nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bajgunar
    Valahol igazad is van, meg nem is. Nem csak benne keresem, kerestem a hibát. Én egy percet sem védtem magamat sohasem. Bennem is voltak hibák, ezt se tagadtam sosem!
    Azóta beszéltem vele, de minden zavaros. :S Amiért elment?
    Már kb 4 féle verziót hallottam tőle, amiért elhagyott.
    Most meg ahogy állnak a dolgai? Már nem is tudom, hogy melyiket higgyem el neki! Az utolsó verzió meg ezekután PFf kész! Nemtudom hogy elhiggyem e vagy sem.
    Amiért meg én nem léptem meg dolgokat, az azért történt meg, mert ő olyat tett, mondott. Most nem írom le, hogy miket. A lényeg, hogy ÉN nem mondtam volna olyat a leendő páromnak amiket ő mondott nekem. Erre persze hogy elment a kedvem, akár a házasságtól, akár a külön költözéstől, stb..től!
    Lehet lejjebb írtam már, de leírom megint inkább, mégis miket mondott pl:
    Volt egy lakása, ahova ki akart velem költözni! Mikor újítottuk fel, elment rá majdnem félmillióm. Egyszer azt vágta a fejemhez, h úgyse adtam bele egy forintot sem. Aztán, mivel asztalos vok, megcsináltam a konyhát, szobabútort, parkettáztam, stb.. Egyszer azt mondta, én úgyse csináltam ott semmit! PFf.
    Azán mikor kezdte berendezni, ötletként mondtam, mit kéne még berakni, venni. Azt vágta a fejemhez, hogy az az övé, és nem az enyém, semmi közöm hozzá és úgy rendezi be ahogy ő akarja!
    Egyszer ment nyaralni görögbe, én megmondtam már előtte x héttel, hogy nem fogok tudni menni, mert nem lesz rá keret! A végleges döntésük nekök is hogy mentek előtte 3 nappal derült ki. Én nem mentem, ő direkt hazament a kocsijával és elzárta, nehogy használjam a kocsit, míg nincs itthon. Persze máskor, meg mindíg nyugodtan használhattam, teljesen közös volt. Nekem nem fájahtott, hogy mégis itthagyott mert nem tudtam vele menni nyaralni. Erre azon a héten elmentem haverokkal két napot horgászni, míg ő nyaralt, na ezen meg 2 hetet duzzogott, mert el mertem menni! Meg hogy hogy-hogy arra meg volt pénzem! ??? nyaralás ~200k ba fájt neki, nekem a hétvége ~10k-be.
    Meg mikor ő belekezdett egy vállalkozásba. Én megmondtam, hogy azt nem úgy kéne, meg nem oda, meg nem azt! Erre kb "leugatott" hogy nem az én pénzem, és az is az ő "boltja" ne szóljak bele, mit csinál!
    xD ~ 2 hónapot húzta a dolog, majd szépen bebukott ~2 millát! A végé nekem lett igazam.
    Én mikor náluk laktam ~2 évet, mosogattam magamtól ha épp úgy jött az ihlet, kivettem a kezéből a porszívót, beágyaztam, vásároltam ,stb..
    Ő itt lakott nálam ~5 évet és ha ez idő alatt 20x elmosogatott az már sok, porszívózni 1x se csinált. Takarításról meg nem is beszélek. A ruháimat is max 3x rakta rendbe (mivel férfi vagyok, nem erősségem az élére hajtott ruha). De persze ezidő alatt, míg haza-haza járt, az otthoni ruháit havonta 42x átrendezte a szekrényében!
    Jah és főzni nekem valamit? Tejbegríz + melegszendvicsben kimerült a tudomány.
    Nah mind1, nem rinyálok többet.
    Én voltam a fasz és a hibás mindenben! Tanultam az esetből!
    De mindezek mellett szerettem őt, és igen, akartam házasodni is, de még nem most!
    Ja igen erre a másik! Egy ~28 éves lánynak az annya mióta szögezi le a lány a barátjának, hogy ha nem veszi el a lányát ~3 hónapon belül, akkor többet NEM adja!! ??????? Hát nem vettem el ~3 hónapon belül, erre fel a lány ~8 hónap után lelépett! ? Hogy is van ez??? Ahogy az annya fütyül, ő úgy táncol!
    (nem fejtem ki honnan, de biztos forrából tudom, hogy az annya kikötötte neki, hogy ha engem választ és visszajön hozzám, akkor az annyától mindennemű támogatást, segítséget felejtsen el!, vagy ha meg őt akarja, hozzám vissza ne merjen jönni!) :D
    Na EZT add össze! Hogy is van?
    Tényleg akkora fasz vagyok? Mint amilyennek látszok és amiket kivettetek a hsz-aimból?
    Bocsi, a végére kissé nyers voltam, nem akarok senkit megbántani!
    De ezek tények, amiket leírtam!
    Na akkor most erre várok választ!
    Szép jó estét!