nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #20340 max annyira vagyok defektes, hogy a világról alkotott képem sajátos, ez lehet neked nem tetszik, más azt mondja rá, hogy hülye vagyok és burokban élek, falat építek magam köré (pusztán védelemből) tapasztalatlan is lennék, ami jelen esetben valóban igaz, mert a csalódásokat én nem élem meg, mert mindig megpróbálom megelőzni a bajt, de én nem szeretnék a meggondolatlan fiatalok mintapéldája lenni én gondolkozni próbálok, és olyan dologba, ha akarnék se tudnék belemenni, ami meggondolatlan. 100x átgondolom mit fogok cselekedni, mert ez a lényeg, semmilyen meggondolatlan cselekménybe nem szeretnék belefolyni. A nőkkel szemben táplált dolgaim régóta bizalmatlanok. Leírtam 1000x ilyen olyan apró külső és saját tapasztalatok alapján mi a helyzet manapság, miféle környezetben fedeztem fel észrevételeimet. Ha van valami jó dolog, amit annak tartok én azt maximálisan megbecsülöm és értékelem, de jelenleg elvesztettem eziránt úgymond a hitem, hogy olyan szellemi partnerre leljek, aki úgy bír, ahogy vagyok. Önbizalom dolog igazából nagyon változó, hangulatomtól függ éppen mennyire vagyok nyitott néhány ember felé, máskor magamba zárkózom, de ez is én voltam mindig is ez a személyiségemmel együtt jár. Unom azt is, hogy mindig mindenki meg akart változtatni, de nem tudtak szerencsére, most mondod azt, hogy igen a javamat akarták, dehát ki a fene hagyja szerinted, hogy a kedve-kénye szerint alakítsák, irányítsák? Csak a muteromra hallgatok, ha valaki bármiféle tanáccsal szeretne számomra szolgálni...