Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ettõl menekülnek a nõk, mert ez nem így mûködik. Szerencsére.
A 'helyes' reakció valami olyasmi lett volna, amikor elkérte a füzeted, hogy "Mások ezért keményen megdolgoznak" és egy mosoly. Vagy akármi hasonló, amit hoz a szituáció, de azon ne csodálkozz, hogy erre nem csillant fel a szeme...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ilyen a korosztályom...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
azt mondta volna, hogy baszd meg a füzeted, te mocskos disznó
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
én ilyet nem írtam... 😊
Mostanában nem sok ilyen eset akadt, nem mintha olyan csajozós mester lennék, xD de ez egy "jó elv".
És lehet, hogy ronda vagy, de tudja, hogy a szépfiúk biztos nem olyanok belsõleg, mint Te, és lehet összejön Veled.
Most csak mondtam egy példát, senki ne vegye magára.
Ez járható út? 😊
úgyhogy van egy kis különbség 😉
magyarul a flörtölés...
örülnék ha engem fárasztanának lányok feladványokkal...
de a lényeg: az a baj csak, hogy a lányok ún. felesleges feladványokat tálalnak az ember elé, amihez pl nekem nincs türelmem kibogozni...egyszerûbb lenne õszintének lenni és ahogy mondtad az idõvel nem kéne annyit veszõdni...
Én érdekes megbírtam ezt tenni, amikor egy nem túl szép lány, (aki az egyik legjobb haverom csaja volt) velem akart valamit...megmondtam neki a véleményem, hogy nem túl elõnyös, ha a haverom háta mögött akar vkivel kavarni és még ráadásul meg is mondtam neki, hogy bocsi nem vagy az esetem nem SMS-be nem sunyizva, nem kerestem kifogást így. Faszért nem tudnak az emberek õszinték lenni. Inkább ez legyen ilyen helyzetben, mint a sunyiba kikosarazás. Az a legrosszabb amikor nem tudod az okát miért nem jössz be a másiknak...
Csak elvileg ballagás és érettségi miatt se akar most bonyolultabb kapcsolatot. Nem tudom, adok neki még max 1 hónapot, addig se haladunk semmire. Akkor nem foglalkozok vele. Amúgy rendes lány, sokat tanul, sportol, táncol nem az a "ribanc fajta". Sok pasija se volt eddig.
a csaj keresi még a jobbat, mert nem elégedett
ez mind csak mellébeszélés, kifogás...
ha akarna veled lenni akkor meg azt mondaná hogy "na jó, vágjunk bele, mit veszíthetünk"
érzed a kontrasztot?
Akkor adjatok nekem tippet, hogy most mivel tudnám átlendíteni a "nagyon kedvellek"-et, "szeretlek"-be?
Mer most ott tartok, hogy találkoztunk is már nem 1x, csók is volt. Találkozás eddig kimerült abba, hogy beszélgetés parkba semmi anyagiasság. Még én se adtam neki semmit. ( 4 hete kezdõdött kb az egész).
Én már érzek iránta többet mint barátság, de részérõl még szerintem mindig nem az igazi. Amikor rákérdeztem a dologra azt mondta, hogy furcsa érzése van és még most szabad akar lenni.
Na erre én elkezdtem minimálisan foglalkozni vele, de akkor meg láttam (halottam vissza mástól) "átbaszva" érezte magát meg csalódott volt stb.. nemértem :/
pont azért nem voltam needy, mert nem tartottam fontosnak hogy legyen egy barátnõm.
most hogy szeretnék egy társat ugyanaz a fáma mint anno...
na, hogyan tovább? 😊
A lányok meg eleve nem tepernek senki után, csak a kifejezetten jóképû pasik után 😉
The Matrix has you...
Sokkal jobban növeli a vonzódást, ha mondjuk így dícséred meg a ruháját:
-Csini ruci, mindig ilyen csinosan kiöltözöl?
-blabla
-...mert akkor legközelebb is eljöhetsz velem......blablabla
Hát most ezek a pillanatnyi benyomásaim..
..de ha valami rossz történik, akkor nyilván nem engedem el a "fülem" melett, mert valószínû, hogy van valami okozata is.
Bár nem akarok senkit sem lenézni, lehet az én lelkem ennyire instabil, vagy nem vagyok túl hiszékeny, de nagyobbat koppannék, ha nem lennék pesszimista, mert nem venném észre, ha pl. hûtlen lenne a párom, vagy ilyesmi..
Nem tudom, hogy jó-e vagy rossz-e, de én alapból mindig pesszimista féle vagyok, és ha akad valami pozitív jel, az már csak jó lehet.. 😊
olyan dolgokkal is számolnak hogy például éppen akkor hány fok van milyen a páratartalom stb... egyszóval kiszámíthatatlanok
de ez ettõl érdekes 😄
Max. ha õ a pénztáros, akkor pl. kártyával fizetek, ott nyernék egy kis idõt xD
Megtettem a lépéseket, megérdeklõdtem, hogy mikor végez, meló után az utcán van, ott el tudtam volna kapni, vagy hazakísérni, de eléjött a barátja. xD 😞
Az a baj, hogy nem suliba vagyok, hogy odatudnék menni hozzá szünetben, vagy ilyesmi...
Nem is beszéltél még vele, lehet már a hangja és az elsõ mondata alapján azt mondod, hogy köszönöm nem kérek belõle.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Elmentem, a "mûszak" vége után jött ki negyed órával, ott állok, hogy hol jön ki, és elment elõttem egy csávó.
Hát nem hátrament a Tesco hátsó bejáratához? 😄 😞
Szóval tényleg van barátja, de hogy komoly, nem komoly, azt nem tudom elsõ látásra.
Szerintem nem lett volna okos dolog utánuk menni.. "Szia, Tetszel nekem"
Barátja nem az, hogy lecsap, de ezután tuti jobban odafigyelt volna rá.. hogy még véletlenül se szerethessen ki belölle a csaj.. :S
Hogy feladjam-e?
Nem tudom.
Talán kideríthetném, hogy ki õ, mióta járnak, ebböl kiderül, hogy komoly-e a dolog, és utána lépni.
Az a baj, hogy ez Tesco.
Álljak le a pénztárnál ismerkedni vele? 😄, vagy mikor feltölt?(ez utóbbi esélyesebb)
Amit lentebb írtam, hogy "nem ígérek semmit" az pontosan megfelel Clio hsz-ának: #19260
Nem mondott nemet a csaj, és nem zárkózik el elölle, hogy megismerkedjek vele.
ha biztos alapokon állna a kapcsolata akkor tuti egy betonbiztos NEM lett volna a válasz.
bár ez függ a szeszély-tényezõtõl is, amit lentebb írtam.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol