22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #20913 Sokat akar a szarka:D:D -
IXEMGabeo #20912 kondizás után rohadtul nem tudom a gondolataim összeszedni, mert fárasztó egy edzés mentálisan is. A létező legegyszerűbb szavak kerülnek ilyenkor elő... -
bcrics #20911 akk toljad privátba:) -
clio1616v #20910 nem csak emiatt, de furcsán írod le
mindegy ne vedd beléd kötésnek, amit írok -
IXEMGabeo #20909 ide biztos nem tennék be képet -
IXEMGabeo #20908 3.3 honnan tudom? Elég volt megnézni a reakcióit utána...ha nem jött volna be neki akkor elfordítja a fejét...teljesen értelmetlen belém kötnöd minden aprósággal fáj nézni, ahogy szenvedsz -
IXEMGabeo #20907 úristen clio:D:D
utántöltés szót teljesen félreértetted, én úgy értettem ezt, hogy majd, ha elfogy akkor majd szépen venni kell újat...akkora egy értetlen fasz vagy, hogy nem igaz -
IXEMGabeo #20906 tudom, hogy 3 db-os, de csak 2 van ne kérdezd miért...
higgy, amit akarsz, ha most emiatt értél tetten akkor így jártál:) -
bcrics #20905 Képt a lányról, óvszer meg felesleges, egyszerűen máshova csapd ki mint a maci a málnásba. -
clio1616v #20904 enyhén kamuszagú amiket írsz
apró dolgokból érzem ezt...
például: kell majd utántöltés? (nem ok nélkül írod ezt) - eleve óvszert utántölteni? veszel egy dobozzal esetleg egyet felpróbáltál? és így lett kettő?
olyan a csókod mintha mindig is ezt csináltad volna? ezt honnét veszed? honnét tudod, hogy mit érez a párod, amikor csókolod? pláne ezt hogy hogyan kell csinálni ahhoz, hogy úgy érződjön, mintha évek óta csinálnád...
furcsa amiket és ahogyan írsz
ki vagy éhezve a szexre, de a szerelemre nem, mert te tudatos vagy és azt szándékosan elkerülöd, nehogy kialakuljon köztetek -
clio1616v #20903 3 darabos egy doboz -
IXEMGabeo #20902 van amúgy;) egyelőre 2 DB, de kell utántöltés is majd:)
van esély rá, de valahogy nem félek az első légyottól mivel minden a maga természetes útján halad és ez a csók dolog is olyan lett nálam, mintha évek óta csinálnám. Furcsa. Talán ennek a kiéhezettségem az oka, hogy még tapasztalatlanul is minden megy a magunk normál kerékvágásában:D:DD -
clio1616v #20901 azért ha odáig jut, hogy már nem lesz elég egymás húzása, akkor arra az esetre gumit vegyél -
IXEMGabeo #20900 jól van kérlek nyugodj meg és ülj le! -
clio1616v #20899 ez pénzért is megkaphattad volna, ha már ennyire objektíven állsz hozzá
a 2 perces smárolás nem számít hosszúnak, ha szerelmes vagy akkor nem az idő a lényeg, de órákon át tartó csók és szeretkezés simán meg lehet
szívd ki a nyakát, akkor kiderül van-e pasija :D -
IXEMGabeo #20898 na, de mivel ez nem blogoldal több helyzetjelentés nem lesz:) meg amúgy se szeretném, ha az jönne le nektek h ezzel dicsekszem szó sincs róla, csak örülök, hogy huszon X év után kiéhezettként velem is megtörténhetett ilyesmi -
IXEMGabeo #20897 megvolt minden odavissza:)
hosszas, tán 2 perces smárolások után nem bírta ki lihegett meg minden és szívta a nyakam, mint állat majd egy újabb menet után én következtem igen csókolgatta meg finoman még haraptam is a nyakát, az a poén, hogy ott lent a kapualjban vagy 2 órát dumáltunk egymás karjaiban... -
clio1616v #20896 te szívtad a nyakát? -
IXEMGabeo #20895 aztán sosem lett elég mi?:) -
hehe mi is úgy indultunk, hogy heti 2 alkalom bőven elég... :D -
IXEMGabeo #20893 nem nagyon érdekel mit elemez:D -
na majd clio kielemzi a történteket addig várj türelemmel :D -
pett3rson #20891 az szigorúan titkos ;)
lassan Te is indíthatsz egy blogot, Életem lapjai vagy hasonló cím jó lenne neki :D -
IXEMGabeo #20890 melyik a melóhelyed?:D -
IXEMGabeo #20889 :D:D:D de jóféle
újabb fejlemények, hajónaplóóóó figyelem; a történet folytatódik:
Nos, eljutottunk egy újabb fejezetre. Ezúttal elmentünk moziba, ugyebár szereztem 2 ingyenjegyet a haveromtól beültünk megnézni az Igazi kalandot, aztán pedig hazakísértem és ismét sokat dumálgattunk, a kapualjban pedig egymásnak estünk, de vagy 3x 2 percre plusz volt egy ráadás, meg nyakszívogatás mi egyéb, belejöttünk a dolgokba:) Azután még vagy 2 órát egymás karjaiban beszélgettünk (félreértés ne essék nem keksz volt, csak a kapualjban ölelgettük egymást és közben témázgattunk erről-arról.:) Ezeket a beszélgetéseket nem részletezném, csak röviden annyit mondok, hogy 2 igazi elmebeteg találhat ki ilyeneket. Mindig azt szokták mondani a zsák a foltját megtalálja itt úgy tűnik ez a helyzet megvan. Megegyeztünk poénból, hogy a véletlen és a féltékenység szót nem mondjuk ki ebben az évezredben.:):):) Megbeszéltük azt is, hogy nem lógunk egymás nyakán, hanem hagyunk a másiknak levegőt ezalatt azt kell érteni, hogy mindennap nem fogunk találkozni a heti 1-2 alkalom is bőven elég...Mind1, elvótunk én meg most értem haza, de még jó, hogy a szívások sorozata nem látszik a nyakamon:D:D:D -
clio1616v #20888 *.* cíiccaa -
Meow =^.^= -
clio1616v #20886 rendes, de nem ritkarendes ^^
miááv =^.^= -
ezt bóknak veszem, de attól az a lány még lehet nagyon is rendes :D -
pett3rson #20884 mert két ember ezzel fejezi ki, hogy kölcsönösen vonzónak találják egymás kémiáját. ez még nem szerelem, de egy lehetséges út afelé. bár mindenki máshogy éli meg ezt a pillanatot, ismerve Gabeo-t, itt még szóóó sincs szerelemről :) -
clio1616v #20883 akkor viszont miért csókolta meg? -
pett3rson #20882 biztos, hogy voltak érzései csak még nincs összehasonlítási alapja, de azt már most írja, hogy nagyon jól ÉREZTE magát a csajjal. Neked ebből mi nem érthető?? Még szerencse is, hogy nem esik bele fülig már az első randin, elgondoltad, hogy mi történne akkor?? -
pett3rson #20881 bár nem tudom mikor voltatok errefelé (Hősök Tere), de legközelebb szólj és megmutatom a melóhelyemet :D -
clio1616v #20880 de minek a tüzét? akkor... :) -
clio1616v #20879 tehát akkor rövid logikai összefüggések alapján levonható a következő következtetés:
IXEM nem rendes lányt talált, mert téged rendesnek tituláltalak korábban, kimondva - kimondatlanul -
Köszönöm szépen a kielégítő választ!
További sok sikert!
És várjuk a fejleményeket!
(Ha netán lagzi lesz belőle x év múlva, remélem azért meghívsz!) -
TrexKing2012 #20877 teljesen megértelek nekem csak futó kalandjaim vannak elég az meg inkább dolgozok és gameplay-eket csinálok és spórolok mégcsak azt kéne hogy csajokra basszam el a pénzt -
IXEMGabeo #20876 mások vagyunk ugyebár:)
20874: akkor nálam nem létezik ilyesmi:) ennek ellenére bírnám, ha mellettem lenne mondjuk úgy 40 évig...a lényeg mindig azon van, hogy a tüzet miképp, milyen módszerekkel kell táplálni -
0%. :D -
ó a szerelem nem kedv vagy akarat kérdése... ugyebár