nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    Búék Mindenkibe!
    Értem miről beszélsz, de ma a csapból is az folyik, hogy már 17-18 évesen kötelező ribancnak lenned, különben nem fog befogadni az a közeg, amelyben élsz. Ha meg pali vagy akkor csinálj magadnak buzi fejet meg legyen tarajod és sokat legyél a Studioban meg a Coronitában. Bekapcsolom a tévét (az elmúlt 1.5 évben ötnél kevesebb alkalommal történt ilyen), és meglátom ezeket az úgynevezett vj-ket a Viván mint a Kristóf meg az Özge kutyája, akiket úgy rúgnék meg nekifutásból hogy a következő Apollo-programmal hoznák vissza őket a Holdról, vagy az éppen aktuális VV -lineupot a szokásos huszonegykét éves szopós szájú szilikonos nemkurva kiscsajokkal, meg a tarajos jampikat akiket már említettem, és kb. 3 perc után ki is kapcsolom. Aztán felmegyek a Facebook-ra, ahol az üzenőfalon legalább 40 "Tudd meg, homokos vagy-e?" kaliberű kémalkalmazást osztanak meg ugyanezek a formák óránként, 2 darab tükörben fényképezett egészalakos pucsítós kép között, majd kilépek, és örülök hogy 1 vagyok az ezerből, bármivel is foglalkozom.