nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    nagyon nehéz szeretni önmagad, ha nem tudod már mi a szeretet. Amikor gyerek voltam mindent szerettem, élni, meséket nézni, azt is imádtam, amikor mindenki a kivánságaim leste, mindenki élt még, aki iránt tudtam érezni szeretetet, volt egy jó gyerekkori barátom, akivel minden dologban benne voltam az sincs már, vannak most is haverok, ismerősök, barátok, de nem olyan,mint gyerekkorban, mert akkor jobb fej voltam és volt bennem komolytalanság is. Mikor felnő az ember nagyívben leszarják kb ilyen az én esetem is. Nálam 16 éves korom óta van ez a világot leszarom és csak elemezgetek, filozofálok dolog és egyre több dologban csalódok, mert főleg a pénzsóvárság, meg a sok változás beszippantott mindent...nagyon hosszú és kényes téma nehezen viselem a változásokat, álmodozó is vagyok, mert a világot mindig utópiaként szerettem volna elképzelni, túlzottan realista is vagyok és mivel csupa negatív dolgot láttam, észleltem az elmúlt akár 5-6 évben emiatt még szarabbul érzem magam. Most mondjuk találtam elfoglaltságot, ha az megvan minden oké ez nem más, mint a SPORT, ami számomra az egyetlen megmaradt dolog, ami hasznos.