22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Saloom
    hihetetlenül találó :D és mennyire igaz :)) persze a szélsőséges esetekben főleg.

Tomi, ird meg neki hogy a nagy tanulás alatt szakitson minimális időt kicsit lenyugodni, és vidd el valami szép parkba, egy kis thermotáskában egy nagy adag jégbehütött eperrel és ice teával/rosé borral :) nem lehet melléfogni, én mikor vizsgaidőszakban a párom ezzel meglepett, teljesen kész voltam ^ ^ romantikus, nem nyulik el időben igazából, max 1 óra, vagy másfél, és mégis kizökkented a tanulásból hogy foglalkozzon veled kicsit :) és ne vivakómára hivd hanem ha koncertet akar akkor keress valami jo kis pub-ot élőzenével. Viva, ugyanmár :)

Kalandra fel Tigris! :)
  • gabe paul logan
    Van az Alien 3 rendezői változatában egy nagyon találó mondat.

"Treat a queen like a whore and a whore like a queen. You cant go wrong with that."

Legalább ezen gondolkozzon el, akinek csajbaja van. :D
    De komolyan.
  • pett3rson
    tudom, hogy arról volt szó. ettől még helyén való az állításom...a félrekúrás nem szép dolog, de mégis előfordul, mi már csak ilyenek vagyunk, ősi, állati ösztönök hajtanak néha és a nők sem különbek, ők is el tudják veszteni a fejüket, hiába szeretnek valakit halálosan...természetesen tisztelet a kivételnek, de ők csak erősítik a szabályt, ennyi :)
  • 89
    nem erről volt szó, hanem a félrekúrásról
  • pett3rson
    na meg mintha nem lenne a rendes lányok között is olyan aki szintén egy éjszakára hajlandó másnak is széttenni a lábát...annyira átlátszó ez az ál-szerénység. Egyébként is mi baj van azzal, hogy van aki meri megélni a szexuális életét, ha Nő, ha Férfi.
  • tomcsa4
    Én a nagy tanulás közepette elhîvtam volna egy fagyira. Fél óra, nem több. Az jó dolog hogy nem zaklatod, csak érdeklődsz felőle ( ezt a szokásod tartsd meg), csak foglald le magad mással. Nem másvalakire gondolram, hanem hobbira.

Lehet hogy félre dugós vagyok (bár akit valóban tiszteltem, nem csaltam meg soha), de valahogy kell fejlődni a szexben is. Illetve nekem örömet okoz, imádom a nőket. Minden nő más. Lyuk-lyuk dologgal a szüzek jönnek. Minden nő más.
  • Tarajos Sül
    "ne vivára hívd"

Ebben teljesen igazad van, de mondta, hogy szeret koncertekre járni, már amelyiken volt, az tetszett neki, és ittvan mindjárt a Viva comet kb 1 hét múlva.., és direkt elötte megkérdeztem, hogy szokta-e nézni a viva tv-t..
  • 89
    ne vivára hívd, hanem menjetek el sétálni valamerre, beszélgessetek, hülyéskedjetek :)
  • 89
    Az én menyasszonyom nem járkál máshoz, mert szeretjük egymást...kicsit sajnállak, hogy ez az érzés neked valószínűleg nem adathat meg.
    Aki félrekúr az jellemtelen és egy gerinctelen ember, a kurva/hímkurva jelző már csak mellékes.
  • Tarajos Sül
    Viva Comet-re hívtam, de oda nem jött el, jobban mondva nem tudunk ott találkozni, mert túl késő, végülis csak hajnalban jönnénk haza.. :D

#19734:
    Lehet, de nem biztos.
    Gondolom téged nem zavarna, lyuk-lyuk, csak a keret más..
    Azért írok ide mert ez a "Ritka RENDES lányt találni", és nem olyat, aki többe is benne van, mint 1-2 éjszaka..

Nem hiszem, hogy sokat érnék vele, ne hari :), mert az elolvasása nélkül is tudom, hogy mit kéne tennem..
    Nem ír?
    Várni, vagy tovább lépni.
    Jelenleg az első van érvényben..
    Max keddig, ha utána sincs semmi válasz, akkor viszlát.
    (mert hétfőn lesz a szóbelije, még korábban írta, és lehetséges, hogy hétfőig tanul, kedden már valószínűleg felszabadul)
    Miért agyalok?
    Mert úgy néz ki, hogy ő az, akit keresek, leírtam már, hogy milyen, csak ha feljönne Fb-ra, és elolvasná a levelem, amit legutóbb küldtem, és igent mondana rá, akkor nem kéne várnom, hogy mikor jön Fb-ra.. :)
    Hozzáteszem, egy olyan levelet nem írtam neki, hogy "hol vagy?, mikor jössz?" stb stb.
  • sz4bolcs
    Sül: Miért nem fogadod meg az olvtársaid tanácsát? Legalább a The Game-et olvasd el agyalás helyett. Fájni fog, de kitisztulsz.
  • tomcsa4
    Lehet a te csajod is máshoz járkál. Szerinted aki félre d*g, az k*rva?

Látom egy sokat tapasztalt ember vagy. Gondolom olvastad valahol.
  • 89
    sztem ne erőltesd ezt a netes társkeresést...vagy ha már ennyire "komoly" akkor miért nem találkoztok?
  • 89
    hiába na... neked csak kurvák jutnak xD
  • Tarajos Sül
    "elcsábítom 1-2 éjszakára. És jönnek."

Büszke lehetsz magadra, biztos nem lesz feleséged..
    ..nekem azért több esélyem van, úgy, hogy nem csábítok el senkit 1-2 éjszakára..
  • tomcsa4
    Te aztán bitang unalmas fószer vagy. Egész nap ülsz a gép előtt és várod a levelét? Ezért nem kedvel, ilyen embereket nem lehet tisztelni. Nem baj, én csak mosolygok, az ilyen lányokat, akiknek unalmas faszi jutott, elcsábítom 1-2 éjszakára. És jönnek.

Nekem sem kéne olyan csaj, aki csak állandóan velem lenne elfoglalva.
  • salsoul
    Esetleg ez egy misét megérhet:
    http://www.seveledsenelkuled.com/

Én ezeken a problémákon úgy léptem túl, hogy lett saját életem, ami leköt. Így aztán nincs időm, energiám azzal foglalkozni, hogy most írt-e vagy sem. Vinnem kell az életem :)
  • Tarajos Sül
    ..és (sajnos) nem tudok mit csinálni azzal, hogy ilyen negatív felfogással 0% esélyem lesz a csajozásban, mert ha ilyeneket tapasztalok, akkor nem tudok másra gondolni.
    Így legalább nem élem bele magam a dologba, hamár 2x-3x visszaírtak nekem..(nem erre a lányra gondolok)
    Úgy gondolom, úgy nagyobb lenne a pofára esés, mint így.
    Legutóbbi levelemben elkértem a telefonszámát, mert nem csak két szót váltottunk, és ha megkapom, akkor telefonon sokkal személyesebb, ráadásul ha olyan beállítottságú, akkor érezni/tudni fogja, hogy gondolok rá, és nem utolsó sorban nem kéne azon agyalni, hogy mikor jön a géphez.. :)
  • Tarajos Sül
    Vasárnap kaptam az utolsó levelet a csajtól, 2 nap ráhagyással, tegnap elött, és ma vártam volna levelét, de semmi.
    Elméletileg hétfőn lesz szóbelije(érettségi), és lehet arra tanul, és azért nem ír, (kár, hogy facebook-on nem lehet megnézni az utolsó bejelentkezéseket :P ) mert amugy is azért ír 2 naponta, mert tanul...
    De egy valamit nem értek.
    Ha annyira szeretné velem ezt a dolgot, akkor miért nem ér rá 10 percre a géphez jönni? Nem kell egész napra..
    Vagy nem számítok már annyira neki, mint 2 hete :D, vagy érdekes módon meg tudja állni, hogy a géphez jöjjön, megnézze mit írtam, amit annyira szeretne látni, ehelyett tanul.
  • sz4bolcs
    Mizu, Sül?
  • pett3rson
    ja, ez nagyjából így lehet, de a végével nem értek egyet, mert esélye az megvan mindenkinek, csak kérdés, hogy milyen kártyák lesznek a játszma végén a kezünkben. sosem lehet tudni mivel fogod meg a másikat, de ha azt felismered, akkor onnan szerintem csak felfelé lehet építkezni. ilyen dolog több is van, behatárolni lehetetlen :)
  • Éngemet
    "Nem tudok először bízni senkiben, idő kell, h. megismerjük egymást"

ez annyit jelent, hogy nem vagy érdekes, de segítek kielemezni...

Nem tudok bízni senkiben - itt a senkiben az csak rád vonatkozik és azért írta hogy senkiben nem tud bíuni elsőre, hogy ne vedd csak magadra, gondolhatod itt azt is hogy nem csak te nem vagy neki a bizalomra alkalmas, hanem más is...

itt már benned azonnal fel kell hogy merüljön, hogy ha azt írja senkiben, akkor ez a csaj mással is kavar párhuzamosan veled

ha valakinek idő kell, akkor saját magával nincs tisztában... magyarul ő maga se tudja mit akar, vagy rádbízza, hogy te szakíts vele így hárítja magáról a felelősséget és hibáztathat téged, hogy ő adott esély neked csak te nem voltál elég kitartó, pedig esélyed se volt :D
  • sz4bolcs
    A szél fú.... a zöld fű... a föld kering. A nap korong.
  • pett3rson
    ahogy ezeket írod, nap nap után, erre értem a "traktálást", de inkább az állandó aggódást, hogy jaj most miért nem azt csinálja ami szerinted logikus és miért éppen úgy és nem így van. tudom, hogy ez az agyadban hatványozottan fordul meg, hidd el, nekem is sokszor van így. Ez nem rossz, csak hosszú távon nem mindenki tűri egyformán, gyakorlatilag nekem már az agyamra mentél volna, de hát Én nem vagyok csaj, nekik sokkal nagyobb a tűrőképességük, de nekik is van határvonal :)
    Mint azt már korábban mondottam, csupán segítő szándékkal írogatom a hülyeségeimet, amint az látszik elég nagy önkritikával és öniróniával is, minthogy ezek nekem is napi szinten megvannak vagy voltak, sokat kinőttem, átléptem, mert fejlődtem, változtam. De sok hülyeségem és berögzülésem is van még amit elég nehéz lesz majd kiiktatni vagy a másiknak elviselni.
  • Tarajos Sül
    Erről akkor volt szó kérlek szépen :D, mikor egyszer beszéltünk/írtunk róla.
    Az, hogy írok már a témáról vagy 10 hsz-t, az nem azt jelenti, hogy ezzel traktálom a csajt, szóval nem kell a csajnak elviselni-e semmit, hanem, hogy egyszerűen nem értek vele egyet, és ezt írom le, véleményezem itt.
  • pett3rson
    bocsánat, talán javítok annyit, hogy bizonytalan vagy, nem paranoiás, ez még a teljesen ki nem forrt jellemedből adódhat, ez meg úgyis megváltozik majd, ha még tanulsz és fejlődsz életed során, szóval no para, nincs veszve semmi. Igazából ez is helyénvaló, hogy itt érdeklődsz és beírogatsz, hogy mi mit gondolunk azokról a helyzetekről amikbe kerülsz. most esik le, mennyire jól is csinálod :)
  • pett3rson
    szerintem paranoiás vagy kicsit, ennyit ne izgulj feleslegesen, ha meg igen, akkor kérdezd meg a csajtól mit gondol vagy fordulj orvoshoz vagy szokj le erről.
    ha megkérdezed és sokszor, sok faszságot és Ő is ilyen akkor egymáshoz illetek, de ha ezzel felidegesíted, akkor szétmentek, ennyi.
  • Tarajos Sül
    Oké igazad van, nehéz a felfogásom.
    DE

Azt írta, hogy "Nem tudok először bízni senkiben, idő kell, h. megismerjük egymást"

, és ez szerinted azt jelenti, hogy "Azt szeretném, ha te olyan lennél, akiben elsőre bízhatok, különben esélyed sincs."

Akkor
    Szerinted miért levelezünk még mindig, ha a "fordítás" szerint nincs esélyem, mert a lány elsőre nem bízik bennem?
    És hozzátenném, a levelezés nem "haveri" jellegű, és nem is baráti.

Az meg a másik, hogy azt írta, "idő kell, h. megismerjük egymást", akkor miért ne lenne már esélyem?
    Az a 0% esély nem abból adódik, hogy nagyrészt pesszimista vagyok, (lehet, hogy ebből is, de szerintem nem), hanem abból, hogy nem vagyok az az itthonról eljárogatós fajta, és nem megyek oda minden egyes lányhoz, mert lány, és nem smárolok már egy órán belül a discoban egy lánnyal sem, és nem is vagyok az a típus.
    Miért? Mert én nem vagyok ilyen.
    Ha érvényesülnének a fentiek, akkor szerintem biztos, hogy több lenne az esélyem, mint 70-80%, attól függetlenül, hogy milyen a gondolkodásom, ahogy írtad, azt pedig még nem is említettem, ha 0% esélyem lenne, akkor még ezzel a lánnyal sem alakult ki volna semmilyen levelezés.
  • pett3rson
    Ugyanakkor továbbra is ott van, hogy ez a bizalom bármikor összetörhet és azt már lehetetlen vagy legalábbis kurvanehéz újraépíteni...

többnyire őszintének kell lenni vagy következetesen elhallgatónak, tehát még kicsi utalás se legyen arra, ha valamit nem mondtál el, de még csak annyi sem, hogy Anyáddal mennyit beszélsz telefonon általában, mert még erre is féltékenyek tudnak lenni a csajok. valahogy nehéz elválasztaniuk a szeretet módozatait, vagy csak Ők vannak vagy senki sem. Ez idővel a kor haladtával módosul és toleránsabbak vagy tapasztaltabbak, ugyanakkor minden régi sérelem felbüffen a következő veszekedésnél és hatványozódik és osztódik és...

szóval érted, nem egyszerű az élet :D mindent összevetve azonban még mindig jobb velük, mint nélkülük és ez vica versa megvan :)
  • sz4bolcs
    Lefordítom, hogy mit mond egy nő, aki azt mondja, hogy "Nem tudok előszörre bízni senkiben, idő kell, h. megismerjük egymást"
    -"Azt szeretném, ha te olyan lennél, akiben elsőre bízhatok, különben esélyed sincs."

Most jönni fog még1 negatívum, és még mindig nem fogod fölfogni, hogy mi a probléma. De ha valami szerencse folytán mégis sikerülne valami pozitívat begyűjtened, nem fog változtatni semmit, mert még mindig nem fogod érteni, hogy miért nem működik ez a fajta gondolkodásmód.
    Nem szeretek erős szavakat használni, de a jelenlegi állapotodban az esélyed, hogy megtaláld az igazit, olyan 0% körüli lehet.
    A helyedben én nagyon gyorsan elkezdeném átolvasni azokat a hozzászólásokat, amiket ignoráltam.
  • Tarajos Sül
    "Tényleg lehet a "technika" hibás ^ ^ :)"

Igen, ez egy rossz beidegződés, amikor a lány nem írt vissza, és máris arra gondoltam, hogy nem is fog visszaírni, de ez egy rossz beidegződés, ami nem tegnap kezdődött el.
    Valaki említette, ha a lány elején nem fog bízni bennem, akkor nem is fog soha.
    Az addig oké, ha nem tartjuk a kapcsolatot, azért, mert nem bízik bennem.
    De most nem az a helyzet, tartjuk a kapcsolatot, arra várva, hogy kialakuljon benne a bizalom.
    Ez pont ugyanolyan, mint nálam.
    Annyi negatívumban volt sajnos részem, hogy nekem is egy idő kell ahhoz a gondolkodáshoz, ha nem ír, akkor az azért van, mert nem ér rá, és nem azért, mert nem akar, és nem csak erről van szó, hogy abban nem bíznék, hogy miért nem ír stb. stb.

"Egyszer szembejön az igazi".
    Igen ez így van, de arra vagyok én nagyon kíváncsi, hogy mikor, és hol? :(
    Ez mára már úgy látszik, hogy kiderült :D <3 :), de ez is csak azért van, mert nyitott szemmel jártam, és nem vártam, hogy majd egyszer úgy is el fog jönni, ha nem keresgélek.
    Résen voltam, és lecsaptam. :D

UI: Ne haragudj :(, nem válogatok, mint a boltban, csak keresek, és úgy látszik, most végre találtam is. :)

• bcrics
    Nyugi, majd utána megbeszéljük, vhogy csak túljutunk majd rajta.
  • bcrics
    Sicc innen kisfiú-, a dömpered még a homokozóban van, na eriggy te hernyó:))
  • Saloom
    mármint te, Mary Handy, és én? nem akarok közétek állni, ha szétbombáznám a régi jól felépitett kapcsolatotokat nagyon szarul érezném magam ;)
  • 89
    vicces fiú vagy...szúrnálak
  • bcrics
    hihi, mit tagadjam, teljesen igazad van, de természetesen nekem is csak a szám jár:)
    egyébként énis boldog párkapcsolatban vagyok, esetleg gonodolkoztál már az édes-hármas megformálásan?
  • Saloom
    Látom te lehengerled a lányokat és ledumálod róluk a bugyit :D igen, van kapcsolatom, változó, mikor és hogy érek rá, és imádom a bundás kenyeret, reszelt sajttal isten ^ ^ a többit még át kell gondolnom :))
  • bcrics
    Te igazán szép Leány vagy,Talán helyes és Értelmes is vagy, esetleg ha megtennéd hogy mesélsz magadról picit,...

Van e kapcsolatod?., milyen sűrűn szeretkeztek?. szereted e reggelente a bundáskenyeret?
    Szerinted is elítelendő első randin ha az anált erőltetik egyesek?
  • bcrics
    ha ez bók volt akkor kösz, ha nem akkor nyasgem:D

• Saloom
    Ne add fel, néha tényleg lehet a "technika" hibás ^ ^ :) viszont nem érdemes hajtani mint az őrült, egyszer szembejön az igazi, csak résen kell lenni és lecsapni ;)