nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    Ja, én ezt csak a hazugsággal kapcsolatban írtam. A kihallgatásnál arra megy ki a játék, hogy ellentmondásba keveredj, amire aztán rá lehet húzni hogy hazudsz (tévedsz, vagy nem emlékszel pontosan...ugyan már).
    Szóval ha valaki egyszer vallomást tett, majd újra kihallgatják, de fél a tévedéstől, vagy nem emlékszik pontosan, annak csak annyit kell mondania, hogy ragaszkodik a vallomásában megfogalmazottakhoz.
    Egyébként nyilván a bíróságnak sem áll érdekében ítélkezni az ember felett, csak hatalmában.
    Ó, ne is mondd. Én is sokszor jártam már úgy, hogy írtam egy novellányi terjedelmű hsz-t, amit aztán nem posztoltam, mert visszaolvasva nem volt elég kerek számomra, aztán nem volt türelmem átfogalmazni. Aztán ha számomra sem kerek a dolog, akkor hogyan várhatnám el hogy mást érdekeljen, amiről írok. Én magam sem válaszolnék az ilyen posztokra, mert nincs bennük hatásosan kiemelve a lényeg.
    Ha pedig az embereket nem érdekli amit írsz, az szerintem azért van, mert nem emelted ki kellőképpen a fontos részeket, nem próbálsz igazán hatást kelteni azokban, akiknek a figyelmét fel akarod kelteni.
    Én azt vettem észre, hogy ha egy fontos dologról postolok, az valamilyen formában mindig visszaköszön, ha olyan emberek olvassák, akiknek szántam.
    Általában azok is reagálnak az ilyen postokra, akiknek nem igazán sikerült elkapni a lényeget, annak ellenére, hogy én igyekeztem azt kiemelni. De nem ők a közönségem.