nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
pett3rson #20595 Teljesen érthető amit leírtál, minden amit reagáltál szerintem mindenki ugyanígy csinálta volna - kivéve clio, de Ő külön állatfaj. Személy szerint nem tanácsolok semmit, hogy mit csinálj vagy mit ne. Csakis Te tudod magadban eldönteni, hogy "megbocsájtod-e" neki ezt vagy sem. Valószínűleg az idő fogja leginkább megoldani, később már enyhülni fog ez a fájdalom/csalódottság vagy ilyesmi érzés ami most benned dúl.
Nőnek alapból nem hiszünk, legalábbis nem túl sokszor, de ha tényleg szeret és azt kéri, hogy ezt felejtsd el neki, valamint azt is, hogy ezt már rég megbánta, akkor túl nagy gáz nincs. Van olyan eset amikor tökmindegy, hogy 3 évig vagy 3 percig volt együtt valakivel, egyformán szar, de ennél sokkal rémesebb dolgok is előfordulhattak volna.
Mindig egyénre szabott, hogy kinek mi fér bele az életébe, de azt hiszem manapság még ez kiemelkedő is, hogy csak egyszeri alkalom volt..már ha ez igaz :)
Nekem is volt egy-pár hülyeségem már, de azt hiszem ezen múltbeli dolgaimat nem fogom elmesélni a páromnak, egyrészt nem is tartozik rá, másrészt nem is érdekli. A Most a lényeg, nem ami volt - abban az esetben ha a múltat lezártad és csak előre nézel. Ha nem így teszel, akkor minél előbb zárd le, mert csak cipelni fogsz magaddal egy terhet ami sem Neked sem másnak nem hiányzik..hosszú távon ez kifizetődőbb...ez már lehet egy tanács volt..nem is tudom, pedig nem annak szántam, csak leírtam mit gondolok erről és mit csinálnék Én a helyedben...gondold át és dönts :)