nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
pett3rson #20390 amíg nem nyitsz szívet ne várd, hogy valaki is feléd forduljon...általában az ember azokat vonzza be az életbe amilyen Ő maga. Amennyit adsz, annyit is kapsz. Pontosan tudom, hogy most mi fordult meg a fejedben :) Adtam Én már eleget, voltam lelki szemetes-láda stb. tudom. Ettől függetlenül ilyennek kell maradnod - figyelmesnek, kedvesnek, jó humorúnak és persze lazának - de azt is fel kell ismerned, hogy korábban hol csúszott félre a dolog és lettél csak barát. Talán legjobb lenne erre az, ha elbeszélgetnél azokkal a lányokkal újra akiknél ez megesett és őszinte választ várva felteszed azt a kérdést, hogy miért lettünk mi csak barátok? Mit csináltam rosszul? Nehéz beismerni ha hibázik az ember, de ha ezt megteszed, máris más szemmel néznek Rád és Neked is jó, mert egy hibáddal nézel farkasszemet, amin vagy javítasz..vagy nem. Ez megint rajtad áll :)
Szó sincs arról, hogy gyökeresen változz meg, hiszen az már nem Te lennél, az Egyéniség, de pár dologban azért még lehet változtatni :)