Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ha most meglenne a jó Dean Soltero-m, vagy az LP Studio-m, akkor szerintem én is gitároztam volna egyet.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
The Matrix has you...
Tényleg akarja hogy keressem, annyira ismerem már azért.
*Kata:
Na az a lány tipikus "gitározom, csaj vagyok". Magyarul teljesen öncélúan csinálja azt, amit csinál, köze nincs az egésznek semmiféle csalódáshoz.
Ez a "hátbalõtt a palim" faszság rettentõen visszás, és kurva unalmas már.
Csajok felregelnek mindenféle közösségi siteokra, fórumokra, látszólag csupa olyan dolog érdekli õket, ami a palikat. Aztán elõadják ezt az "utálok minden férfit, minde pali disznó" -dumát, de azért kiraknak legalább 30 tangás/félmeztelen fotót a profiljukra/galériájukba. Vicc az egész, és rohadt unalmas már.
Az ilyet az angolban úgy nevezik "attention whore".
Azért kéz és lábtörést hozzá, majd kidumálod a bugyijából 😊
The Matrix has you...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
a véleményem írtam le amúgy, én azt csinálnám, beszélnék vele és aztán elhívnám randira. én mindig ezt csinálom, nem tudom ki az aki másképp tenné?
The Matrix has you...
én csak a véleményekre voltam kíváncsi, nem vártam olyasmi reakciót, hogy most megmondjátok mit csináljak én minden lépésemet elõre meghatározom, tehát ismét csak félreértettél. a HSZ-em végére oda kellett volna tegyem, hogy vélemények? és akkor nem lett volna gond
igaz kedves bigapó?
ha igen ha nem, tõlem azt csinálsz amit akarsz 😊
Gabeo, ezt ne mi döntsük már el helyetted, ez is egy lépés a férfivá válás útján. Ha izgatja a fantáziád, akkor beszélgess vele továbbra is és ha még jobban fogja, akkor hívd el randira, mert a személyes találkozó mindiiiig, minden körülmények között más. 😊
The Matrix has you...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
mindez az imént bemásolt 'szótár' gondolatmenetével:
"kopjál már le...nem érdekelsz!"<#eplus2>#eplus2>
kár érte, h nem jött össze...
Van egy érdekes mondanivalóm: mit szóltok egy olyan nõhöz, aki tegyük fel egy fórumon nagyon jó egy bizonyos témában, de bármirõl el tudsz vele beszélgetni, ha hagyja és vevõ rá, ám beszólogat mindenkinek mocskos a szája, mert senkiben nem bízik meg a csalódások után, kõkeményen megmondja a véleményét, a lehetetlen igaz szerelmet keresi, ami a filmekben van és akkor még ilyet is kijelent egy hosszabb beszélgetés után, hogy "én szívesen elvenném a szüzességed, ha úgy adódna a helyzeted"...vélemény? mellesleg 29 éves nõrõl beszélgetünk xD
Volt e már hasonló helyzet valakinél?
az sgs kockák többsége 😄
Én, de én még csak nem is pezsgõztem... épp gitároztam egyedûl a szobámban, mikor átcsúsztunk az új évbe.
Mit vártál, Szilveszterkor ki nem részeg rajtad és rajtam kívül? 😄
Én annyira rápörögtem a Szilveszterre, hogy a végén nem mentem sehova lol.
Kibontottam egy pezsgõt, és filmeket néztem.
Közben a lány megfázott kicsit, úgyhogy lemondta a 30.-i randit.
Azóta nem találkoztunk.
Én meg tapogatóztam kicsit, olyanokat mondtam neki, hogy "idén már biztos nem zaklatlak", meg hogy hagyom készülni a vizsgáira, erre õ "ez neeem zaklatás, ez nagyon messze van a zaklatástól, zaklaaaassss"
Szóval bejön neki hogy zaklatom. Most egy kis pihi van, három napja nem kommunikáltunk, de holnap újra zaklatom.
///amit a csaj mond = a mondandó jelentése///
Csináld ahogy akarod! = Ezt még nagyon megbánod!
klassz= nem érdekel
A szüleim nem engednek el sehova = Nincs kedvem menni
csak gondoltam felhívlak = egész nap vártam h mikor hívsz, végre hajlandó vagy megkérdezni h mikor talizunk???
hááát, majd késõbb = felejtsd el
ó most nincs kedvem = még egy kicsit kérd és OK (:
jó, neked van igazad= a végén úgyis rájössz h tévedtél
ne haragudj, de nem kérek, köszi = azaz :húzz innen, Te madár!
Fáj a fejem. = Ma nincsen szex
Én vagyok a mindened? = Meg ne merj csalni engem!
majd megbeszéljük máskor h mikor talizzunk=soha nem fogunk találkozni
Nekem mindegy, döntsd el te. = Légy végre férfi, és azt válaszd aminek jobban örülnék.
Õ,mi lenne,ha máskor találkoznánk..? = Hagyj már békén..nem vagy az esetem...
Figyelsz rám egyáltalán? = Véged van.
nem zavar, ha az ex barátnõddel tartod a kapcsolatot = ha megtudom, Neked annyi !
Szívem, segíthetnél a házimunkában... = Lusta dög vagy!
Szervusz Drágám, végre haza értem! = és azt hittem lesz egy nyugodt délutánom de Te is itthon vagy..
Persze ... folytasd csak nyugodtan = Szeretném ha abbahagynád
Engem nem érdekel a Valentin nap!!!!!! = hogy tudsz ilyen süket lenni, hogy elfelejtsd a SZERELMESEK napját?????
Nem puffogok=utállak te szemét
Nem bántottál meg csak nem vártam tõled,hogy ezt mondod= Utállak azért amit mondtál
Aha, kafa = egyáltalán nem tetszik és nem is érdekel
Kellene egy új szönyeg = Adjuk el a régi lakást és vegyünk egy újat.
hát, te nagyon helyes. aranyos srác vagy=jajj ne, még egy balfék
Olyan figyelmes vagy ma = Állandóan csak a szex jár a fejedben?
Hmm.. ezt nagyon jól csinálod... = Mikor lesz már vége?
Olyan ...férfias vagy ma = Büdös vagy és borotválkoznod kéne
Áh mindegy, úgy is hülyeség lenne.... = Baromira nem mindegy, és értékelném ha aszerint cselekednél amit mondok
fogalmam sincs hogy mi lesz kettõnkkel = húzz a picsába
tényleg?? = nagyon nem érdekel...
Talán = Nem
IMÁDLAK! = szeretlek de nem szerelembõl !
Komoly kapcsolatom volt, nem vagyok kész egy újra = Esélyed sincs nálam!
Vennünk kéne új függönyöket = ...,meg új szõnyeget, bútorokat és tapétát
Utállak= nagyon szeretlek!
bocs barátom van=nem tetszel húzz el innen
Legyünk romantikusak? Oltsd le a villanyt! = Tele lettem pattanással
Nincs egy rongyom se!= Vegyél valami göncöt!
Tetszem ma? = Igazán megdicsérhetnéd az új felsõmet/nacimat...
Ahogy gondolod = Teljesen egyértelmû, hogy mit kellene csinálni. nem ezt.
Nem vagyok ideges! = Szerinted ha lila fejjel üvöltök, akkor milyen vagyok?
Nem teljesen komoly, de azért... 😄
A nõk által használt 9 halálos kifejezés:
1) Rendben.
Ez az a szó, amit a nõk egy vita lezárására használnak, ekkor igazuk van, te pedig elhallgatsz.
2) Öt perc.
Ha épp öltözködik, akkor fél óra. Az öt perc csak abban az esetben öt perc, ha még öt percet kaptál a meccset nézni házimunka elõtt.
3) Semmi.
A vihar elõtti csend. Ez jelent valamit, és jobb, ha készen állsz. A viták, amelyek 'Semmi'-vel kezdõdnek, általában 'Rendben'-el fejezõdnek be.
4) Csak nyugodtan.
Ez kihívás, nem engedély. Nehogy megtedd!
5) Hangos sóhaj.
Ez nem egy konkrét szó, hanem egy nem-verbális kifejezés, amit a férfiak gyakran félreértenek. A hangos sóhaj azt jelenti, hogy szerinte idióta vagy, és miért pazarolod az idejét azzal, hogy vele vitatkozol a semmirõl. (Lásd a 3. pontot a semmi jelentésérõl)
6) Semmi gond.
Az egyik legveszélyesebb kifejezés. Ez annyit jelent, hogy hosszan el fog gondolkodni arról, hogy milyen módon fizetsz majd meg a hibádért.
7) Köszönöm.
Ha egy nõ megköszön valamit, ne kérdõjelezd meg vagy ájulj el. Mondj egyszerûen annyit, hogy szívesen. (egy zárójeles megjegyzés: ez mindaddig igaz, amíg nem azt mondja, hogy 'Nagyon köszönöm.' - ez tömény szarkazmus, ekkor nem köszön meg semmit, és ne merészeld azt mondani, hogy szívesen, mert abból 'Tökmindegy' lesz)
8) Tökmindegy.
Ez a nõi változata annak hogy b-- meg!
9) Ne aggódj, megoldom.
Egy újabb veszélyes kifejezés, azt jelenti, hogy valamit a nõ már többször elmondott a férfinek, és most megcsinálja helyette. Ennek folyománya lesz az, hogy a férfi megkérdezi: 'Mi a gond?' - amire a 3) lesz a válasz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A zene sincs túlértékelve, mert közel sincs annyi eladott komolyzenei lemez, mint ahány rap vagy hip-hop vagy egyéb "ismertebb", mostanában felkapottabb zenei stílusé.
A második fele igaz, sokan képmutatásból, a társadalmi rétegben meglévõ pozíciójukból adódóan járnak ilyen helyekre, az egy másik kérdés, hogy ebbõl kifolyólag sokan megszeretik ezt a stílusú zenét (így könnyebb elviselni az ott töltött órákat😊 )
Rengeteg ilyen és ehhez hasonló példát lehetne felhozni, de nemcsak a zenébõl, hanem az élet bármely részébõl, a lényeg azon van, hogy ami Neked ott abban a pillanatban megvan, de nem értékeled megfelelõen vagy észre sem veszed, az egy másik embernek akár magát az egész Életet jelentheti...
The Matrix has you...
Aztán elment a koncertterembe, ahol jó drága jegyeket vett egy csomó ember, akik nagy része képmutatásból jár ilyen helyekre, és nem is nagyon érdekli a zene. Valószínûleg ott is csak pár zeneértõ ember volt.
Amúgy ilyen sztorit én is tudok. Egy kis koncerten voltam, ahol egy ismeretlen együttes progmetált játszott. Ketten voltunk a nézõtéren. Aztán váltotta õket egy bulizós rockot játszó csapat. A nézõtér totál teli lett és ment a csápolás.
De ha jártok, akkor miért nem együtt buliztatok?
The Matrix has you...
Amúgy sztem hülyeség, h csak azért reméltél ilyen sokat ettõl a naptól mert szilveszter... Ugyanolyan nap, mint a többi, máskor is elmehetsz csajozni.
Lehet fokozni az ilyesmit, egészen sokáig. Mondjuk nekem nem hiszem hogy menne, legalábbis ezzel a lánnyal nem. Szal ha eljutunk oda, hogy õ akar megcsócsolni, a rajz alapján valószínûleg azonnal megpapucsosodom.
Egyébként lehet hogy most nagy a szám, de olyan aurája van a lánynak (és nem mellékesen olyan jól csókol), hogy nem lenne egyszerû félrehajolnom egy ilyen helyzetben.
"Ha IOI-t kapsz, te is nyiss a nõ felé!
Jutalmazd meg, egy laza bókkal simogasd meg a szõke kis fejét, hogy a jó kiskutya legközelebb is tudja, mit kell tennie! Nagy mamlaszság IOI-okra keménykedni! A kiskutya leül, pacsit ad, te meg belerúgsz?"
Ha elhajolnék, azzal csak fokoznám az érdeklõdését, meghülyíteném.
-Miért nézel így??!
-Sajnálom, elkéstél, képzeletben már megtörtént. 😄
Ugyanúgy helytelen válasz az igen, és a nem is.
Helyes válaszok:
"- nem már nem vagyunk együtt! Õ az exfeleségem! Imádtam, de túl vad volt az ágyban, ezért otthagyott! Viszont még mindig iszonyú jókat tudunk beszélgetni!
- Nem, nem vagyunk együtt! Bár Dóri nagyon teper, de eddig még mindig el tudtam hajolni elõle!"
Erre két rossz válasz létezik: 1, van 2, nincs.
Helyes válasz: "Még alig ismerjük egymást, de te máris a nõügyeimrõl érdeklõdsz? Lassíts!"
vagy bármi frappáns, és vicces válasz jó.
A bizonytalanság növeli a vonzódást. Annyi még belefér, hogy azt elmondja, hogy szeretné megismerni, de nincs értelme a kapcsolat ennyire elején kiteregetni az érzéseket.
Pret: amikor eléred, hogy õ akarjon téged megcsókolni, akkor már nincs értelme elhúzószkodnod.
The Matrix has you...
"Szerelemrõl/fellángolásokról beszélgettünk, kérdezte, hogy sok fellángolásom van-e. " -Ezekre a kérdésekre meg nagyon figyelj, mit válaszolsz, mert elég shit-teszt-gyanúsak.
The Matrix has you...
És sztem fölösleges szitukat kidolgozni, mert úgysem fogod tudni betartani. És ha azt akarod, h +csókoljon, akkor ne hajolj el! Nem kellenek a játszmák. De majd úgyis adja magát a helyzet. (mondom én, aki marhára "tapasztalt" ezekben a dolgokban)