nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
"Kalandra fel Tigris! :)"
Köszike! :D
Jó igaz, amikor még a levélben is írtam, hogy eljönne-e Viva Cometre, azt már akkor tudtam, hogy hülyeség, mert tényleg hajnalban elcsászkálni-a egy majdnem idegennel, mertha még régóta ismer, és ráér, az oké!
Kérdeztem szokta-e nézni a Viva TV-t, és azt mondta igen, és koncertekre is szeret járni, közelben is van, 1 hét, és lesz is, szóval minden ok volt..
"mégis kizökkented a tanulásból"
Tegnap írt, mert ahogy hazaértem tegnap este 6-kor, még mindig nem kaptam tőle levelet(előzőhét vasárnap óta).
Na jólvan :D, írtam tesójának, hogy miújság, és írt, hogy ne haragudjak, egy héten keresztül csak a tételeket tanulta, stb stb, evés-ivás volt a szünete.. de mégse lett olyan jó a szóbelije, állítólag többen kérdezték tőle, és elsírta magát. :(
Végűlis érthető, én is már végeztem a sulival, és az a rengeteg idő, amit a tételkidolgozásba öltem..
105 db tétel (altételekkel együtt), mindegyikre válaszolj, és az még haggyán, hogy jó-e a válasz azt is derísd ki, és ezt mind a 105-nél, és amelyiket nem tudtam, azt meg is tanultam.
Szóval ez érthető, hogy rengeteg idő, de persze nem egész nap ültem elötte, volt kb. 1-2 hónapom, sőt, szerintem több is.
Egyébként azt írta, hogy még 2 hét ez a nagy hajtás, és direkt megkérdeztem legutóbb, hogy mikor lesz meg az érettségi bizije.
Szóval ezt sem tudtam, hogy mitévő legyek, mert végülis 2 hét nem sok, de most erőszakoskodjak, hogy igenis látni akarom, és sz*rja le a tanulást?
Gondoltam arra, hogy most 5-10 perc 2 naponta megírni-a egy levelet, ami nem sok, de azt mondta, ha egyszer bekapcsolja a gépet, egy darabig nem kapcsolja azt ki.. :D
Nem hiszem, hogy ez mind duma lenne, mert azért van egy két dolog, ami nem azt igazolja, hogy duma, pl. az a balatonos szituáció, mert mindketten elvileg ugyanott fogunk nyaralni(dátumat nem tudok), és kérdezte, hogy majd összefutunk-e.. :)
De az még odébb lesz.