22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • sz4bolcs
    Ezek a "Szép a szemed", "Szép a neved. - Olyan szép, mint a gazdája." bókok csak akkor működnek (akkor is inkább élőben), ha annyira szemtelenül magabiztos vagy, hogy a hölgy azt gondolja, hogy hülyülsz vele.
    Vagy ha miután ő egyből bekategorizált gyógyegérnek, és épp nyúlna a kicsi buksid felé, hogy megsimogassa, te a szemébe nézel, megfogod a kezét, és kedvesen elhúzód magadtól, miközben azt mondod, hogy "Ezt nem szabad." :)

A nők agya csodálatosan ért ahhoz, hogy társalgás alapján kiszűrje azokat a hímeket, akik képesek őket irányítani.

A gyógyegér pedig: akinek legalább 10 olyan szerelme volt, akikkel soha nem beszélt, és jó úton van afelé, hogy legyen még 5 ilyen...
    ...mielőtt végleg felfogná, hogy valószínű, van egy problémája. (az, hogy még nem találkozott az "igazival".)
  • IXEMGabeo
    emberiség legnagyobb baromságai ezek a féle taktikázások...
  • pett3rson
    Látod, hogy egy érett Nő mindjárt érti mire célzok?
  • pett3rson
    Neked komolyan ajánlom A Játszma című könyvet. Ott nem ilyen megszólítások vannak megemlítve, persze azokat sem szó szerint kell venni (bár majdnem mindegyik megállja a helyét kishazánkban is, sőt), akkor már tudni fogod mit értettem az alatt amit gyerekesnek és nem felnőtt férfiasnak tituláltam. Egyébként ezt sem kell túlértékelni, egyszerűen vannak olyan nők akiknek ez bejön, de kb 16 éves korig, nos nekem ők már rég nem célközönség, Neked még talán, de szerintem ne velük próbálkozz, bár egy patronra jók lesznek (már ha lehetünk ennyire vulgárisak, elnézést attól aki megsértődik ezen).
  • sz4bolcs
    :)
  • Tarajos Sül
    Nem haragszom, nincs miért. :)
  • sz4bolcs
    Ne hari, nem gondoltam, hogy ennyire a szívedre veszed, ha használom az ötleted.
    Csak kíváncsi voltam rá, h. tényleg működik-e.
  • Tarajos Sül
    Kellemes időtöltést a további próbálgatásokhoz...
  • sz4bolcs
    "Szép a neved. - Olyan szép, mint a gazdája."

-Próbáltam. Működik. :DD
  • Tarajos Sül

Ettől lennék gyerekes? :D
    Akkor lefordítom!
    Olyan szép a neved, mint amilyen szép Te vagy! :)
    Lehet, hogy gyerekesen van szerintetek megfogalmazva, és ez miatt gyerekes vagyok :D (ez van.. :D ), de abban a mondatban a lényeg a lényeg.
    Kitalálhattam volna olyat is, hogy szép vagy, mondjuk ez nem sokat mondana egy csajnak úgy gondolom, és ez nagyon egyszerű, azzal meg nem tudom milyen gond lenne, ha egy lánynak azt mondom, hogy szép vagy :).
    És még mindig nem értem, de oké, elfogadom, ha azt mondjátok "nem mondjátok, úgysem értem meg"
    Én így vagyok jól, és nem is azt mondom, hogy férfias vagyok, de nem is gyerekes, hanem ilyen! Jól mondtátok páran, ha így is bejövök a csajoknak, vagyis most csak 1-nek, akkor minden oké. :)

Lexusis350:
    "minek áll neki levelezni vagy megismerni téged, ha nem bízik benned, hogy bármi is lehet belőletek?
    tehát a bizalmát valakinek csak elbukni lehet..."

Utolsó mondat ok, egyetértek vele, viszont az elsővel nem, tudom nem fő cél, hogy egyetértsünk egymással, de nem értem, hogy miért bízna meg bennem egy vadidegen srácban, (egy számomra is vadidegen) lány?
    Kialakul!
    Azt pedig inkább úgy mondanám, hogy úgy áll hozzá, hogy lehet köztünk valami.
    Azt írta, hogy ismerkedjünk, majd kiderül, hogy egy hullámhosszon vagyunk-e, és összeillünk-e!
    És nem azt írta, hogy nem bízik bennem, hanem senkiben sem 100%-osan, mert annyi srác volt már, aki átverte, hogy kell neki egy kis idő, még magához tér abból a "szürke ködből", és várni-a kell, hogy az a köd eloszoljon, kilásson bellőlle, hogy én vagyok a "ködmentes" oldalon.
    Tehát kell neki kis idő az eddigi csalódások után, hogy észrevegye, beleélje magát, hogy most másmilyen pozitív srác áll elötte(én), mint az eddigi negatívak..
  • IXEMGabeo
    van benne valami, engem az öntudatos, saját egyedi elképzelések és gondolatok éltettek mindig is. Kissé dilinyós filozófusnak tűnök, igen a humán közelebb áll hozzám valóban. Így mindig is szabadjára vélemények nélkül (élőben nem avatok be senkit szinte a furcsa gondolkodás módomba, vagy elképzeléseimbe így senki nem tudja mire gondolok, a fórumon viszont az efféle helyenek szabadjára tudom engedni a kérdéseim, észrevételeim és, hogy mit csinálnék bizonyos helyzetekben
  • sz4bolcs
    Olyan gondolatok szoktak felvetődni bennem, amikor olvasom a hozzászólásaid, mint ha a a természettel, vagy valamiféle magasabb törvényekkel próbálnál szembe menni.
    Ezek archaikus törvények, már az ősemberek is ezek alapján működtek.
    Próbáld megváltoztatni az embereket, de nem fog menni, közelebb van Taigetosz, mint az Olümposz...
  • drsenorita
    ááá, gumicukor:P
  • sz4bolcs
    sör+gumicukor? :)
  • IXEMGabeo
    ??? konkrétabban kérem

túlságosan bonyolult hsz volt?
  • IXEMGabeo
    igazad van ismét a balanszot kell belőni megfelelően
  • drsenorita
    így van:) meg kell találni az aranyközéputat a helyes viselkedésre:P
  • sz4bolcs
    Figy, nem próbálnád ezt elboronálni a felsőbb erőkkel? Én szívesen fölmegyek veled az Olümposzra, csak nehogy véletlenül eltévesszük az irányt...:D
  • chhaya #19607
    Hülyeség. Én speciel frászt kapok az olyanoktól, akik nagyon komolyak és nagyon felnőttek akarnak lenni, és képtelenek játszani vagy örülni az élet apró dolgainak... persze egy abszolút gyerekes és minden komoly gondolkodást nélkülöző emberre meg nem feltétlen lehet építeni... de ha megvan a kettő egyensúlya, az egy nyerő párosítás.
  • IXEMGabeo
    nem csak, ha egy lány gyerekes akkor is vonzó általában, ha hozzá párosul egy jó külső...viszont, ha mi vagyunk gyerekesek (viszont jó kedvűek) akkor nem vagyunk izgalmasak érdekes módon...
  • chhaya #19605
    Áhá szval így más megvilágítás alá esek?
  • drsenorita
    haha:D
  • sz4bolcs
    -Olyan szép barna a szemed
    -Köszi...
    -Megfoghatom?
  • IXEMGabeo
    te lányból vagy:) most feltaláltam a spanyol viaszt miáúúúú
  • chhaya #19601
    mit tegyen valaki, ha olyan a felfogása, hogy kissé szórakozott, gyerekes, de ugyanakkor jókedvű mégse tudják komolyan venni az illetőt, amikor tele van élettől és optimista is ez mellett?

Nemtom, én is ilyen vagyok, és így jó. :D
  • LexusIS350
    te... :D hát az mekkora primitívség már!?! :D

szia szép a neved, annál már csak a hajad szebb

miújság van? szépek a szemeid... ugye milyen szép napunk van?

úúristen... :D:D

mijáv
  • LexusIS350
    természetesen igen...

minek áll neki levelezni vagy megismerni téged, ha nem bízik benned, hogy bármi is lehet belőletek?

tehát a bizalmát valakinek csak elbukni lehet...
  • IXEMGabeo
    élettel-***********
  • IXEMGabeo
    oké értem, akkor mondta volna úgy, hogy a bókjaival volt gond:) azt hittem az egész hsz-ére gondolt...

2. része: nem szeretném kifejteni, de az lenne a normális, hogy, akinek nem egyedi a stílusa, akiben van valami különlegesség azt ugyanúgy el tudja egy lány fogadni és mondjuk megszeretni...rosszul tettem fel a kérdést, akkor úgy kérdezem

mit tegyen valaki, ha olyan a felfogása, hogy kissé szórakozott, gyerekes, de ugyanakkor jókedvű mégse tudják komolyan venni az illetőt, amikor tele van élettől és optimista is ez mellett? minek legyen az a befásult, taktikázó "felnőtt", ha nem akar olyanná válni?
  • chhaya #19596
    Az ilyesmi bókok a kisgyerekesek... kedves aranyos, de nem nyerő (így női szemmel), szerintem petterson is az ilyenekre gondolt.

"mi köze van a stílusnak a barátnő szerzésben?"
    Amúgy... ezt... komolyan kérdezed?:D
  • IXEMGabeo
    mi köze van a stílusnak a barátnő szerzésben? pont attól egyedi valaki, ha nem úgy viselkedik, mint az átlag...valahol belül a lelkünk milyen mindannyian gyerekek maradtunk, aki elfelejti az úgy járt, az már nem képes a szépet és a jót meglátni, nem tudom én se, hogy mire utaltál amikor azt mondtad rá, hogy gyerekes...leírta az élményeit, történéseket kicsit viccesre fogta miért lenne ez kisgyerekes?
  • pett3rson
    A gyerekes az azt jelenti, hogy nem Felnőtt Férfis. Persze Neked lehet nem ilyen a stílusod élőben, bár kétlem, hogy másmilyen lennél. Valószínűleg későn érő típus vagy, mint amilyen Én is vagyok. Majd kinövöd vagy változtatsz rajta, bár ha a csajoknak így is bejössz, akkor mindegy, de nekem az a véleményem, hogy ez nem bejövős. Inkább az a barátnak jó lesz eset, de persze lehet tévedek.
  • Tarajos Sül
    Nem értem hogy hogy érted.
    Ha jól veszem ki a szavaidból, már az első levélnél meg kellene bízni-a bennem, mint egy tök idegen srácban, mert ha nem, akkor sosem fog megbízni bennem?
  • LexusIS350
    vu vu
  • LexusIS350
    na végre engedtek írni az RTL-esek?

a magdit küldd haza a francba, a veronika jó lesz neked...
  • LexusIS350
    a bizalmat nem kiérdemelni lehet hanem csak elbukni...

ha nincs bizalom, abból nem is lesz hovatovább a bizalomnak nincsenek szintjei, vagy bízol valakinem vagy nem

ha már a lehelején nem tud bízni benned soha nem is fog tudni feltétel nélkül, az meg nem bizalom
  • IXEMGabeo
    szia Alekosz:D:D:D:D
  • chhaya #19588
    wheee!!
  • salsoul
    Mi a szitu tezsvérek'? ;)
  • chhaya #19586
    Valszeg úgy értelmezte, hogy a nyaralás alatt vadászgatni akarsz, azért nem akarsz előtte semmit... :)