nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
ioinme #20279 Sziasztok! Remélem nem haragszatok hogy cska újonc vadidegenként írok nektek, de ha visszanézitek miket kommenteltem edig, talán még megtaláljátok hogy korábban is volt már gondom a barátnőmmel, akkro azt sikeresem megoldottam. És végül nem lett vége a kapcsolatnak, ha tényleg rédekel valakit nézze meg a kommentejeimet.
22 éves fiú vagyok, és az elmúlt 3 napban széthullott az életem, és néhány választ szeretnék találnia dolgokra, amitől talán picit jobban megynugszom... mint tapasztalt emberek remélem tudtok valami okosat mondani.
Egy hete kezdett furcsa lenni barátnőm. Nem keresett, szokatlanul viselkedett, alig akart találkozni, végül Pénteken benyögte hogy szakítsunk. Csak így egyik napról a másikra két és fél évnyi együttlét után. Indokként azt hozta fel, hogy sokat veszekedtünk mostanában (ami nagyon igaz, igaz nem midnig az én hibámból) és hogy ezt nem bírja szünet kell neki. Igen ám, de beléptem a Facebookjába, és kiderült hogy egy két új osztálytársával nagyon is jóban van, (fiúkkal), ráadásul a barátnőinek a levelekben erről beszélgetett, hogy kell neki már a változatosság, meg ilyenek. Meg az egyik barátnője kérdezte tőle hogy mi volt, és erre visszaírt neki hogy sírt (én sírtam) és kéeps volt egy XD-t is utána tenni... :(
Viszont: ma találkoztunk még utoljára, és azt mondta hogy a mérleg nyelve az igen felé billent volna ha nem lépek be a fiókjába... Ez szerintetek igaz? Most ez nagyon gyötör, de másfelől meg lehet hoyg csak azért mondta mert "pont kapóra jött" az indok nem? :( Amíg itt volt ő is nagyon sírt, nehezen bírta, és a végén mondogg egy ilyet: lehet hetek, hónapok múlva rájön hogy mennyire hiányzok neki és ha így lesz biztosan keresni fog... És hogy barátkozni akar most feltétlen még mert nem tud 2 és fél évet csak úgy lezárni... Szerintetek reménykedjek még?
Az XD-t egyébként megmagyarázta (kérdés mennyire életszerű) hogy ő midnre xd-t szokott írni mostanában, ami félig igaz is én is ezt vettem észre. Illetve egy éve már volt olyan hogy elkezdett gondolkodni a szakításon de akkor nem jelentette be cska utalgatott... akkor figyelmesebb voltam vele és elmult minden rendbe jött... de itt már nem adta meg ezt az esélyt.. :( Egyébként akkor is a veszekedések miatt volt... pedig most tényleg próbáltam volna iygekezni de ehhez ő is kellett volna nem mindig én voltam a kötekedő sajnos... Az a baj hogy nem tudom azért mondta-e a dolgokat, mert reménykedik abban hogy majd nekem később könnyebb lesz, és szép lassan levál, vagy pedig komolyan gondolja hoyg tartsuk a kapcsoaltot mert ki tudja... mert olvastam már kivételekről és sosem bocsátanám meg magamnak ha nem ragadnék meg midnen lehetőséget érte... és tudom hogy ez nem (teljesen) az én hibám, de folyamatosan magamat okolom hogy belenéztem a fiókjába... egyszerűen ő volt az életem.. a mindenem :(