nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Szevasztok!
Bele is csapnék a közepébe (remélem jó helyre írom)
Pár hónapja jött egy lány, csak úgy, mint haver, ebből lett a szerelem, kölcsönösen. Minden kurva jó, tényleg, haver, barát és társak vagyunk egymásnak. Olyan szinten nyíltam meg előtte, mint korábban senkinek. Kapcsolatunk "elején" leültetett, hogy elmondjon valamit, hát egyből hideg meleg végigfutott rajtam, gondolhatjátok. Erre elkezdi mondani, hogy korábban senkivel nem élvezte így a szexet, gátlásos volt, mindig gondolnia kellett valamire, legapróbb marhaság megzavarta még 3 éves kapcsolatban is, egy kezén megtudja számolni hányszor hagyta h orálisan kényeztessék, ő is csak sablonosan muszájból nyelv nélkül csinálta, mert utálta stb, negatív vagyok, hol el hiszem, hol nem.
Na de kérem, mivel haverok voltunk, sok marhaságot el is mondtunk egymásnak, (nagy hiba így utólag) mindkettőnknek volt elég futúkalandja (gátlásos? nem élvezi ÚGY? minek csinálta?)
Nem baj, ezeket igazából le se szarom, bár jó lenne tényleg elhinni, valahogy úgy érzem naív dolog lenne.
Amin agyfaszt kapok, és baszottúl zavar, bánt, kibaszottmód fáj, az egy kiemelt futókalandja, éjszaka ittasan szórakozóhely mellett egy kibaszott padon, ezt vlaahogy baszottul nem tudom feldolgozni, teljesen véletlenül szólta el magát, érthető h nem akarta,h tudjam. Ez valami mocskos mód tönkretett bennem vmit, a nő akit imádok egy vadidegennel kiment és baszott egyet (egyből jöttem a fasz kérdéseimmel mert idegbeteg lettem, akaratlanul, állítólag pár perc után otthagyta a srácot és kurvára megbánta) Azt mondja sosem szeretett így senkit, sosem volt ilyen jó senkivel és teljesen megváltozott mellettem ésatöbbi ésatöbbi, no de a kutyából nem lesz szalonna, vagy mipöcs?
Tudom, balfasz vagyok, sokat agyalok marhaságon, de mégis, hogy fogadjam ezt el? hogy tegyem túl lmagam rajta? Szeretném, mert kurvára nem jó ez nekem, de ha vlaami olyan sztorit mesél haver, vagy egy filmben ilyesmi dolog van, a hányinger kap el.
Én elismerem azt is, hogy én nem vagyok normális, de tényleg, ötlet, hogy mit csináljak?
Na bocs biztos savaztok majd hogy idióta vagyok :)