nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Tarajos Sül
    "Szép a neved. - Olyan szép, mint a gazdája."

Ettől lennék gyerekes? :D
    Akkor lefordítom!
    Olyan szép a neved, mint amilyen szép Te vagy! :)
    Lehet, hogy gyerekesen van szerintetek megfogalmazva, és ez miatt gyerekes vagyok :D (ez van.. :D ), de abban a mondatban a lényeg a lényeg.
    Kitalálhattam volna olyat is, hogy szép vagy, mondjuk ez nem sokat mondana egy csajnak úgy gondolom, és ez nagyon egyszerű, azzal meg nem tudom milyen gond lenne, ha egy lánynak azt mondom, hogy szép vagy :).
    És még mindig nem értem, de oké, elfogadom, ha azt mondjátok "nem mondjátok, úgysem értem meg"
    Én így vagyok jól, és nem is azt mondom, hogy férfias vagyok, de nem is gyerekes, hanem ilyen! Jól mondtátok páran, ha így is bejövök a csajoknak, vagyis most csak 1-nek, akkor minden oké. :)

Lexusis350:
    "minek áll neki levelezni vagy megismerni téged, ha nem bízik benned, hogy bármi is lehet belőletek?
    tehát a bizalmát valakinek csak elbukni lehet..."

Utolsó mondat ok, egyetértek vele, viszont az elsővel nem, tudom nem fő cél, hogy egyetértsünk egymással, de nem értem, hogy miért bízna meg bennem egy vadidegen srácban, (egy számomra is vadidegen) lány?
    Kialakul!
    Azt pedig inkább úgy mondanám, hogy úgy áll hozzá, hogy lehet köztünk valami.
    Azt írta, hogy ismerkedjünk, majd kiderül, hogy egy hullámhosszon vagyunk-e, és összeillünk-e!
    És nem azt írta, hogy nem bízik bennem, hanem senkiben sem 100%-osan, mert annyi srác volt már, aki átverte, hogy kell neki egy kis idő, még magához tér abból a "szürke ködből", és várni-a kell, hogy az a köd eloszoljon, kilásson bellőlle, hogy én vagyok a "ködmentes" oldalon.
    Tehát kell neki kis idő az eddigi csalódások után, hogy észrevegye, beleélje magát, hogy most másmilyen pozitív srác áll elötte(én), mint az eddigi negatívak..