Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kényszer nem elég hogy változtass...
az kell, hogy egy nagyon jó reménye meglegyen... el kell hinni ahhoz, hogy a mostani nem elég, hogy nem jó, de nem is kell már és helyette másra van szükség
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
alapvetõen gondolkodj, cselekedj és kommunikálj ez a sorrrend...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Már régóta nem találok semmi biztos pontot, de nekem már ennek a leplezéshez sincs semmi erõm, illetve kedvem.
Közben pedig beleragadtam egy olyan kapcsolatba, amiben idõrõl idõre konfrontálódok a saját gyengeségemmel, ezzel a bizonytalansággal, és csak a dermedt tehetetlenséget érzem. Csak saját magam.
"I need someone to show me the things in life that I can't find
I can't see the things that make true happiness, I must be blind
Make a joke and I will sigh and you will laugh and I will cry
Happiness I cannot feel and love to me is so unreal
And so as you hear these words telling you now of my state
I tell you to enjoy life I wish I could but it's too late"
Black Sabbath - Paranoid
Késõbb nekem kell majd bedobnom a leszarlak-figurát.
Egyébként a jövõben igyekszem minél kevesebbet találkozni vele.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
ha meg késõbb mégis elhatározza magát melletted akkor fog szólni 😊
ha jól tudom te jeleztél neki és tudott róla hogy te komolyan kapcsolatot akarsz vele... nem rajtad múlt
Ma délután dolgoztam, kicsit ittam is közben. Sikerült kicsit spiccesre/idegesre innom magam. Este 10-re bejött a lány dolgozni, gondoltam megvárom, de próbáltam úgy tenni, mintha éppen most indulnék haza, és csak véletlenül futottunk volna egymásba, pedig már egy órája végeztem. Bejött az ajtón, igazából már puszit sem akartam neki adni. Nem is adtam, õ sem, de láttam rajta, hogy hezitál, hogy akkor most mi is van.
Bedobtam 1-2 semmilyen kérdést, "hogy vagy, hogy sikerültek a vizsgák", stb.
Jöttek a válaszok is rá, de õ is elég zavart volt egész beszélgetés alatt, és távolságtartó, mintha félne tõlem. Aztán mondtam hogy ittam kicsit, és indulok haza. És akkor bedobta a semmibõl, hogy nem látja értelmét annak, hogy találkozzunk. Mondtam hogy én sem. Ebben a helyzetben valahogy úgy éreztem, muszáj megadnom magam. Olyan volt, mintha megérezte vagy tudta volna, hogy a közös ismerõs továbbadta nekem, amit neki mondott kettõnkrõl, és arról, hogy nem akar komoly kapcsolatot senkivel. Jah, és öt napja nem is hívtam, ha jobban belegondolok, talán emiatt. Nem megy nekem ez a szaladjunk a nõ után dolog. Aztán persze benne volt a levegõben hogy ezt nem egészen így kéne rendezni, hanem egy ennél talán mélyrehatóbb beszélgetés során, de nem igazán firtattam a dolgot, tényleg ennyi volt az egész. És úgy érzem, tényleg így van jól. Nincs több kártyám, úgyhogy ejtem a dolgot.
Ha jobban belegondolok, tényleg nincs értelme az egésznek.
Most lépett ki egy komoly kapcsolatból, nem akar másikat, szeretõje meg állítólag van. Legyen így. Én meg idén most már csak találok olyan lányt, aki nincs férjnél, nem most lépett ki egy komoly kapcsolatból, és tök olyan, amilyet keresek. Már éppen ideje lenne.
De rájöttem, hogy én sosem fogok igazán nõk után szaladgálni.
Ha megtalálom azt akit keresek, nem kell szaladgálnom.
Idáig jutottam. 😊
így hogyan akarod ismeretlen emberek elõtt vonzóvá tenni magad?
sokat kell még tanulnod, hogyan gyõzz meg embereket...
az önzésem abban nyílvánul meg, hogy mások viselkedését hasonlítom a saját magaméhoz, kiéhez viszonyítsam, hiszen magamat ismerem legjobban
De Niro-val kapcsolatban, anélkül, hogy utána néztem volna, azt tudom, hogy hererákja volt - emiatt lehet egy kis letargiája, attól függ mikori a felvétel - valamint azt hiszem a gyerekével is voltak/vannak problémái. Meg hát Õ is ember és az van amit mondasz, kiégett egy kicsit, mindene megvan és picit unatkozik vagy csak rossz napja volt...ember volt 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ha már itt a fórumon megfogalmazza magában a kérdést, hogy mit is csináljak mit éri meg mit érdemes, akkor régen rossz, elveszik a varázsa a szerelemnek és átcsap egy gondolkodásba ami nem õszinte
abban szoktam kérni mások véleményét amiben objektív válaszra számíthatok, de ez egy párkapcsolatra soha nem mondható el
Vagyok annyira összetett, bonyolult és árnyalt személyiség, hogy képtelen legyek az xy által vázolt rajz mentén elindulni.
Az emberi viselkedésben vannak bizonyos, általános érvényû úgymond "döntések", amelyek 100 épelméjû emberbõl 99-nél ugyanúgy zajlanak le. De ezek a "döntések" vagy reaktív természetûek, vagy egy-egy olyan élethelyzetben kerülnek csak elõ, amely egyszerûségénél fogva nem érhet fel mindahhoz, amirõl itt beszélgetünk. A reakció nem tudatos folyamat, nem az analitikus elménkkel történõ mérlegelés következménye.
Az emberi elme hihetetlenül összetett, és a nem reaktív természetû döntések annyira személyspecifikusak, összetettek, és olyan sokféle tényezõ befolyásolhatja õket, hogy szinte lehetetlenség megmondani, hogy egy-egy adott helyzetben, pl. egy párbeszéd során, de akár egy kezdõdõ párkapcsolatban mi is jár pontosan az ember fejében.
Ha elég erõsen megütnek, fáj, és utána rosszul fogod érezni magad fizikailag is, és mentálisan is. Ez egy reakció, 100-ból 100 esetben ugyanígy fog lezajlani, minden egyes embernél. De ez egy olyan egyszerû folyamat, amit nem lehet összemérni a gondolkodó, érzõ ember analitikus elméjében zajló folyamatokkal.
Szóval még ha úgy is teszem fel a kérdést, hogy "szerintetek mit csináljak?", vagy hogy "szerintetek elrontottam?", akkor is csak tapogatózok, és nyilván senki véleményét sem fogom készpénznek venni, de természetesen minden véleményt megvizsgálok 😊
Egyébként nem tudom ki mennyire emlékszik rá, de kb. egy éve írtam le ide, hogy én az a fajta ember vagyok, aki rohadt kevés örömet él meg az életben, és azt is kifejtettem, hogy szerintem mi lehet ennek az oka.
Pont tegnap néztem egy Robert De Niro interjút a jutyúbon, a Letterman show-ban szerepelt, most decemberben. Ez egy olyan amerikai talkshow, amely minden hétköznap megy odakint, és minden alkalommal világsztárok a vendégek, színészek, zenészek, vagy éppen politikusok. Szóval évek óta kerestem kifejezetten Letterman-es De Niro interjút, és nem értettem, hogy lehet az, hogy De Niro, az egyik legnagyobb még élõ filmszínész nem szerepelt még a Letterman showban, pedig az összes hasonló kaliberû pályatársa szerepelt már. Van aki többször is. És amikor megláttam az arcát, és figyeltem a reakcióit, megértettem, miért nem szerepelt eddig.
Ki van égve a pali, mindent elért amit el lehetett, és még többet.
Nem kell neki Letterman show, se pénz, de még az sem, hogy megtapsolják, vagy díjakkal halmozzák el. Szarik mindenre, szinte képtelen örülni. Nagyon kevésszer látni mosolyogni vagy nevetni.
Hát én nem értem el sok mindent eddig, de hasonlóképpen érzek.
Annyi a különbség, hogy az én esetemben ez abban gyökerezik, hogy régen, amikor még igazán számított volna mindez, akkor nem kaphattam meg, amit akartam, elsõsorban saját magam miatt.
Ma megkaphatok szinte mindent amit akkoriban nem, de már túl késõ...viszont vágyom az örömet, a boldogságot.
Éppen azért ha van rá lehetõségem, és valaki tényleg felkelti az érdeklõdésemet, nem szalasztom el az alkalmat, és cselekszem.
Mert tudom, hogy ebbõl az állapotból csak úgy kerülhetek ki, ha azt a szikrányi kis valamit, ami még számít az életben, képes vagyok megfogni.
Vagy ha megfogni látszólag nem is tudom, legalább megyek utána.
Én vagyok az, aki nem nevet, amikor a többiek igen. A többiek nem nevetnek (az a néhány kivétel akik viszont igen, na õk azok, akik számítanak), amikor én a saját szarkazmusomban tobzódva kurvajól érzem magam pár pillanat erejéig.
Szóval én innen indulok 😊
Az ember integritása minden mást megkontráz. Ez akkor is így van, ha valamilyen belsõ kényszer hatására akaratod ellenére cselekszel.
Szóval olvasgatom a véleményeket, és kiértékelem õket.
Nagyon ritkán történt olyan, hogy pont úgy cselekedtem, ahogy azt valaki tanácsolta.
van ami egyikben tetszik és van ami a másikban 😊 tökéletes Nõ nincs, Neked meg ezt kellene megérteni, ilyen sémákat nem lehet ráhúzni senkire, ez nem fog mûködni. Tudom, hogy csak pár szót soroltál fel, de ez beskatulyázás, van olyan akiben ez vegyítve van és még létrehozhatnám a millió másik variációt is.
A lényeg ebben az, hogy neki tetszik ez a lány és próbál tanácsot, ötletet kérni/találni bizonyos szituációkra. Mindenki másképp látja és Õ is másképp látja és a csajok is másképp látják és ez itt a lényeg. Óriási tipphalamz lesz és a végén úgyis úgy dönt ahogy neki jó és ezt viszont már érezni fogja, csak kell egy-két bátorító szó és nem az,hogy neked ez úgysem fog menni, hagyd a fenébe, nem neked, nem hozzád való lány... hát milyen emberek vagytok ti?
Igen, lehet tényleg nem neki való, de erre hagy jöjjön már rá Önmaga és tapasztalja meg azt, hogy neki mi a jó és a nem jó. Most valami vonzza efelé a csaj felé, akkor hajrá, lelje benne örömét és csináljon vele sok mindent, aztán ha észreveszi, hogy mégsem úgy van ahogy látta, akkor majd szakít vele és építi a következõt, amíg meg nem találja azt aki neki rendeltetett. De ha éppen ez az A csaj és Ti meg lebeszélitek, akkor az milyen hozzáállás egy embertársatok, egy férfitársatok felé?
Nekem tetszik az, ahogy beszél róla és amiket ír, szimpatikus a hozzáállása. Bocs, de Én inkább maradok mellette és támogatom.
The Matrix has you...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
a másodiknál az évek során rengeteg feszültség keletkezhet
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
itt bukik meg a fiú-lány kapcsolatok nagy százaléka, belemagyaráztok a másik fél viselkedésbe mindenféle nektek tetszõ dolgot, és aztán ez alapján tesztek lépéseket. Hidd el érzi hogy te többet szeretnél, és ha nem alakulnak a dolgok, akkor nem is fognak egykönnyen.
Hogy érthetõbb legyen, fordítsuk meg a dolgokat.
Van egy csaj, rendes, értelmes, helyes, és látszik, hogy bejöttök neki. Issza minden szavatokat, kérni se kell, ott terem, állandóan a ti véleményetekhez igazodik.Viszont hajlamos minden kis apróságon elszomorodni, pl. ha egy fárasztó nap után nem teli pofával vigyorogsz rá. Túldramatizál dolgokat, stb..Olyan mint egy méltóságából kivetkõzött bólogatós kutya.
Foglalkoztok az ilyen lánnyal, hiszen nem akarjátok megbántani, elküldeni se külditek el, mert azért jó érzés, hogy van valaki akire úgymond lehet számítani.
Ellenben tegyük fel van egy másik csaj, akivel lehet vitatkozni, van véleménye, néha egymáson élcelõdtök, ha kell akkor faképnél hagy, hogy gondolkozz el egy kicsit...stb.
Melyiket is választjuk?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
az hogy te akarod az annyit jelent hogy majdnem ötösöm lett a lottón, úgy hogy nem is játszottam meg szelvényt
The Matrix has you...
Egyébként az hogy rá vagy állva valakire, nem predesztinálja azt, hogy abból majd nem lesz semmi, csak mert tetszik a lány, és tudja is.
Ez baromság. Nagyon-nagyon sok csajnak bejön az, ha a pali döglik utána.
De én egyébként nem így csinálom, és talán azért is fél közölni velem hogy nem akar komoly kapcsolatot, mert nem úgy csinálom, ahogy azt Õ megszokta.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"gyerünk itt vagyok, használj ki engem" xD
The Matrix has you...
Nem gondolkozom csaj fejjel, csak az eddig tapasztaltak szerint adok tanácsot, meg hogy Én mit tennék. Ez vagy mûködik vagy nem, de minél több ötlete van, annál biztosabb a végsõ siker 😊
...és mi ezért is vagyunk itt...
The Matrix has you...
semmit nem kell tenni érte az nem kell... a nehezen megszerzett "zsákmány" az értékes...
amit odadobnak elé és még nyilakkal táblákkal körberakják, hogy itt vagyok a tiéd vagyok nem kell tenned semmit ingyen a tiéd vagyok gyere gyere... az nem kell senkinek
hozzáteszem nekem se kellene...
Ha meg nem én vagyok a potenciális pasi, akkor minek taktikázik?
Ez így nem áll össze...mondjuk lehet hogy csak idõ kell neki, hogy elõálljon a farbával.
Ne próbáljatok csaj fejjel gondolkozni
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Egyébként olyan kapcsolatból, ami már egyszer elkezdõdött, és történt is valami a két fél között, szerintem nem lehet barátság.
Fiú/lány között meg amúgy is csak akkor lehet barátság, ha nincs köztük semmiféle szexuális vonzalom, vibe. Ha van, de nem történik semmi, akkor madár vagy. Ha van vibe, és történik is valami, akkor meg vagy szeretõ, vagy szerencsésebb esetben együtt vagytok, párként.
Na ami köztünk van, az eléggé szexuális természetû.
Ebbõl nem lesz barátság. Lightos randizgatás talán mehet majd, aztán ha már elég ideje csinálom, talán megváltoznak az állapotok.
Az is biztos, hogy nem mehetünk bulizni együtt, mert a buliban történhetnek olyan dolgok, amelyekhez még nem elég érett a kapcsolat, és ez nem jó.
El kell varázsolnom, le kell vennem a lábáról. Mindezt úgy, hogy lehetõleg nem nyomulok, tartózkodom a mindenféle romantikus lófasztól, és abból adok neki, ami vagyok. Aki vagyok. 😊
A nem túl közeli ismerõshöz: mivel állítólag van valami szeretõje (bár nem tudom, megvan-e még), ezt még el is tudnám képzelni. De ez sem menne egyik pillanatról a másikra, idõbe telne. Ez még valószínûleg nekem is menne, de én ugye nem ezt akarom.
Viszont ha nem lesz más megoldás, és ebbõl az irányból kell közelítenem...hát legyen...aztán majd az idõ eldönti, hogy lehet-e komolyabb dolog is ebbõl az egészbõl. 😊
Ehhez is kell egy kis szervezés, de ezt szerintem meg tudod oldani, de csak végsõ esetben, ha már nincs más ötleted és már az öngyilok határán vagy 😊 mert ez nem túl sportszerû azért 😊
The Matrix has you...
szerintem pont Te leszel ez a pasi, aki azért nem csak bánatot okoz majd neki, hanem sokkal több örömöt.
The Matrix has you...
The Matrix has you...