nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Oké igazad van, nehéz a felfogásom.
DE
Azt írta, hogy "Nem tudok először bízni senkiben, idő kell, h. megismerjük egymást"
, és ez szerinted azt jelenti, hogy "Azt szeretném, ha te olyan lennél, akiben elsőre bízhatok, különben esélyed sincs."
Akkor
Szerinted miért levelezünk még mindig, ha a "fordítás" szerint nincs esélyem, mert a lány elsőre nem bízik bennem?
És hozzátenném, a levelezés nem "haveri" jellegű, és nem is baráti.
Az meg a másik, hogy azt írta, "idő kell, h. megismerjük egymást", akkor miért ne lenne már esélyem?
Az a 0% esély nem abból adódik, hogy nagyrészt pesszimista vagyok, (lehet, hogy ebből is, de szerintem nem), hanem abból, hogy nem vagyok az az itthonról eljárogatós fajta, és nem megyek oda minden egyes lányhoz, mert lány, és nem smárolok már egy órán belül a discoban egy lánnyal sem, és nem is vagyok az a típus.
Miért? Mert én nem vagyok ilyen.
Ha érvényesülnének a fentiek, akkor szerintem biztos, hogy több lenne az esélyem, mint 70-80%, attól függetlenül, hogy milyen a gondolkodásom, ahogy írtad, azt pedig még nem is említettem, ha 0% esélyem lenne, akkor még ezzel a lánnyal sem alakult ki volna semmilyen levelezés.