nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • BrutiCica
    Nem megbántani, vagy felmérgelni szerettelek volna.
    A kulcsszót kimondtad "mindennek ellenére szerettem". Mindenki olyat szagol, amilyet szakít :)
    Egyáltalán nem tűnsz a hsz-ekből f@sznak. Pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy ne várd, hogy majd elkezdődik a "jó" élet. Már elkezdődött, éppen most éled. Ebben kell megtalálni a boldogságot. Ha kicsit kevesebb pénzzel, vagy szülőknél, akármilyen körülmények között, de most forog a filmed. Hiába várod a kánaánt.

Amit a barátnődről írtál, egy cseppet sem szimpatikus. De nem is nekem kell őt szeretni. Sőt vszeg neked sem kellene, de sajnos a szív nem ész érvek alapján működik :(

Igaza van Clionak, "a nők ilyenek". Ha elindul a zizibogár, nem állítja meg semmi. Kell, hogy érezzük, mi vagyunk a legszebbek, nem lehet nélkülünk jól érezni magát a férfinek csak szigorúan előre egyeztetve (lásd a 2 nap peca), akkor is el akarjanak minket venni, ha éppen eszünk ágában nincs férjhez menni, stb. Tök gáz. Mi is látjuk, hogy nincs igazunk. Egyébként ezek a dolgok akkor jönnek elő, ha több szeretetre vágyunk, vagy egész egyszerűen nem az adott férfi az igazi, vagy végeláthatatlan langyosvíznek tűnik a kapcsolat. Akkor az élő fába is belekötünk, nincs az a tett, ami elég jó volna. A vége mindig egy szakítás, ahol normális indokot nehéz elő hozni, így mindenféle hülyeséget vágunk a másik fejéhez.

Aki szeret, nem fog hülyén viselkedni (egy darabig). Ez azon múlik, hogy egy irányba indul e el az életetek. Ha igen, az mázli és társak lesztek. Sajnos az ilyen társ típusokból kevés rohangál az utcán, hogy pont bele botolj. Én inkább vagyok egyedül, mint egy béna kapcsolatban. De megnyugtatlak, a házasságok többsége béna. Ha nem akarsz mindenáron "biztos családi hátteret" (főző-mosó-gombotvarró-pengétrágó feleséggel), 1-2 gyerekkel, akkor jól fogod érezni magad az életben az 1-2 évig tartó futó, de boldog kapcsolatokban.

Ha pedig családot szeretnél, olyan csajjal maradj együtt, aki legalább annyira szeret téged, mint te őt és ez a tetteiben is megnyilvánul, nem csak szavakban.