nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • pett3rson
    nekem is van pár csaj haverom, legtöbbet először meg akartam dugni, aztán persze általában nem jött össze, de nem lettünk tőle jobb barátok vagy ilyesmi. Akivel szexeltem sem, bár úgy indult, de aztán mindkét oldalról hidegre fordult az idő, egyikünk sem látta értelmét és nem keressük egymást. Ez a legyünk barátok szerintem egy frázis vagy mi, ezzel vigasztaljuk egymást, meg magunkat,hogy nem haragszunk a másikra és érdekel mi lesz vele, holott nem...de lehet csak Én gondolom így.

Egy olyan Nő van akivel tényleg csak barátság van, a legjobb barátom felesége, vele sosem szexelnék, egyrészt nem is tetszik, bár volt már pár alkalom buliban mikor felizgatott, de az agyam kapcsolt egyből és leálltam. Ha külön mennének sem dugnám meg, akkor már csak azért sem, de legjobb érv az hogy nem tetszik nekem.

Egyik csaj azt mondta, hogy már nem tud úgy rám nézni mint korábban mivel szexeltünk (egész pontosan elélveztem benne), ezt külön kiemelte, hogy neki már így, ezután más kapcsolat-forma fűződik hozzám. Azóta mikor meglátom idegesít inkább a jelenléte, olyan furcsa mesterkélt, már bánom, hogy volt közünk egymáshoz, de akkoriban a hormonjaim hajtottak jobban.