nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • tomcsa4
    Nem mondtam, hogy minddel le kell feküdni. Ismerkedni kell. De egy vadidegen ne sírja ki magát a vállamon. Én így vagyok vele. Családtag más tészta, régi ismerősre már nem mondanám, hogy más téma. Helyzettől függ. Nincs sablon, figyelni kell, ahogy Pretorian is írta.

Legyen kevés, de minőségi? Oké, de ha az ember el se kezdi, akkor ohgy legyen? Mert ez a topik egyelőre Gaboo "Való Világa". A nőknek férfi kell. Olvasgatnék itt tök jó dolgokat (pl Pretorian régebbi történeteit), de ehelyett egy kis szűz srác élettörténetét látja a szemem.

Amúgy haveri körben megdumáljuk a dolgokat és elég szomorú, ohgy a fele társaságot a csaja szedte fel. Ilyen világot érünk? És úgy lesznek lovagiasak, hogy agyon halmozzák mindenfélével. Evvel kompenzálják a töketlenségüket. Evvel az a baj, hogy ha passzolják a csajt és én kapom meg, elvárja hogy mindent fizessek, mert megszokta és azt hiszi ez a trend. (De ez már globális, most ne csak haver csajára gondoljatok, hanem akár egy idegen is.) Persze én hülye nem vagyok, de utána én leszek a szívtelen, a férfiatlan. Ezután szoktam dobni a f*szba az ilyeneket.

Lehet állandóan konditerembe járni, meg sörözni a haverokkal csajozás helyett, csak Gaboo ne csodálkozz, ha a maradék jut neked...majd valamikor 40 éves korodban. Egy jó elvált asszony más gyerekeivel és neveld. :)