nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • sz4bolcs
    Sokak okulására:

Egy ismerkedőművésznek tették föl a következő kérdést:

-Én majd arra lennék nagyon kíváncsi, hogy van-e végül boldog rózsaszín álomvilág/élet a mindent megtapasztalós mindent leszarós izé után, ami szerintem nagyjából még majd előttem áll. Te gondolkodol ilyesmiben?

válasz:

-Nincs. De már nem is hiányzik.

"This is your life. It doesn't get any better than this." - Tyler Durden, Fight Club

Ez egy egyszerű filozófia. A boldogságod rajtad múlik. Sosem leszel elégedett, főleg nem azzal, amit elvársz, vagy ami az öledbe hullik. Ellenben a teljesítményed, az, hogy ezt a harcot teli erőből képes vagy űzni, és ennek lassan de biztosan meg van az eredménye, az olyan elégedettséggel tölt el, mintha egy fejjel magasabb lennél mindenkinél.

Mert really, fuck them all. Hadd kergessék a rózsaszín felhővárat, ami nem létezik, amíg mi itt lent felépítjük a tornyainkat, vérrel-verejtékkel.

Az, hogy valaki okos, értelmes vagy tehetséges, még nem garancia semmire. Amíg nem hajlandó a derekát törni a boldogságért, lófasz jár meg depresszió, elidegenedettség és hasonlók. Erőszakot kell tennünk az egónkon, mert a harc nem a világ ellenében folyik, hanem magunk ellen - ez vezet a belső békéhez, bármennyire ezoterikusan vagy abszurdan is hangzik.

Nincs fény az alagút végén, de ha elmész a feléig, már nem is fogsz rá vágyni, és ez így van jól.