Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ettõl függetlenül odamehetsz hozzá, csak ne ezzel az ürüggyel, inkább valamilyen közös dologgal, amit tanultok, abban segítséget kérve vagy bármi ilyesmi, amivel nem "alázkodsz" meg. egy beszélgetés még nem a világ és ha még érdeklõdsz is utána, az után amit Õ csinál, ami Õt érdekli azzal mindjárt nyert ügyed lesz és nem csak "a béna srác" leszel 😊

The Matrix has you...

Végsõ soron Én is valahogy így gondoltam, csak azért írtam le mert hát végül is egy külsõ szemlélõdõ nem elfogult és objektívebb mint most Én.
Pretorian
Na ezt a helyzetet tökre érzem, én kb. 10 éve majdnem ugyanígy jártam.
Gólyatábor-szerû pár napos kirándulásra ment az egész évfolyam, olyan 120 ember ha jól emlékszem. Kiszúrtam egy lányt, akirõl már ránézésre világított, hogy tök hasonló az érdeklõdési körünk, illetve el is csíptem 1-2 beszélgetést, amelyekbõl ez derült ki. Más csoportba járt, ráadásul csak 1 éves tanfolyamra, szóval tudtam, hogy hamarabb végez mint én, és akkor még nem lehetett tudni elõre, hogy lesznek-e közös óráink. Azt tegyük hozzá, hogy mindez még ott a táborban, az elsõ nap lepörgött a fejemben, mert éreztem, hogy elég komoly hatással van rám a lány, aztán tudod hogy van ez ilyenkor, pörög az agyad, kombinálsz, mérlegelsz. De a közös érdeklõdési kör összehozott minket barátként (még ott a táborban), és második este már beszélgettünk is, összeismerkedtünk. Aztán szerelem lett belõle, de sosem teljesült be (nem voltam elég tökös akkoriban ahhoz, hogy kiadjam magam, inkább szívtam), el sem mondtam neki, mondjuk néha elég levágós volt a dolog. Végül évekkel késõbb a szerelem elmúlt, baráti szeretetté változott (õ az egyetlen, akivel mûködött ez a szerelem utáni barátság dolog, talán mert sosem voltunk együtt), sõt, a mai napig õt tartom az egyik legjobb barátomnak, pedig nagyon rég óta nem találkoztunk. De az elsõ idõkben mindettõl függetlenül elég furcsán éltem meg a helyzetet, néha amikor bementem suliba, nem tudtam, hogy most akkor odamenjek-e beszélgetni, elhívjam-e valahova stb.
Általában õ oldotta meg a helyzetet, valahogy õ még nálam is jobban érezte a közös nevezõt, és sokszor hívott bulizni, illetve magához is a lakására beszélgetni/iszogatni, de az õ részérõl nyilván mindez barátságból történt. Szóval ma is nagyon szeretem ezt a lányt, csak másképp. 😊

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

sz4bolcs
+1

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

inkább azt gondolná milyen megalázkodó vagy...szvsz nem kéne ilyen baromságért bocsánatot kérni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Heló.
Lenne egy kérdésem amit mindjárt le is írok de elõtte jön egy kis prológus ha nem probléma.😊
Na szóval jártam emelt órákra a sulimban azt ottanikkal épp annyira voltam jóban, hogy ha szembe jöttek hát köszöntem de igazából a köszönésen kívül nem volt más dialógus köztem és közöttük, még óra elõtt sem, egy két esetet, emberkét leszámítva. De mivel nem volt kötelezõ nekem az órákra bejárni az utolsó két-három hónapot kihagytam és érdekes módon a suliban sem futottam õsze velük (nagy a suli). És hülye jellem hibám az hogy nem nagyon szerettek köszöngetni úgy hogy az illetõvel (fent említett emberkék az emelt órákról) nem igazán találkozok hónapokig (nyári szünet)
Így elmúlt hetekben amikor látom valamelyiket pl. három méterrõl, rám néz én vissza, köszönni illene/kellene de Én nem teszem a idióta berögzõdésem miatt.
Nem is igazán érdekelne de az egyik lány nagyon is megtetszett de közös baráti kör híján nem tudom, hogy kerüljek közel hozzá (facebookon amúgy ismerõs bár ez manapság nem annyira lényeges).
És az lenne a kérdésem, hogy furcsának tûnhet az, hogy mit tudom Én egyszer csak össze futok vele a suliban köszönök neki és bocsánatot kérnék a bunkóságom miatt?! Aztán utána már tudnék vele beszélgetni, csak ugye az a kérdés, hogy a bocsánatkérés inkább fura és kellemetlen helyzetbe hozza ilyenkor az embert vagy inkább az zajlik le az emberben, hogy de rendesem és lelkiismeretes srác, hogy egy ilyenért kér bocsánatot.
U.I: tudom, hogy egy kicsit, hosszú de nem érdekel😊
megvannak a maguk módszerei. Ha ezt nem is saját magamon, de sok haveromnál megfigyeltem, ezt a bûntudatos dolgot pláne eljátszotta az egyikük (holott nem is egy szép nõ volt) de valamiért ez a vérükben van ez a rafináció...

Az a legjobb, ha semmiért nem érzel bûntudatot, amit elkövetsz csak akkor meg kikiáltanak egy gátlástalan féregnek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na meg ugye egyértelmû, hogy bûntudatot kelt ezzel, mert így azt hiszed, ha azt a bizonyos dolgot nem teszed meg, akkor még lenne esélyed...milyen frankó megoldás nem? 😊 tehermentesítés😊

The Matrix has you...

"ma találkoztunk még utoljára, és azt mondta hogy a mérleg nyelve az igen felé billent volna ha nem lépek be a fiókjába"

Valamiért az az érzésem tudod, hogy a nõk igencsak szeretnek feltételes módban beszélni

Majd, ha, talán, lehetséges ezek a kulcsszavak <#fejvakaras><#shakehead>

ja😊

gercse
😄 nem, nem vagyok szõke cigány, de a hajszín passzol kb. 😊
a bõröm színe alapján, meg a hajam miatt is inkább német vagy valamilyen északi nemzetiségûnek szoktak nézni, cigány még nem voltam 😄

clio1616v
nem zörög a haraszt...

ha valami baj van a pároddal és az nem derül ki normális kommunikációval vagy azt mondja, a "Mi a baj?" kérdésre, hogy "Semmi", holott érzed, hogy megváltozott a viselkedése irányodba akkor ott valami baj van és eleve hazudik onnéttól kezdve meg tiéd a kihívás, hogy kiderítsd indirekt módon

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ha te a párod elõtt nem dícsérhetsz egy lányt, vagy õ nem dícsérhet elõtted egy pasit, akkor el kellene gondolkoznod, hogy valóban egymáshoz illetek-e

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
A magánszféra igénye nem bizalmatlanság.

Ha a másikat érdekli valami a levelezésemmel, az sms-eimmel, vagy az ismerõseimmel kapcsolatban, akkor azt kérdezze meg tõlem, és ne kerülõúton próbálja kinyomozni. Sokkal nagyobb bizalmatlanság belenézni a másik privát dolgaiba, mert ez azt jelenti, hogy a személyesen feltett kérdésre nem hinné el a választ. Különben egyenesen megkérdezné, és nem trükközne.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Peter1
<#eljen>

Ide mit lehet írni?

Minek tudnia minden haveromról?

Aki a neten beszéli meg a problémáját, azon semmi nem segít. Én nem vagyok ilyen. Viszont hadd mondjam már meg egy lányról ohgy tetszik-e vagy sem anélkül, hogy kérdõre vonnának miatta.

Most képzeld el: egyik cimbi belinkel egy nõt, megkérdezi ohgy tetszik-e vagy sem, én rámondom hogy igen, mert szép. Ezt a nõk nagyon kicsi hányada tûri. Pedig ettõl nem robban ki a világháború, nem csalom meg, nem lesz semmi.

SMS: minek olvasná el, ah nem rá tartozik? Nekem írják, az én dogom. Ha meg akarom osztani vele, akkor úgyis megmondom. Felesleges tudnia mindent, foglalkozzon magával is, ne csak velem. Na ez a bizalmatlanság és nem az, hogy ne turkáljon a telefonomba. Attól hogy valakiek van párkapcsoalta, kel lennie magánéletnek is.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

clio1616v
az a bizalmatlan, aki facebookon a párkapcsolatát kibeszéli, ahelyett, hogy a párjával beszélné meg a problémáját

gondolj bele... miért ne nézhetném meg a párom facebookját?
egy közösségi oldal, amin az ismerõsök vannak jobb esetben közös ismerõsök és miért találnék ott olyat ami nem rám tartozik?

Még annyit, ohgy ki a bizalmatlan, aki nem mutat meg másnak vlaamit, vagy aki belenéz a másik dolgába?

Nekem egyik barátnõm se nézzen bele a telefonomba, a levelezéseimbe, csak ha megkérem. (De ez nem csak a barátnõmre vonatkozik, hanem a családomra, haverokra is.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Igen ,ezt írja a nagy párkapcsolati biblia. Impozáns mondatok. De szeritnem nagy baromság az egész (mint a halottról jót vagy semmit).

Én meg azt mondom, hogy felnõtt embereknek van magánszférájuk ,ami másra nem tartozik. Aki normálisan fejlõdik, az megérti ezt. (De ez logikus is, hisz nem adod oda a lelked senkinek sem. Ha mindent megosztasz, odaadod a lelkedet is.)

clio1616v
ha kell magánszféra, az azt jelenti, hogy van olyan dolog amit nem vele akar megbeszélni

tehát titkol valamit 😊 milyen kapcsolat az? bizalmatlan és ki a bizalmatlan a másikkal? a csaj aki titkol, mert nem bízik benne, hogy a párjával megoszthatja

Peter1
Szia!
<#shakehead> Szerintem se reménykedj. Ezt az utána még "barátkozzunk még" meg amúgy sem a legjobb jel. A másik, hogy én nem helyeslem azt, hogy egymás fészbúk fiókjába belépkedtetek. Ennyi magán szférának kell maradnia.

Ide mit lehet írni?

és itt van a kutya elásva, mivel Õ már eltávolodóban volt vagy éppenséggel van tõled és az amit mûveltél "magánlaksértés" volt neki. a csajok bonyolultak, hol jó amit csinálsz, hol nem...

The Matrix has you...

clio1616v
persze, mert te nem titkoltál semmit 😊

itt is ez volt, tudtuk egymás jelszavát. és a fura hogy õ is belépett már az enyémre mégsem akadtam ki sõt... azért nem dícsértem meg de nem haragudtam rá...

clio1616v
a párom elõtt nincs titkom, ahogyan a facebook jelszavam sem lehet titok elõtte

természetes, hogy belép vagy belépek

az a szép a párkapcsolatban, hogy nincs olyan hogy magán dolog

de ezt te is tudod...

szerintem az illetõ tudta nélkül megnézni a magán dolgait illetlenség. Ha megmutatja akkor más tészta és elmondja a jelszavait stb. de úgy, hogy nem tud róla persze, hogy így reagál. ez mindkét fél részérõl bizalmi kérdés, de ezt Te is tudod nagyon jól...

The Matrix has you...

clio1616v
ez igaz, sõt ha rájön valamire, akkor majd a lánynak fog feljebb állni 😄

ez tapasztalat 😊

clio1616v
a rosszhoz miért ragaszkodnál?

18 évesen szórakozni jó voltál neki, fogalma sincs mit akar... csak tapasztalatot gyûjt, nagyon sok pasija lesz még rajtad kívül

szakíts vele te

Szia.

Pedig az lesz a legjobb, ha adtok egymásnak idõt, az eldönti, hogy hiányoztok-e egymásnak annyira, hogy újrakezdjétek vagy menjetek tovább külön úton. Utána is van Élet, hidd el nekem, Én már csak tudom 😊 hasonló cipõben jártam pár éve, csak az 6,5 év után volt..eltelt egy kis idõ, kb 3 év és most még boldogabb vagyok, mert a tényleg hozzám illõt találtam meg...egyelõre, de most úgy tûnik ez még szebb lesz, mint eddig bármi. Szerezz tapasztalatokat más lánnyokal is, de csak ha már túl vagy az elõzõn, addig felesleges érzelmi viharokba bonyolódnál. A szíved után menj és csak néha az eszed után. Most egy ideig kurva szar lesz, de ezt is túl fogod élni és csak megerõsödsz tõle 😊

The Matrix has you...

gergely1991
Az olyan korú királylányok még nem igazán tudják hogy,mikor,miért,minek(tisztelet a kivételnek).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Mert fennáll annak a veszélye hogy az illetõ rájön hogy mi is történik körülötte.Akkor kitudja verni a balhét.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

18 éves amúgy 😞 nagyon-nagyon hiányzik... anynira nehéz lesz túltenni magam rajta mert alapvetõen nagyon ragaszkodó típus vagyok 😞

clio1616v
miért is nem jó nyomozni?

ha nem derül ki semmi akkor megnyugszol, ha kiderül valami akkor is megnyugszol

gergely1991
Hmm,nem jó dolog nyomozni más után,mondjuk az is bûn ha más elõl titkoljuk a érzéseinket.A baj forrása az hogy titkol valamit lehet hogy készül valamire vagy csak átgondolja az egészet.Egy kapcsolat egyik legrosszabb tényezõje a túlzott veszekedés(vagy a közös megegyezés hiánya),ami általában azonnali vagy késleltetett szakítással végzõdhet.
Ez csak 1 vélemény a sok közül,várd meg ki mit ír errõl....

clio1616v
ne dobd ki... a szép élményekre emlékezz, a rosszakat meg felejtsd el

clio1616v
ne reménykedj, hanem keress egy hozzád való csajt, ez egy ordas...

egy kérdésem van még hány éves a tündérke?

Lehet nem lényeges momentum, de nagyon megijedt mikor mondtam hogy ki akarom lökni az összes tõle kapott cuccot.. meg mondta hogy õ biztos nem löki ki én sem tegyem hanem akkor tegyem el valahova... 😞

Sziasztok! Remélem nem haragszatok hogy cska újonc vadidegenként írok nektek, de ha visszanézitek miket kommenteltem edig, talán még megtaláljátok hogy korábban is volt már gondom a barátnõmmel, akkro azt sikeresem megoldottam. És végül nem lett vége a kapcsolatnak, ha tényleg rédekel valakit nézze meg a kommentejeimet.

22 éves fiú vagyok, és az elmúlt 3 napban széthullott az életem, és néhány választ szeretnék találnia dolgokra, amitõl talán picit jobban megynugszom... mint tapasztalt emberek remélem tudtok valami okosat mondani.

Egy hete kezdett furcsa lenni barátnõm. Nem keresett, szokatlanul viselkedett, alig akart találkozni, végül Pénteken benyögte hogy szakítsunk. Csak így egyik napról a másikra két és fél évnyi együttlét után. Indokként azt hozta fel, hogy sokat veszekedtünk mostanában (ami nagyon igaz, igaz nem midnig az én hibámból) és hogy ezt nem bírja szünet kell neki. Igen ám, de beléptem a Facebookjába, és kiderült hogy egy két új osztálytársával nagyon is jóban van, (fiúkkal), ráadásul a barátnõinek a levelekben errõl beszélgetett, hogy kell neki már a változatosság, meg ilyenek. Meg az egyik barátnõje kérdezte tõle hogy mi volt, és erre visszaírt neki hogy sírt (én sírtam) és kéeps volt egy XD-t is utána tenni... 😞

Viszont: ma találkoztunk még utoljára, és azt mondta hogy a mérleg nyelve az igen felé billent volna ha nem lépek be a fiókjába... Ez szerintetek igaz? Most ez nagyon gyötör, de másfelõl meg lehet hoyg csak azért mondta mert "pont kapóra jött" az indok nem? 😞 Amíg itt volt õ is nagyon sírt, nehezen bírta, és a végén mondogg egy ilyet: lehet hetek, hónapok múlva rájön hogy mennyire hiányzok neki és ha így lesz biztosan keresni fog... És hogy barátkozni akar most feltétlen még mert nem tud 2 és fél évet csak úgy lezárni... Szerintetek reménykedjek még?
Az XD-t egyébként megmagyarázta (kérdés mennyire életszerû) hogy õ midnre xd-t szokott írni mostanában, ami félig igaz is én is ezt vettem észre. Illetve egy éve már volt olyan hogy elkezdett gondolkodni a szakításon de akkor nem jelentette be cska utalgatott... akkor figyelmesebb voltam vele és elmult minden rendbe jött... de itt már nem adta meg ezt az esélyt.. 😞 Egyébként akkor is a veszekedések miatt volt... pedig most tényleg próbáltam volna iygekezni de ehhez õ is kellett volna nem mindig én voltam a kötekedõ sajnos... Az a baj hogy nem tudom azért mondta-e a dolgokat, mert reménykedik abban hogy majd nekem késõbb könnyebb lesz, és szép lassan levál, vagy pedig komolyan gondolja hoyg tartsuk a kapcsoaltot mert ki tudja... mert olvastam már kivételekrõl és sosem bocsátanám meg magamnak ha nem ragadnék meg midnen lehetõséget érte... és tudom hogy ez nem (teljesen) az én hibám, de folyamatosan magamat okolom hogy belenéztem a fiókjába... egyszerûen õ volt az életem.. a mindenem 😞

jellemzõ cliora, hogy ilyenért feljelent, pedig ott volt a smile jel szándékosan. Ha ilyenért bünti pontot kapok nincs igazság, gercsével semmi bajom sincsen...

poénkodom csak😊 gercse hasonlít egy picit Nick Noltera fiatalabb kiadásban😄😄

ezt hogy kell érteni?

The Matrix has you...

Pretorian
Mi együtt voltunk 3 hetet, mondjuk már az elején tisztában voltunk vele mindketten, hogy nem lesz komoly a dolog. De ezután még ennyit sem akarok ilyen lánnyal. Sajnos az olyan emberek akiket tehetõs felmenõkkel áldott meg a sors, és nincsenek rákényszerülve arra, hogy saját maguknak kaparják ki a betevõre valót, hosszú távon valamiért ellenszenvet indukálnak bennem. Fõleg amikor szembesülök azzal, hogy emiatt mennyire életképtelek ha komoly döntést kell hozniuk az élet bármely területén.

lemerném fogadni h szõke cigány vagy😄😄😄😄

gercse
😊 az az, engem is összehozott már a sors hasonló jelzõkkel rendelkezõ lánnyal, nem is nagyon akaródzott összejönni velük..., de hát egyszer legalább muszáj találkozni velük, hogy kiderüljön

Pretorian
A pénzes papakedvence zéró élettapasztalattal rendelkezõ 24+ éves kislány sztereotípiája úgy néz ki nem csak az én fejemben létezik. Nekem jutott egy idén, többet nem akarok.

chhaya

chhaya
Senki sem lát olyannak, amilyen valójában vagy.
Minden egyes ember fejében más és más kép él él rólad.
Szinte biztos, hogy egyik sem egyezik azzal a képpel, ahogyan te látod saját magad.
Sõt, valószínûleg a magadról alkotott képed sem tükrözi vissza azt, amilyen valójában vagy. 😊
Mert sok mindent csak mások látnak benned, amit te nem veszel észre magadban tudatosan.
Senki sem kiismerhetõ teljes mértékben, még saját maga számára sem.
De vannak emberek, akik közelebb járnak az igazsághoz, mint mások.
Ezért érdemes mindenkit meghallgatni, és okosan szûrni az infókat, tanácsokat. 😊

gercse
oh hát igen, ez a felszín, rengetegen élnek/akarnak élni így,
próbálnak olyanná válni, amilyennek a társadalom elfogadná õket,
kívülrõl minden jónak tûnik, aztán talán évek elteltével rájönnek, hogy nem így kellett volna élni...ha rájönnek, mert sokan azt gondolják, hogy ez a normális, és inkább hátrahagyják a valódi Énjüket, ahogy te mondanád.

Egyébként abban a kommentben bonyolultság alatt arra gondoltam, hogy az ember saját magát is csak nehezen tudja kiismerni, akkor mások valóban csak egy apró darabkát láthatnak belõle.
Ennek ellenére sokan gondolják, hogy teljesen ismernek, pedig csak a felszínt látják. (Jó esetben van egy két barát, aki nem)
Ezért is bonyolult.

egyáltalán nem bonyolult, csak mi Emberek és a sok - sokszor - felesleges gondolkodással tesszük azzá. hozzátéve azt, hogy a sok hûhó semmiért elv rendkívül magas arányban van a mai Életben...
nagyon sok az egyedülálló ember, Õk valahogy szeretnék felhívni magukra a figyelmet, mert az ember - valójában az Ego- ezt szereti. Ha ezt megkapod akkor jól érzed magad..de ez csak ál-"jóérzet", belül üres maradsz, mivel nem a valódi Éned, a lelked, hanem csak a bábod, az Ego-d kapott kielégülést...ezeket a dolgokat nem lenne szabad összekeverni és mindjárt kevesebb boldogtalan ember lenne...

The Matrix has you...

gercse
Így van, meg van a hátránya a barátnak is meg az idegennek is, mint külsõ szemlélõ.
Az "igazságot" nekünk kell érezni/tudni.