nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Tarajos Sül
    Nem biztos az, még semmi sem biztos, nagyon örülök ennek az "alapnak", de ez sajnos még nem garantál semmit, pl a két ok miatt, amit írtam, hogy nehogy baráti beszélgetés legyen belőlle, és nehogy találkozzon egy másik "jelölttel" :(.
    De elég sokat írunk egymásnak. :)
    Ha nem érdekelném, annyit írna, "aha, igen, halottam róla, Te?, semmi kül, veled? " sorolhatnám, szóval csak érdeklem, megtisztel, hogy nem a fenti típusú szavakat használja, ezzel pár sort írva, és nem is úgy van vele, hogy pazarolja az idő.. :) , és arra is gondoltam, hogy uncsizik, de tanul, azért ér csak rá 2 naponta.. :) (habár én már annyiszor csalódtam, hogy már nem veszek biztosra semmit, csak is a kizárásos alapon alapuló dolgokat keresem, szóval, hogy nem lehet más lehetőség, hogy miért van ez, vagy az.

Vegicsek: Nem is tudom, ha nem muszáj, akkor nem vagyok az, max. ha jobban ismerném akkor gonoszkodnék vele kicsit >:) , mint azokkal akiket ismerek, hogy direkt felcukkolom őket, és próbálom visszatartani a nevetést :D, a végén meg megnyugatom őket, hogy nem úgy van az.
    De itt kockázatos, és az is, ha bunkó vagyok vele.
    Mivan, ha komolyan veszi, vagy a szívére? :(
    Egyébként megemlítenék egy sort abból a levélből, amit legelsőnek írtam neki, nagyon fa.a :D:

"Igaz, hogy nincs kardom, és fém rohamsisakom, de én annélkül is tudok harcolni ám.. :D:D."