olyanokat hogy nincs idõm, de egyszerûen csak nem érdekeltek <#nevetes1>
Számomra pont addig érdekes az egész, amíg nem kell élõ arcokat rendelnem a nickekhez.

Kicsit el vagy tévedve. A pokol nem miattam szabadul el, hanem miattad 😊

Ismerem ezt a fajtát, a találkozón meg sem szólalnál, ha el is jönnél.
jó lenne, ha ottmaradnál, ha te is jönnél pillanatok alatt elszabadulna a pokol😄 én olyan illetõvel nem szívesen találkozom, aki elkezd szapulni ok nélkül...

gercse
Én benne vagyok

A jövõ héten Amsterdamban leszek, de péntek délutántól ráérek.

Kinek van még kedve?
gercse
nem mindegy, hogy mennyire, és hogy hangoztatja is 😊
nem elég elütni, meg is kell mutatni

az "önmagamat adás" meg szerintem teljesen relatív...
én magamon is észrevettem, de szerintem ti is, hogy máshogy viselkedsz xy-nal szemben mint zk-val szemben, vagyis mindig a körülmények adják, hogy éppen hogyan viselkedsz valakivel (szerintem).
Ha mégsem, például mindenkivel bunkó vagy, vagy soha meg sem szólalsz, akkor ott más probléma van, mert kötve hiszem, hogy önként csinálod.

😊 milyen igazad van, ezért jó ilyenkor egy fórumtali, ott sok minden kiderülne😄 nem hiszem, hogy sokan önmagukat adnák😊

Pretorian
Aki rendszeresen jár ebbe a topikba, az valószínûleg "elüt a többségtõl", szal széttárom mind a két kezemet (mind a négyet). 😉

Engem nem vonz, hanem taszít és ez a lényeg 😊

The Matrix has you...

chhaya
Igen, tudom, hogy nem normális. 😄

chhaya
Még mit nem, hogy megfertõzz. <#ejnye1>
De azért jobbulást.

gercse
Gondolkodj kicsit másképp.
Clio különcködik, elüt a többségtõl, ez szinte egyértelmûvé teszi, hogy vonz embereket, that's all

Te most komolyan bírod ezt a gyereket?? Õszintén! Ki az aki képes álregeket regisztrálni, csak mert az egyiket bannolták - persze nem véletlenül, hanem azért, mert a közösségnek ártott - és azzal is tovább szítani a veszekedést?? Mégis milyen ember az ilyen a való életben? Kedvelhetõ?? köszönöm szépen, nekem ilyen barát, de még ismerõs sem kell...

az azért érdekes, hogy se Neked, se Nekem és nagyon sok más embernek sincs különösebb baja a másikkal, nem nagyon találkoztam még ilyennel, hogy valakirõl csak azért nyitnak topikot, hogy ott összeírják miért is szarkeverõ és szánalmas az illetõ??
ez már olyan - és ezt már írtam egyszer -,mint amikor egy õrült megy szembe a forgalommal. Lehet más a véleménye, nem azt mondom, hogy bólogató János legyen, de amikor 9-en mondunk valamit és Õ akkor is máshogy látja és ökörségekkel támasztja alá, csak, hogy neki legyen meg a vélt igaza, na az azért már sok. ott kezdtem ignorálni a csávót és inkább nem írtam neki semmit és nem is olvastam inkább amit írt.

Akkor is úgy érzem, hogy aki normális annak a véleményét elolvasom, meghallgatom, mert érdekel, sõt, tanulhatok belõle, a hibáiból stb.. de ez a gyerek nem normális 😄

The Matrix has you...

melyikötõk szórt rám átkot? <#banplz><#eplus2><#wave> 6 év óta elõször lázasodtam be...biztos valami hideget ittam...chaya nem kapok tõled puszit?😄

mi is jól elvagyunk, valld be, hogy jó partner voltam chaten, de mégis ezt a clio gyereket bírod, aki nem véletlenül vívja ki maga ellen a sorsot.

elmész te a büdös francba...mocskos álreg, ismét, mint mindig csak a felszínt voltál képes látni mindig is...

chhaya
Szépet és jót neked is, írhatnál gyakrabban. 😊

Ja, és kikérem magamnak hogy hülyeségeket írnék. Ez a véleményem. És az én véleményem nem hülyeség. ÉN se hülyézem le a te/ti nézeteiteket. És miért is okozok neked kárta azzal hogy elmondom amit gondolok? De mindegy, nem érdekel az egész, én nem fogok belfolyni a ti magánháborútokba.
De azért annyira nem tragikus a helyzet, hgoy az igazság harcosának állítsd be magad. Egyszerûen csak próbáld meg nem személyes támadásnak venni amit mások gondolnak. Na, de tényleg befejeztem az okoskodást.
Szép estét mindenkinek 😊

chhaya
Mert jópár dologban egyetértek vele, csak sokkal kedvesebb vagyok. 😄
A villás képet meg egészen komolyan gondoltam.

Éngemet mindenki bánt, juj követelem, hogy szeressetek, különben de leszek gradálva nye nye nye nya... ha tudnátok milyen sanyarú a sorsom, akkor... mindegy megyek súlyzókat emelgetni, azok legalább nem nem értenek meg hanem semmi

miávú ^^
sajátos világképe?😄

mindannyiunknak más, de amikor errõl beszélek akkor mindenki leugat h semmivel se vagyok másabb, semmivel nem gondolkozom máshogy, mint az átlag ember csak más döntéseket hozok. Te meg még a múltkor betettél egy villást (unique) képet csakúgy poénból és gúnyolódásképpen...

chhaya
Tény, hogy sajátos világképe van, de engem szórakoztatnak a hülyeségei. 😊

*degradált

persze, mert veled biztosan jópofizott és kábított, ahogy minden nõt megpróbál ezen a fórumon😄

nekem jogom van õt utálni, hisz rengetegszer ócsárolt, fikázott és ledegredált minden szempontból. És nem kértem, hogy beleszóljon a dolgokba, ilyenkor legalább azt kapja, amit megérdemel. Múltkor poénkodtam gercsével és feljelentett feleslegesen a modi topikban😄, kis nyalós... Nem felejtek könnyen

chhaya
Én is kedvelem cliot, de ezen a fórumon kész öngyilkosság ilyesmit kijelenteni, úgyhogy nem mondtam semmit. ^^

jól van legyen, de akkor ne írj hülyeségeket, mert ezzel megint engem támadsz nekem okozol kárt, de végül is leszarom, mert meg tudom védeni magam...Hozzászoktam h az igazságért harcolok

Egyáltalán nem érdekel se best of clio, se nem best of clio. A nélkül is lehet véleményem, nem?

szia Emese😊 Hogy vagy mostanság?, fenéket jól megvagyok nélküle, már régesrég leszarom miket mond

üsd be a keresõbe, hogy best of clio és best of nem clio...majd meglátod mirõl beszélek

Miért utálná mindenki Cliot? Én sosem beszéltem vele, de így olvasva tök értelmesnek tûnik...
Sztem csak te utálod... amúgy elég szánalmas hogy ti még mindig egymást tépitek. Azaz inkább csak te akadsz fönn minden hülyeségen. És mindent magadra veszel. Attól tartok már hiányozna és üres lennne nélküle az életed...

Na mindegy. Néha azért fölkukkantok és megnézem miket irkáltok. Nagyon de nagyon szórakoztató :
Úgyhogy már ezért megéri hogy vitatkoztok 😊

Pretorian
Néha sikerül egy-egy pillanat erejéig ugyanúgy éreznem magam, mint anno.
Egyébként tudom hogy kontrollálható a dolog, mostanában igyekszem is dolgozni rajta.

Csak rajtad múlik min akadsz fenn és mi az ami tényleg fontos és érdemes rajta kattogni. Kicsi trenírozással hamar vissza tudsz állni a régi típusodra...szerintem. megpróbálhatnád, nem kerül semmibe. nem mentünk bele részletekbe, mert azt egyébként is neked kell tudni, hogy mi az ami valóban fontos és számít és mi az ami kevésbé, mert pótolható. gondolom tudod mikor beszéltem tárgyias és mikor érzelmi dolgokról 😊

The Matrix has you...

Pretorian
Nekem ez régen tök jól ment, ma viszont a legapróbb faszságon is jó sokáig el tudok kattogni, legyen az bármi. Bár olyan lennék, mint 10 éve.
Kurva felelõsségérzet.

nem is kell irányítani, egyszerûen hagyni kell magunkat sodródni az áramlattal 😊

The Matrix has you...

gercse
Végig, ahogy olvastam ezt a hsz-t, szinte teljesen egyetértettem, és már mondtam magamban: "persze, hogy nem lehet ezt így belsõ/külsõ tulajdonságok alapján csak úgy eldönteni, érezni kell"
Hát a végén ott is volt 😊

És úgymond itt az "igazság". Mindenkinek magának kell éreznie az adott személlyel szemben, hogy Õ az, vagy sem, adhatunk itt tanácsokat, meg hasonló útmutatásokat, nem mondom, hogy nem hasznos, de ott "bent" dõl el minden, amit viszont még mi magunk sem tudunk irányítani. (szerintem)

clio1616v
van még több kategória is, engem pont ilyenekkel nem hozott össze még a sors amikrõl te írtál

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)