nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
pett3rson #20771 hasonló cipőben jártam(-keltem) az elmúlt pár évben, nagyjából azt is tudom mit érezhetsz...
amit tudok tanácsolni, hogy adj időt magadnak. ne erőltess semmit, ne akarj rögtön becsajozni, max azért, hogy testileg kielégült legyél (már ha ez számít nálad, bár kedved most nem sok lesz hozzá), de komolyabb kapcsolatot ne erőltess, ne keresd a másikban azt amit most elvesztettél. Más lesz az Életed, legalábbis eddig úgy néz ki ezt a kapcsolatot nem lehet feléleszteni, de azokból amit leírtál szerintem nem is érdemel meg téged ez a lány..tedd fel egy hátsó polcra az emlékeidben, de ne ragaszkodj hozzá, nem érdemes, csak fájdalmat fogsz magadnak okozni és csak jobban befordulsz.
beszélgess sokat barátokkal, férfiakkal és nőkkel is, beszéld ki magadból úgy ahogy itt most leírtad, az sokat segít. a barátok és a család mindig ott lesznek melletted, mögötted, főleg a szüleid.
okokat, miérteket és hibákat ne keress, mert beleőrülsz, el kell fogadnod, hogy ez történt, valamiféle egészséges konzekvenciát vonj le, de sokat ne tépelődj, ne emészd magad, megint csak magadnak ártasz vele.
nyugodtan irkálj ide is amikor jól esik, itt meghallgatunk mindig és mondunk majd jó nagy hülyeségeket is néha :) előbbi azért komoly volt, de tudunk viccelni is ám :)