nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • pett3rson
    Te most komolyan bírod ezt a gyereket?? Őszintén! Ki az aki képes álregeket regisztrálni, csak mert az egyiket bannolták - persze nem véletlenül, hanem azért, mert a közösségnek ártott - és azzal is tovább szítani a veszekedést?? Mégis milyen ember az ilyen a való életben? Kedvelhető?? köszönöm szépen, nekem ilyen barát, de még ismerős sem kell...

az azért érdekes, hogy se Neked, se Nekem és nagyon sok más embernek sincs különösebb baja a másikkal, nem nagyon találkoztam még ilyennel, hogy valakiről csak azért nyitnak topikot, hogy ott összeírják miért is szarkeverő és szánalmas az illető??
    ez már olyan - és ezt már írtam egyszer -,mint amikor egy őrült megy szembe a forgalommal. Lehet más a véleménye, nem azt mondom, hogy bólogató János legyen, de amikor 9-en mondunk valamit és Ő akkor is máshogy látja és ökörségekkel támasztja alá, csak, hogy neki legyen meg a vélt igaza, na az azért már sok. ott kezdtem ignorálni a csávót és inkább nem írtam neki semmit és nem is olvastam inkább amit írt.

Akkor is úgy érzem, hogy aki normális annak a véleményét elolvasom, meghallgatom, mert érdekel, sőt, tanulhatok belőle, a hibáiból stb.. de ez a gyerek nem normális :D