22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Csaba42
    Figyelj haver hagy a csudába. Megfojtod őt teljesen, és már menekülni akar. :( Ezen sürgősen változtass, a saját érdekedben (aka máskor is bele fogsz esni hasonló problémába)! Élvezd a életed azért, amilyen (pl. ha szeretsz valamit sportolni, akkor tedd azt. Ha szeretsz valamilyen hangszeren játszani, akkor tedd azt. Tegyél bármit, ami neked okoz örömöt, és ha a csaj látja, hogy jól érzed magad, akkor csatlakozni fog). Lehet ez a csaj mér veszett fejsze nyele, de a következő esetben (mert biztosan lesz!) hagyd a másikat, hagy csinálja azt amihez kedve van.
  • IXEMGabeo
    ide is belinkelem, kiváncsi lennék 1-2 véleményre a nagytudásúaktól, Fight on->

egy érdekes leírást találtam, aki szeretné felfogni tippként és tudja is alkalmazni annak hasznosak lesznek e sorok...én egyáltalán nem ezeket a módszereket, jelenleg semmiféle módszert nem alkalmazok mivel nem kerülnek elém a csajok, most a sport a lételemem, de másnak, aki segítségre szorul hátha segít ez valamit!!!

"Szia,

Sok évi próbálkozás után rájöttem annak a titkára, hogy miként tehetek bármely nőre egy igazán jó benyomást, vagyis hogyan "vágódhatok be" be nála.

Véleményem szerint ezt sokan nem mondhatják el magukról. Te hány ilyen embert ismersz?

Az ok, amiért csak nagyon kevés férfi ismeri ezt a titkot, az, hogy ez a TITOK túlságosan is NYILVÁNVALÓ.

Összezavartalak? Hadd magyarázzam el...

Az a helyzet, hogy a férfiak túlságosan is nagyon erőlködnek, hogy jó benyomással legyenek a nőkre. Ha megfigyeled, hogy miként viselkedik egy férfi az első randin, vagy amikor először beszél egy nővel, akkor rájössz, hogy igazam van.

Ismersz netalán "valakit", akinek volt ilyen tapasztalata? :) Esetleg ismered őt személyesen? :)

És amikor be akarsz vágódni egy lánynál, akkor mi az első gondolatod?

"NEHOGY ELSZÚRJAM!"

Itt van néhány jel, amely arra utal, hogy egy férfi nagyon be akar vágódni egy lánynál:

* csak menő dolgokat próbál mondani
    * kissé ideges beszélgetés közben
    * beszélgetés közben arra figyel, hogy mit szeretne a nő hallani
    * ha olyasvalamit mond, ami nem tetszik a nőnek, azonnal visszavonja és átfogalmazza úgy, hogy jó legyen
    * odafigyel, hogy nehogy olyasvalamit mondjon, ami esetleg "felidegesítheti" a lányt

SZÓVAL A LÉNYEG: a férfiak mindenképpen egy jó benyomást szeretnének kelteni a nőknél. És pontosan emiatt viselkednek természetellenesen.

És most íme a titok:

NE PRÓBÁLKOZZ BENYOMÁST KELTENI! NE VÁGÓDJ BE!

Még csak eszedbe se jusson! Ha abbahagyod ezt az erőlködést és nem próbálsz meg bevágódni a nőknél, akkor a nők VONZÓDNI fognak hozzád!

A BEVÁGÓDÁS NEM MŰKÖDIK ÉS NEM IS FOG MŰKÖDNI

Most lehet, hogy azt kérded, hogy "Miért rossz, ha megpróbálok bevágódni? Mert ugyebár valahogy a tudomására kell hozzam, hogy tetszik nekem!?"

Abban a pillanatban, amikor megpróbálsz bevágódni egy lánynál, a következőket sugárzod ki magadból:

1. Nem hiszem, hogy tetszenék neked, éppen ezért megpróbálok valami csellel bevágódni
    2. Zavarban vagyok, mikor lányokkal beszélgetek
    3. Nincs tapasztalatom nőkkel
    4. Bizonytalan vagyok
    5. Nem tudom, hogy mit kell tegyek, hogy egy nő kényelmesen és jól érezze magát mellettem

Ez a igazság. Tetszik, vagy nem tetszik, de ez van.
    A nők azonnal érzik, ha te be akarsz "vágódni". És azt is megérzik, ha bizonytalan vagy. AZONNAL. Ők nagyon jók ebben.

És tudod még mi van?

A LEGTÖBB FÉRFI EZT CSINÁLJA ÁLLANDÓAN HA EGY CSINOS NŐVEL TALÁLKOZIK. ÉS EZ NAGYON NEM JÓ ÉS NAGYON NEM MŰKÖDIK.

A végső következtetés: ha nagyon be akarsz vágódni egy lánynál, az fordítva fog elsülni.

NA DE MIT TEHETSZ EZ ELLEN?

Ne félj, elmondom azt is.

Tegyük fel, hogy éppen randizol egy szép és nagyon szimpatikus lánnyal. Ültök egy kávézóban és teát isztok. Ő megkérdi tőled, hogy mivel foglalkozol.

Erre két lehetséges válaszod van:

1. Profi programozó vagyok egy multinacionális cégnél és egy nagyon komoly szoftvert fejlesztünk

2. Kaszkadőr vagyok filmekben. Én vagyok az, akinek mindig egy torta repül a pofájába. Azért nem kérek soha tejszínhabot a forró csokihoz.

Szerinted melyik a jó válasz?

Ha be akarsz vágódni, akkor válaszd az elsőt. A lány legelső gondolata az lesz, hogy ez egy ritka unalmas fickó lehet.

Ha TÉNYLEG egy jó benyomást akarsz kelteni, akkor válaszd a másodikat. Ez vicces, nem hétköznapi és a nők nagyon szeretik az ilyesfajta viselkedést.

És ha megkérdi tőled, hogy "Na de tényleg, mivel foglalkozol igazán?", akkor mondd azt , hogy "Tényleg így van. Nem látod, hogy milyen lapos az orrom? A csoki torta a legnehezebb ".

MIT BIZONYÍT EZ A VISELKEDÉS?

Azt, hogy egy tökös gyerek vagy!

Ne nevess és ne nézz bután mert ez így van. A nőknek egy igazi férfira van szükségük, aki nem próbálkozik mindenféle csellel bevágódni náluk.

Egy igazi férfi nyugodtan meg meri tenni, hogy viccesen válaszoljon egy ilyen kérdésre. Őt nem érdekli, hogy mit gondol a lány.

NE PRÓBÁLJ BEVÁGÓDNI, MERT AZ NEM VONZÓ!

Szia,

Te hogyan szoktad megszólítani a nőket? Van egy bevált dumád, terved vagy stratégiád?

Egyáltalán mi alapján döntöd el, hogy meg fogsz-e szólítani egy csinos lányt vagy sem? Ha esetleg valami miatt úgy tűnik neked, hogy barátja van, akkor oda mersz menni vagy sem? Egyáltalán számít ez...?

Az a helyzet, hogy a legtöbb férfi túl sokat gondolkozik, mielőtt megszólítana egy nőt. Ennek csakis két következménye lehet:

1. Addig gondolkozol, hogy már meg sem szólítod.
    2. Mire odaérsz, hogy megszólítsd, addigra annyira izgatott és zavart leszel, hogy biztos hülyeséget fogsz csinálni.

Kifejtem neked részletesebben:

1. Addig gondolkozol, hogy már meg sem szólítod

Voltál már olyan helyzetben, hogy megláttál a klubban egy nagyon csinos nőt? Majd elkezdtél gondolkozni, hogy megszólítsd vagy sem. Gondolkoztál, hogy mi a fenét is mondjál neki, amivel nem szúrod el nála az esélyeidet.

És addig gondolkoztál, amíg ki nem találtál tíz különböző okot, amiért ne menj oda most.

Velem régen ez sokszor megtörtént. Ha veled sosem történt ilyen, akkor ne is olvasd tovább ezt a levelet.

Sajnos mi emberek hajlamosak vagyunk a negatív dolgokra fektetni a hangsúlyt és pozitív dolgokat pedig észre sem vesszük. A legjobb példa erre a híradó a tévében. Ha legközelebb híreket nézel (amit én már rég nem csinálok), akkor számold meg ,hogy tíz hír közül hány negatív és hány pozitív. Az arány kb. 8:2 lesz.

Na de mi erre a megoldás? Hogyan tudod elkerülni ezeket a negatív gondolatokat, amelyek megakadályoznak, hogy megszólítsd a csinos nőket?

Sajnos nem tudod elkerülni ezeket. Ha sokat gondolkozol.

DE!!!

... ha nem gondolkozol sokat, akkor nem lesz ideje az agyadnak, hogy előhozza ezeket a negatív képeket a fejedben.

Lehet már hallottál a 3 másodperces szabályról.
    Röviden a lényeg: ha meglátsz egy csinos lányt, akkor 3 másodpercen belül szólítsd meg, hanem elszúrtad az egészet.

Érted mire akarok kilyukadni? Három másodperc alatt nem lesz időd negatív dolgokra gondolni. Azonnali cselekvés a kulcs.

2. Mire odaérsz, hogy megszólítsd, addigra annyira izgatott és zavart leszel, hogy biztos hülyeséget fogsz csinálni

Tegyük fel, hogy legyőzted negatív gondolataidat és oda mertél menni a lányhoz. Csak az a baj, hogy túl izgatott vagy mert gőzöd sincs, hogy mit mondjál neki. És pár másodperc múlva el is köszönhetsz tőle, mert hülyeséget mondtál.

Mi erre a megoldás?

EGY TERV

Tudjad, hogy mit akarsz mondani és, hogy mi a célod a beszélgetéssel.

És ne a szép időjárásról vagy a tegnap esti focimeccsről beszélj vele. Találj ki valami érdekeset és használd azt. Például kérj egy női véleményt valamivel kapcsolatosan (a nők szeretik kifejteni a véleményüket).

És még valami: ne lepődj meg, ha nincs mindig szerencséd. Ez teljesen természetes. Vannak lányok, akik foglaltak, éppen rossz kedvük van ,vagy ki tudja milyen gond van velük. Fontos, hogy tudjad, hogy nem mindig veled van a gond.

Használd a nagy számok törvényét. Ha odamész az első lányhoz és az elutasít, akkor az nem azt jelenti, hogy más is el fog. Még a legnagyobb csábitó-profi sem fog tíz nőből tízet felszedni.

Légy kitartó és arasd le a babérokat.

Szia,

Elmesélek neked három rövid történetet. Az is lehet, hogy valamelyik ismerős lesz számodra.

Első mese:

Peti elindult péntek este a buliba, azzal a gondolattal a fejében, hogy ma este összejön valakivel. A buliban meg is látott egy lányt, valahogy összeszedte a bátorságát, odament, megszólította majd elkezdtek beszélgetni.

A beszélgetés közben Peti mindig arra figyelt, hogy nehogy olyasvalamit mondjon, ami nem tetszhet a lánynak. Ha a lány valamit nem helyeselt, akkor ő is azonnal véleményt változtatott. 15 perc múlva véget ért a beszélgetés, mert a lány "sürgősen ki kellett menjen" a mosdóba. Persze a telefonszámát sem volt hajlandó megadni.
    Vajon mi történhetett?

Második mese:

Jancsi sokkal sikeresebb volt, mint Peti. ő is elment a buliba, megszólított egy lányt, beszélgettek, csókolóztak majd hazakísérte a lányt, de nem aludt nála. Másnap délben már hívta is telefonon. És aznap még vagy ötször felhívta, majd este megint találkoztak egy vacsorára. A rá következő nap szintén ez történt.

A harmadik nap a lány elmondta Jancsinak, hogy mostanában sok dolga van és nem fog tudni válaszolni a telefonokra és találkozni sem fog tudni vele. Jancsi hiába is hívta, a lány nem válaszolt.
    Vajon mi történhetett?

Harmadik mese:

A harmadik emberünket Csabának hívják. Ő felülmúlta mindkettőt. Elment buliba, összejött a lánnyal, párkapcsolat alakult ki közöttük. Csaba mindig nagyon rendes volt a lánnyal, mindig odafigyelt rá, teljesítette minden kívánságát, szóval nagyon odaadó férfi volt.

Hat hónap múlva azonban a lány valami olyasmit mondott Csabának, amire sohasem gondolt volna: szüksége van egy kis időre, egy kis magányra. ő szereti Csabát, de szükség volna egy kis szünetre. El kell gondolkozzon dolgokon. Magyarul: "ki vagy rúgva!" Két nap múlva Csaba találkozott a lánnyal,aki kézen fogva sétált egy másik férfival.
    Vajon mi történhetett?

Vajon mi a közös tényező mindhárom történetben? Mi lehet az oka annak, hogy a legtöbb férfi nem tud egy tartós vonzalmi érzést kiváltani a nőkből?

Nem szeretek csúnya szavakat használni, kivéve egyet. Ez az a szó, amely legjobban kifejezi ezt a viselkedési formát:

PUHAPÖCS

Igen, jól látod.
    (ígérem, hogy ez az első, utolsó és az egyetlen durva szó, amit hallani fogsz tőlem. Néha azért ismételni fogom, hogy biztos legyek benne, hogy meg is jegyzed.)

Mit jelent a puhapöcs? Azt jelenti, hogy túlságosan is kedves vagy. Túlságosan is odafigyelsz arra, hogy mit várnak el tőled a nők.

Azzal semmi baj nincs, hogy odafigyelsz egy nőre. Azzal van a baj, ha azért figyelsz oda, hogy nehogy elrontsd az esélyeidet nála. Ez egy lényeges különbség.

Magyarul azt sugárzod ki magadból, hogy nincs önbizalmad, nem hiszed, hogy van benned bármi is, ami miatt a nőknek vonzódniuk kellene hozzád. Úgy érzed, hogy ha nem vagy elég kedves, akkor már nem fog kedvelni téged.

Most lehet, hogy azt kérded, hogy miért nem jó egy nőnek, ha kedves vagyok hozzá?

Ne érts félre. A nők szeretik a kedvességet, de nem mindegy, hogy milyen ez a kedvesség.

Lehetsz úgy kedves, hogy odafigyelsz a nő minden szavára, minden kívánságát teljesíted, ha valamit kér tőled, azonnal pattansz és végrehajtod. És ha valami nem tetszik neki, akkor másképp csinálod, vagy nem is csinálod többé. Van erre egy jó magyar szó: PAPUCS (én jobban szeretem a puhapöcsöt, mert erősebb hatása van).

De lehetsz úgy is kedves, hogy nagyszerű beszélgetéseket folytattok, miközben ő végig szépen mosolyog rád és közben jókat nevettek.

Lehetsz úgy is kedves, hogy hetente kétszer felhívod a lakásodba, hogy és nagyszerű (forró) éjszakákat töltötök el kettesben.

Lehetsz úgy is kedves, hogy elviszed egy olyan helyre, ahol még soha nem volt, meglepetést okozva neki.

Érted, hova szeretnék kilyukadni? Lehetsz kedves egy nővel és ugyanakkor azt csinálhatod, ami neked tetszik. Ha tényleg egy érdekes személyiség vagy, akkor neki is tetszeni fog, amit te csinálsz, és ahogyan azt csinálod.

És ha nem tetszik neki, akkor lépj tovább. Miért kötnél kompromisszumot?

Ne légy PUHAPÖCS! Ezt a nők azonnal megérzik. Persze csak a tudatalattiban, de megérzik. És ez egyáltalán nem egy vonzó tulajdonság számukra."

ennyi egyelőre
  • clio1616v
    mert a kényeztetést megérdemli
  • Tarajos Sül
    (előzőhét vasárnap óta)= május 29.-e óta
  • Tarajos Sül
    "Kalandra fel Tigris! :)"
    Köszike! :D
    Jó igaz, amikor még a levélben is írtam, hogy eljönne-e Viva Cometre, azt már akkor tudtam, hogy hülyeség, mert tényleg hajnalban elcsászkálni-a egy majdnem idegennel, mertha még régóta ismer, és ráér, az oké!
    Kérdeztem szokta-e nézni a Viva TV-t, és azt mondta igen, és koncertekre is szeret járni, közelben is van, 1 hét, és lesz is, szóval minden ok volt..

"mégis kizökkented a tanulásból"
    Tegnap írt, mert ahogy hazaértem tegnap este 6-kor, még mindig nem kaptam tőle levelet(előzőhét vasárnap óta).
    Na jólvan :D, írtam tesójának, hogy miújság, és írt, hogy ne haragudjak, egy héten keresztül csak a tételeket tanulta, stb stb, evés-ivás volt a szünete.. de mégse lett olyan jó a szóbelije, állítólag többen kérdezték tőle, és elsírta magát. :(
    Végűlis érthető, én is már végeztem a sulival, és az a rengeteg idő, amit a tételkidolgozásba öltem..
    105 db tétel (altételekkel együtt), mindegyikre válaszolj, és az még haggyán, hogy jó-e a válasz azt is derísd ki, és ezt mind a 105-nél, és amelyiket nem tudtam, azt meg is tanultam.
    Szóval ez érthető, hogy rengeteg idő, de persze nem egész nap ültem elötte, volt kb. 1-2 hónapom, sőt, szerintem több is.
    Egyébként azt írta, hogy még 2 hét ez a nagy hajtás, és direkt megkérdeztem legutóbb, hogy mikor lesz meg az érettségi bizije.
    Szóval ezt sem tudtam, hogy mitévő legyek, mert végülis 2 hét nem sok, de most erőszakoskodjak, hogy igenis látni akarom, és sz*rja le a tanulást?
    Gondoltam arra, hogy most 5-10 perc 2 naponta megírni-a egy levelet, ami nem sok, de azt mondta, ha egyszer bekapcsolja a gépet, egy darabig nem kapcsolja azt ki.. :D
    Nem hiszem, hogy ez mind duma lenne, mert azért van egy két dolog, ami nem azt igazolja, hogy duma, pl. az a balatonos szituáció, mert mindketten elvileg ugyanott fogunk nyaralni(dátumat nem tudok), és kérdezte, hogy majd összefutunk-e.. :)
    De az még odébb lesz.
  • Saloom
    hihetetlenül találó :D és mennyire igaz :)) persze a szélsőséges esetekben főleg.

Tomi, ird meg neki hogy a nagy tanulás alatt szakitson minimális időt kicsit lenyugodni, és vidd el valami szép parkba, egy kis thermotáskában egy nagy adag jégbehütött eperrel és ice teával/rosé borral :) nem lehet melléfogni, én mikor vizsgaidőszakban a párom ezzel meglepett, teljesen kész voltam ^ ^ romantikus, nem nyulik el időben igazából, max 1 óra, vagy másfél, és mégis kizökkented a tanulásból hogy foglalkozzon veled kicsit :) és ne vivakómára hivd hanem ha koncertet akar akkor keress valami jo kis pub-ot élőzenével. Viva, ugyanmár :)

Kalandra fel Tigris! :)
  • gabe paul logan
    Van az Alien 3 rendezői változatában egy nagyon találó mondat.

"Treat a queen like a whore and a whore like a queen. You cant go wrong with that."

Legalább ezen gondolkozzon el, akinek csajbaja van. :D
    De komolyan.
  • pett3rson
    tudom, hogy arról volt szó. ettől még helyén való az állításom...a félrekúrás nem szép dolog, de mégis előfordul, mi már csak ilyenek vagyunk, ősi, állati ösztönök hajtanak néha és a nők sem különbek, ők is el tudják veszteni a fejüket, hiába szeretnek valakit halálosan...természetesen tisztelet a kivételnek, de ők csak erősítik a szabályt, ennyi :)
  • 89
    nem erről volt szó, hanem a félrekúrásról
  • pett3rson
    na meg mintha nem lenne a rendes lányok között is olyan aki szintén egy éjszakára hajlandó másnak is széttenni a lábát...annyira átlátszó ez az ál-szerénység. Egyébként is mi baj van azzal, hogy van aki meri megélni a szexuális életét, ha Nő, ha Férfi.
  • tomcsa4
    Én a nagy tanulás közepette elhîvtam volna egy fagyira. Fél óra, nem több. Az jó dolog hogy nem zaklatod, csak érdeklődsz felőle ( ezt a szokásod tartsd meg), csak foglald le magad mással. Nem másvalakire gondolram, hanem hobbira.

Lehet hogy félre dugós vagyok (bár akit valóban tiszteltem, nem csaltam meg soha), de valahogy kell fejlődni a szexben is. Illetve nekem örömet okoz, imádom a nőket. Minden nő más. Lyuk-lyuk dologgal a szüzek jönnek. Minden nő más.
  • Tarajos Sül
    "ne vivára hívd"

Ebben teljesen igazad van, de mondta, hogy szeret koncertekre járni, már amelyiken volt, az tetszett neki, és ittvan mindjárt a Viva comet kb 1 hét múlva.., és direkt elötte megkérdeztem, hogy szokta-e nézni a viva tv-t..
  • 89
    ne vivára hívd, hanem menjetek el sétálni valamerre, beszélgessetek, hülyéskedjetek :)
  • 89
    Az én menyasszonyom nem járkál máshoz, mert szeretjük egymást...kicsit sajnállak, hogy ez az érzés neked valószínűleg nem adathat meg.
    Aki félrekúr az jellemtelen és egy gerinctelen ember, a kurva/hímkurva jelző már csak mellékes.
  • Tarajos Sül
    Viva Comet-re hívtam, de oda nem jött el, jobban mondva nem tudunk ott találkozni, mert túl késő, végülis csak hajnalban jönnénk haza.. :D

#19734:
    Lehet, de nem biztos.
    Gondolom téged nem zavarna, lyuk-lyuk, csak a keret más..
    Azért írok ide mert ez a "Ritka RENDES lányt találni", és nem olyat, aki többe is benne van, mint 1-2 éjszaka..

Nem hiszem, hogy sokat érnék vele, ne hari :), mert az elolvasása nélkül is tudom, hogy mit kéne tennem..
    Nem ír?
    Várni, vagy tovább lépni.
    Jelenleg az első van érvényben..
    Max keddig, ha utána sincs semmi válasz, akkor viszlát.
    (mert hétfőn lesz a szóbelije, még korábban írta, és lehetséges, hogy hétfőig tanul, kedden már valószínűleg felszabadul)
    Miért agyalok?
    Mert úgy néz ki, hogy ő az, akit keresek, leírtam már, hogy milyen, csak ha feljönne Fb-ra, és elolvasná a levelem, amit legutóbb küldtem, és igent mondana rá, akkor nem kéne várnom, hogy mikor jön Fb-ra.. :)
    Hozzáteszem, egy olyan levelet nem írtam neki, hogy "hol vagy?, mikor jössz?" stb stb.
  • sz4bolcs
    Sül: Miért nem fogadod meg az olvtársaid tanácsát? Legalább a The Game-et olvasd el agyalás helyett. Fájni fog, de kitisztulsz.
  • tomcsa4
    Lehet a te csajod is máshoz járkál. Szerinted aki félre d*g, az k*rva?

Látom egy sokat tapasztalt ember vagy. Gondolom olvastad valahol.
  • 89
    sztem ne erőltesd ezt a netes társkeresést...vagy ha már ennyire "komoly" akkor miért nem találkoztok?
  • 89
    hiába na... neked csak kurvák jutnak xD
  • Tarajos Sül
    "elcsábítom 1-2 éjszakára. És jönnek."

Büszke lehetsz magadra, biztos nem lesz feleséged..
    ..nekem azért több esélyem van, úgy, hogy nem csábítok el senkit 1-2 éjszakára..
  • tomcsa4
    Te aztán bitang unalmas fószer vagy. Egész nap ülsz a gép előtt és várod a levelét? Ezért nem kedvel, ilyen embereket nem lehet tisztelni. Nem baj, én csak mosolygok, az ilyen lányokat, akiknek unalmas faszi jutott, elcsábítom 1-2 éjszakára. És jönnek.

Nekem sem kéne olyan csaj, aki csak állandóan velem lenne elfoglalva.
  • salsoul
    Esetleg ez egy misét megérhet:
    http://www.seveledsenelkuled.com/

Én ezeken a problémákon úgy léptem túl, hogy lett saját életem, ami leköt. Így aztán nincs időm, energiám azzal foglalkozni, hogy most írt-e vagy sem. Vinnem kell az életem :)
  • Tarajos Sül
    ..és (sajnos) nem tudok mit csinálni azzal, hogy ilyen negatív felfogással 0% esélyem lesz a csajozásban, mert ha ilyeneket tapasztalok, akkor nem tudok másra gondolni.
    Így legalább nem élem bele magam a dologba, hamár 2x-3x visszaírtak nekem..(nem erre a lányra gondolok)
    Úgy gondolom, úgy nagyobb lenne a pofára esés, mint így.
    Legutóbbi levelemben elkértem a telefonszámát, mert nem csak két szót váltottunk, és ha megkapom, akkor telefonon sokkal személyesebb, ráadásul ha olyan beállítottságú, akkor érezni/tudni fogja, hogy gondolok rá, és nem utolsó sorban nem kéne azon agyalni, hogy mikor jön a géphez.. :)
  • Tarajos Sül
    Vasárnap kaptam az utolsó levelet a csajtól, 2 nap ráhagyással, tegnap elött, és ma vártam volna levelét, de semmi.
    Elméletileg hétfőn lesz szóbelije(érettségi), és lehet arra tanul, és azért nem ír, (kár, hogy facebook-on nem lehet megnézni az utolsó bejelentkezéseket :P ) mert amugy is azért ír 2 naponta, mert tanul...
    De egy valamit nem értek.
    Ha annyira szeretné velem ezt a dolgot, akkor miért nem ér rá 10 percre a géphez jönni? Nem kell egész napra..
    Vagy nem számítok már annyira neki, mint 2 hete :D, vagy érdekes módon meg tudja állni, hogy a géphez jöjjön, megnézze mit írtam, amit annyira szeretne látni, ehelyett tanul.
  • sz4bolcs
    Mizu, Sül?
  • pett3rson
    ja, ez nagyjából így lehet, de a végével nem értek egyet, mert esélye az megvan mindenkinek, csak kérdés, hogy milyen kártyák lesznek a játszma végén a kezünkben. sosem lehet tudni mivel fogod meg a másikat, de ha azt felismered, akkor onnan szerintem csak felfelé lehet építkezni. ilyen dolog több is van, behatárolni lehetetlen :)
  • Éngemet
    "Nem tudok először bízni senkiben, idő kell, h. megismerjük egymást"

ez annyit jelent, hogy nem vagy érdekes, de segítek kielemezni...

Nem tudok bízni senkiben - itt a senkiben az csak rád vonatkozik és azért írta hogy senkiben nem tud bíuni elsőre, hogy ne vedd csak magadra, gondolhatod itt azt is hogy nem csak te nem vagy neki a bizalomra alkalmas, hanem más is...

itt már benned azonnal fel kell hogy merüljön, hogy ha azt írja senkiben, akkor ez a csaj mással is kavar párhuzamosan veled

ha valakinek idő kell, akkor saját magával nincs tisztában... magyarul ő maga se tudja mit akar, vagy rádbízza, hogy te szakíts vele így hárítja magáról a felelősséget és hibáztathat téged, hogy ő adott esély neked csak te nem voltál elég kitartó, pedig esélyed se volt :D
  • sz4bolcs
    A szél fú.... a zöld fű... a föld kering. A nap korong.
  • pett3rson
    ahogy ezeket írod, nap nap után, erre értem a "traktálást", de inkább az állandó aggódást, hogy jaj most miért nem azt csinálja ami szerinted logikus és miért éppen úgy és nem így van. tudom, hogy ez az agyadban hatványozottan fordul meg, hidd el, nekem is sokszor van így. Ez nem rossz, csak hosszú távon nem mindenki tűri egyformán, gyakorlatilag nekem már az agyamra mentél volna, de hát Én nem vagyok csaj, nekik sokkal nagyobb a tűrőképességük, de nekik is van határvonal :)
    Mint azt már korábban mondottam, csupán segítő szándékkal írogatom a hülyeségeimet, amint az látszik elég nagy önkritikával és öniróniával is, minthogy ezek nekem is napi szinten megvannak vagy voltak, sokat kinőttem, átléptem, mert fejlődtem, változtam. De sok hülyeségem és berögzülésem is van még amit elég nehéz lesz majd kiiktatni vagy a másiknak elviselni.
  • Tarajos Sül
    Erről akkor volt szó kérlek szépen :D, mikor egyszer beszéltünk/írtunk róla.
    Az, hogy írok már a témáról vagy 10 hsz-t, az nem azt jelenti, hogy ezzel traktálom a csajt, szóval nem kell a csajnak elviselni-e semmit, hanem, hogy egyszerűen nem értek vele egyet, és ezt írom le, véleményezem itt.
  • pett3rson
    bocsánat, talán javítok annyit, hogy bizonytalan vagy, nem paranoiás, ez még a teljesen ki nem forrt jellemedből adódhat, ez meg úgyis megváltozik majd, ha még tanulsz és fejlődsz életed során, szóval no para, nincs veszve semmi. Igazából ez is helyénvaló, hogy itt érdeklődsz és beírogatsz, hogy mi mit gondolunk azokról a helyzetekről amikbe kerülsz. most esik le, mennyire jól is csinálod :)
  • pett3rson
    szerintem paranoiás vagy kicsit, ennyit ne izgulj feleslegesen, ha meg igen, akkor kérdezd meg a csajtól mit gondol vagy fordulj orvoshoz vagy szokj le erről.
    ha megkérdezed és sokszor, sok faszságot és Ő is ilyen akkor egymáshoz illetek, de ha ezzel felidegesíted, akkor szétmentek, ennyi.
  • Tarajos Sül
    Oké igazad van, nehéz a felfogásom.
    DE

Azt írta, hogy "Nem tudok először bízni senkiben, idő kell, h. megismerjük egymást"

, és ez szerinted azt jelenti, hogy "Azt szeretném, ha te olyan lennél, akiben elsőre bízhatok, különben esélyed sincs."

Akkor
    Szerinted miért levelezünk még mindig, ha a "fordítás" szerint nincs esélyem, mert a lány elsőre nem bízik bennem?
    És hozzátenném, a levelezés nem "haveri" jellegű, és nem is baráti.

Az meg a másik, hogy azt írta, "idő kell, h. megismerjük egymást", akkor miért ne lenne már esélyem?
    Az a 0% esély nem abból adódik, hogy nagyrészt pesszimista vagyok, (lehet, hogy ebből is, de szerintem nem), hanem abból, hogy nem vagyok az az itthonról eljárogatós fajta, és nem megyek oda minden egyes lányhoz, mert lány, és nem smárolok már egy órán belül a discoban egy lánnyal sem, és nem is vagyok az a típus.
    Miért? Mert én nem vagyok ilyen.
    Ha érvényesülnének a fentiek, akkor szerintem biztos, hogy több lenne az esélyem, mint 70-80%, attól függetlenül, hogy milyen a gondolkodásom, ahogy írtad, azt pedig még nem is említettem, ha 0% esélyem lenne, akkor még ezzel a lánnyal sem alakult ki volna semmilyen levelezés.
  • pett3rson
    Ugyanakkor továbbra is ott van, hogy ez a bizalom bármikor összetörhet és azt már lehetetlen vagy legalábbis kurvanehéz újraépíteni...

többnyire őszintének kell lenni vagy következetesen elhallgatónak, tehát még kicsi utalás se legyen arra, ha valamit nem mondtál el, de még csak annyi sem, hogy Anyáddal mennyit beszélsz telefonon általában, mert még erre is féltékenyek tudnak lenni a csajok. valahogy nehéz elválasztaniuk a szeretet módozatait, vagy csak Ők vannak vagy senki sem. Ez idővel a kor haladtával módosul és toleránsabbak vagy tapasztaltabbak, ugyanakkor minden régi sérelem felbüffen a következő veszekedésnél és hatványozódik és osztódik és...

szóval érted, nem egyszerű az élet :D mindent összevetve azonban még mindig jobb velük, mint nélkülük és ez vica versa megvan :)
  • sz4bolcs
    Lefordítom, hogy mit mond egy nő, aki azt mondja, hogy "Nem tudok előszörre bízni senkiben, idő kell, h. megismerjük egymást"
    -"Azt szeretném, ha te olyan lennél, akiben elsőre bízhatok, különben esélyed sincs."

Most jönni fog még1 negatívum, és még mindig nem fogod fölfogni, hogy mi a probléma. De ha valami szerencse folytán mégis sikerülne valami pozitívat begyűjtened, nem fog változtatni semmit, mert még mindig nem fogod érteni, hogy miért nem működik ez a fajta gondolkodásmód.
    Nem szeretek erős szavakat használni, de a jelenlegi állapotodban az esélyed, hogy megtaláld az igazit, olyan 0% körüli lehet.
    A helyedben én nagyon gyorsan elkezdeném átolvasni azokat a hozzászólásokat, amiket ignoráltam.
  • Tarajos Sül
    "Tényleg lehet a "technika" hibás ^ ^ :)"

Igen, ez egy rossz beidegződés, amikor a lány nem írt vissza, és máris arra gondoltam, hogy nem is fog visszaírni, de ez egy rossz beidegződés, ami nem tegnap kezdődött el.
    Valaki említette, ha a lány elején nem fog bízni bennem, akkor nem is fog soha.
    Az addig oké, ha nem tartjuk a kapcsolatot, azért, mert nem bízik bennem.
    De most nem az a helyzet, tartjuk a kapcsolatot, arra várva, hogy kialakuljon benne a bizalom.
    Ez pont ugyanolyan, mint nálam.
    Annyi negatívumban volt sajnos részem, hogy nekem is egy idő kell ahhoz a gondolkodáshoz, ha nem ír, akkor az azért van, mert nem ér rá, és nem azért, mert nem akar, és nem csak erről van szó, hogy abban nem bíznék, hogy miért nem ír stb. stb.

"Egyszer szembejön az igazi".
    Igen ez így van, de arra vagyok én nagyon kíváncsi, hogy mikor, és hol? :(
    Ez mára már úgy látszik, hogy kiderült :D <3 :), de ez is csak azért van, mert nyitott szemmel jártam, és nem vártam, hogy majd egyszer úgy is el fog jönni, ha nem keresgélek.
    Résen voltam, és lecsaptam. :D

UI: Ne haragudj :(, nem válogatok, mint a boltban, csak keresek, és úgy látszik, most végre találtam is. :)

• bcrics
    Nyugi, majd utána megbeszéljük, vhogy csak túljutunk majd rajta.
  • bcrics
    Sicc innen kisfiú-, a dömpered még a homokozóban van, na eriggy te hernyó:))
  • Saloom
    mármint te, Mary Handy, és én? nem akarok közétek állni, ha szétbombáznám a régi jól felépitett kapcsolatotokat nagyon szarul érezném magam ;)
  • 89
    vicces fiú vagy...szúrnálak