nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
pett3rson #20382 pánikroham féle volt, mert ugye beszólt a sofőr, hogy áramszünet van és nem tudja még az ajtókat sem kinyitni...na itt kezdett zavarni a dolog, de pár percig nem éreztem különösebbet, aztán már kezdett fojtogatni a busz, szédülés, hányinger, ilyesmi :) de nem hagytam magam átesni egy ponton és megnyugodtam, azt mondogattam magamban, hogy itt nem lesz gond, mindjárt megyünk tovább vagy kinyitják az ajtót és láss csodát, tényleg kinyitották. :)
de ha már csajos topik vagy mi lenne ez, gyorsan át is vezetném ezt csajozásra :)
azzal vonnék párhuzamot, hogy a félelmeink mindig fejből indulnak: Én nem vagyok szép, Én nem vagyok (elég) okos, Én nem vagyok ügyes stb. lehetne sorolni végtelenségig, de ha ezeken felülemelkedsz valamilyen módon, leginkább úgy, hogy elfogadod olyannak magad amilyen vagy, akkor onnantól minden egyes pillanat azzal telik el, hogy örülsz az Életnek és boldog vagy, ezt sugárzod is magadból, olyan leszel, mint egy villanykörte a bogaraknak és vonzani fogod az embereket - köztük persze a Nőket is - leginkább azokat akik hasonlóak hozzád :)
ennyi lenne az életfilozófiám :)