22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • vegicsek
    hát nemtom, azért ilyen horderejű dolgoknál személyes találka, de minimum egy telefonhívás :)
  • drsenorita
    ...értem...
  • Tarajos Sül
    miután kilépett msn-ről :D.
    Írtam neki, majd később ismerkedés, ha hazajöttem, és elköszönt, hogy megy, dolga van. Kilépett, írtam, hogy hogy értettem, leesett, hogy gáz van, de késő lett, mert kilépett, és nem tudtam neki elmondani, és túl furcsa volt a helyzet, hogy írtam neki, ami szerintem eléggé fontos, és már megy is rögtön el, holott előtte nem mondta, hogy "kb 10 percig vagyok" vagy valami..
    Kiderült, hogy nem kelett volna mondanom, hogy majd ha visszajöttem, akkor folytassuk, addig semmiféleképp, mert megvárt volna a csaj. Nem baj, az ember tanul a hibáiból, azért írtam "de mivan ha a szívére veszi?"
  • drsenorita
    nem kell mindig látni az illetőt:) én is így kedveltem meg az előző barátomat és ő is engem:)
  • Tarajos Sül
    Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem utasítja vissza a közeledésemet.
    Szerintem képet nem látott rólam, mert nem vagyunk ismik facebook-on, (fura, szerda óta folyik a beszélgetés xD )
    ...de amikor kérdeztem a fiú ideáljáról, azt írta, hogy külsőre ok, ha egyben van a srác, és a lényeg, hogy beindítsa a kémiáját. :D
    Néha azt gondolom, túl szép, hogy igaz legyen, de azért pozitívan álok a dolgokhoz.
  • drsenorita
    dehát nem mondtad neki, hogy hogyan értetted?
  • Tarajos Sül
    Jártam már így!
    Csajismerős kérdezgetett egyik haverom felől, végűlis kilyukadtunk kettőnkre, és a végén elb.sztam azzal, hogy azt írtam, (nyaralás elött)"Most semmiféleképp nem akarok új kapcsolatot, majd utána"
    Kereszt lett az egésznek!
    Jól elvagyunk, beszélgetünk, tetszünk egymásnak, stb stb, én meg lesújtok ezzel, és vége, holott én csak arra gondoltam, hogy ha visszajöttem nyaralásból, akkor ismerkedjünk, mert elmegyek 1-2 hétre, és akkor annak sok értelme nincs, mert nekem is fog hiányozni, és valószínűleg neki is én.
    De nem baj, tanultam belőlle. :)
  • Narxis
    Jeee, akkor tetszel neki?
  • Tarajos Sül
    "Örülök, hogy sikerült elég hamar találnod valaki mást a Tescos helyett"
    Köszi Szépen, Én is. :)

"Nekem a gyerekes hozzászólásaid megmosolyogtatóak"
    Örülök, hogy örülsz, nem sértődtem meg, de hogy érted, hogy gyerekesek? :)

Ma egyébként a pasikról, csajokról beszélgettünk, kérdeztem miért van az, hogy nem udvarolnak Neked a fiúk, egy ilyen szép, értékes lánynak mint Te? A válasz, hogy udvarolnak, csak azok furák, és írta, hogy túl gyorsan akarták lerendezni vele a srácok a dolgok(túl hamar ismerkedni, randi, járás stb..)de reméli ez nem ilyen lesz. :)
    Alakulnak a dolgok.. :)
    De mégis azt írta, hogy nagy sebeket okoztak benne páran, amiért nehezen gondol új kapcsolatra, több idő kell neki, hogy megbízzon valakiben.
    A lényeg, hogy várnom kell, amivel nincs baj, utálok várni, most nem, csak az zavar, ha közben jön egy másik hodoló, vagy lealacsonyodik a beszélgetés, ahogy írtam.
    De semmiképp nem írta azt, hogy nem akar új kapcsolatot.
    Ide most nagyszerűen passzol az a mondás, miszerint "Türelem, rózsát terem!" xD :D

• drsenorita
    végre egy olyan komment, amelyik nem a női hisztire és hasonlókra hivatkozik, hanem az érzelmekre...:)
  • sz4bolcs
    "Mivan, ha komolyan veszi, vagy a szívére? :("
    -Azt jelenti, hogy érzelmeket váltottál ki belőle, és elkezdi tesztelni a kontroll képességed, és a dominanciád.
  • tigeroo
    nekem meg olyan is volt hogy fél év után dobott a lány mert mégsem vonzódott hozzám.

ez van, mindig van sajnos erre is esély hogy ilyeneken megy el.
  • tigeroo
    mondom, nem hiába mondta hogy FONTOS neki a magasság. akkor számítani fog neki. szerintem volt oka hogy ezt mondta, előző pasik stb. nem feltétlen kizáró ok, de jobb tisztázni ezt.
  • IXEMGabeo
    ha ilyen helyzetben célravezető az őszinteség, hát rendben, csak valahogy ez nekem olyan felesleges hülyeségnek hangzik ez a magasság dolog és mégis számít:S:S:S
  • Evoluti0N
    A legjobb barátom azt a tanácsot adta, h próbáljam kerülni a témát, amíg annyira megkedvel, h utána már nem is fog számítani a magasság..
  • tigeroo
    én meg egy olyan lányt jelöltem most be facebookon akit látásból ismerek de köszönő viszonyban sem vagyunk, valamint a bibi az hogy 3 évvel idősebb... bízni kell és spílerkedni :)
  • tigeroo
    ne. szerintem meg mondd el. írta hogy neki fontos a magasság. tesóm is magasabb csaj az átlagnál és netes randi után sokszor volt h alacsonyabb volt a srác, és hát haragudott h amikor a magasság dolog feljött nem szóltak semmit. (őmeg nem kérdezősködik mer lány)
  • IXEMGabeo
    fúú, egy ügyes kimagyarázással vagy egy apró füllentést el lehet hintetni az élő találka előtt. Talán utána, miután összehoztatok egy randit, és megismeritek egymást élőben talán eltekint ettől a magasság dologtól...
  • Evoluti0N
    Most mérges vok. Vagyis rossz kedvű. Barátoknak elmeséltem, de minél több helyen el kell mondanom, h kicsit kiöntsem magamból. Megismerkedtem neten egy játékban egy lánnyal. Tökre jól elvagyunk. Barátkoztunk, kiderült, h nagyon egy húron pendülünk, msn-ezés, Facebook-on bejelöltük egymást (szal láttam képen és jól is néz ki) és szinte minden nap beszélgetünk neten 3-4 órát. Flörtölgetünk is sokat és vannak mindkettőnk felől utalások, h ebből még lehetne is vmi. Élőben még nem éreztem jól magam így lánnyal. Mondtam is egy barátomnak, h ebből lesz valami, egyedüli félelmem, h esetleg égi meszelő, mivel én csak 176-177 cm vok. Ma szóba kerültek kapcsolatok, pasik, csajok. Szóba került, h neki fontos a magasság, mert ő 187 cm -.-. Mondjuk az én magasságom nem került szóba, mert megyek lassan aludni, holnap meló szal elbúcsúztunk. Most tökre ki vok akadva. Bazz minden klappol, erre kiderül, h 10 cm-vel magasabb, mint én. Ilyen az én formám :S
  • pett3rson
    csáó.

Örülök, hogy sikerült elég hamar találnod valaki mást a Tescos helyett, eddig úgy néz ki jól alakulnak a dolgaid. ezt a csipkelődős dolgot ne csináld, ha nem a Te asztalod, csak Önmagad add, abból baj nem lehet. A csajok szeretik a titokzatosságot, az elérhetetlenséget, amit nem lehet könnyen megkapni, meg satöbbi. efelé próbálj még terelődni, de ötleteket ne várj, azt Neked kellene kitalálni, főleg abból, hogy mi érdekli a leányzót. Persze ez sem működik mindenkinél, de majd meglátod. Ha szimpi vagy neki, akkor meg elég tág körben próbálkozhatsz, mármint nehezebb lesz rossz pontot gyűjtened nála, de túl sokat ne bénázz azért. Nekem a gyerekes hozzászólásaid megmosolyogtatóak, de ez a koroddal még megmagyarázható, ha a csaj veled egyidős, akkor nem tűnik majd fel neki :)
    Alapvetően érdeklődő légy, az hogy mi van vele és mit csinál és ezt jól tudod hallgatni az már fél siker.
  • Tarajos Sül
    Nem biztos az, még semmi sem biztos, nagyon örülök ennek az "alapnak", de ez sajnos még nem garantál semmit, pl a két ok miatt, amit írtam, hogy nehogy baráti beszélgetés legyen belőlle, és nehogy találkozzon egy másik "jelölttel" :(.
    De elég sokat írunk egymásnak. :)
    Ha nem érdekelném, annyit írna, "aha, igen, halottam róla, Te?, semmi kül, veled? " sorolhatnám, szóval csak érdeklem, megtisztel, hogy nem a fenti típusú szavakat használja, ezzel pár sort írva, és nem is úgy van vele, hogy pazarolja az idő.. :) , és arra is gondoltam, hogy uncsizik, de tanul, azért ér csak rá 2 naponta.. :) (habár én már annyiszor csalódtam, hogy már nem veszek biztosra semmit, csak is a kizárásos alapon alapuló dolgokat keresem, szóval, hogy nem lehet más lehetőség, hogy miért van ez, vagy az.

Vegicsek: Nem is tudom, ha nem muszáj, akkor nem vagyok az, max. ha jobban ismerném akkor gonoszkodnék vele kicsit >:) , mint azokkal akiket ismerek, hogy direkt felcukkolom őket, és próbálom visszatartani a nevetést :D, a végén meg megnyugatom őket, hogy nem úgy van az.
    De itt kockázatos, és az is, ha bunkó vagyok vele.
    Mivan, ha komolyan veszi, vagy a szívére? :(
    Egyébként megemlítenék egy sort abból a levélből, amit legelsőnek írtam neki, nagyon fa.a :D:

"Igaz, hogy nincs kardom, és fém rohamsisakom, de én annélkül is tudok harcolni ám.. :D:D."
  • drsenorita
    ebben van valami...
  • Koppixer
    +1
  • vegicsek
    tessék egy kicsit játékosan bunkónak lenni, különben nem fog pasiként nézni rád
  • IXEMGabeo
    végre:) legalább neked sikered van
  • Rage47
    na ennek örülök :D
  • Tarajos Sül
    Köszike! :)

Ma meglepetés ért, mert írt, ami azt jelenti, hogy kb. kedd helyett ma írt.. :) A többit holnap, ha gondoljátok, már késő van. :(
  • drsenorita
    helyes, helyes:P
  • IXEMGabeo
    őőő hamár bókoltál neki sokat akkor már ne tedd, tudj meg róla minél több dolgot, csak vigyázz ne legyél túl megértő ne érts vele mindenben egyet, mert akkor átcsapsz nála lelki szemetesládának:S jól csinálod eddig, ejts el 1-2 poént találj vele közös témát aztán kérdezd meg tőle egy kis idő múlva mi lenne, ha mégis élőben találkoznátok. Onnantól bármi lehet, logikusan talán ezt tenném
  • Tarajos Sül
    Helyzetjelentés. :-D
    Minden alkalmat megragadtam a "társkereséshez", de nem abban a formában értendő.
    Tesco-s lányt már nem is tudom mióta nem láttam, pedig voltam Tescoban ma is, tegnap is :D, az előtt is, nem nem láttam. Mind1 is.

Rage47 segített hozzá a lehetséges jövőbeli boldogsághoz, mert ki tudja mi sül ki ebből. :)
    Ezt linkelte a #19547-ben, gondoltam szétnézek, mert számomra is érdekes volt, és máig is érdekes, gondoltam rafkósan :D szétnézek az ott lévő kommentek között, és rákattintgattam az adatlapokra. :)
    És nem esélytelenül. :D
    Már szerda óta levelezgetek egy lánnyal Facebook-on, egész közel lakik, (40km kb.), és nem is az az egyszavas levelezgetés. :)
    Nincs barátja, kép alapján nagyon helyes, de amit kiemelnék, hogy ő nem az a disco-s nem mondom hogy mi, nem akarok másokat megsérteni, hogy engedi, hogy mások összetapizzák, táncolás közben a srácok a lábuk közé nyúljanak stb. Gondolom nem ismeretlen a szituáció.
    Elmondása szerint nem nagyon sikerültek neki az eddigi "társkeresések", ha valaki írt is neki, akkor 4-5-nél több levél után "kifulladt" a beszélgetés.
    Hétköznapi dolgokról beszélgetünk, nem akarom elsietni a "Mikor érsz rá?" mondatot, mert lehet hogy utál várakozni ezzel, és minnél elöbb találkozna velem, nem tudom, de rosszul is jöhetek ki belőlle, mert azt hinné, hogy már rögtön csak a sex-re hajtok.
    Az egyetlen bibi, hogy minden másnap ér csak rá, és tényleg betartja, mert előzőhét szerda óta nem volt olyan, hogy harmadnap írt, tanul, ami kell is, ha akarja valahova vinni az életbe, és legyen egy jó állása, de a mi ügyünket csak "késlelteti". :D
    A legelső levelemre azt írta, hogy "próbáljuk meg, majd kiderül, hogy egy hullámhosszon vagyunk-e", és nagyon nem szeretném, hogy ez "kihűljön" benne, a végén egy sima beszélgető viszonyra jutnánk, ezért próbálok belecsempészni egy-két személyes dolgot is, de nem akarom túlzásba vinni, nehogy a sex-re gondoljon ahogy írtam, mert akkor nem sok esély van a továbbiakra.
    Abba pedig bele sem merek gondolni, ha közben valami másik sráccal ismerkedne meg..
    De ha így is lenne, legalább kiderülne róla ez is, hogy milyen is ő valójában.
    Vélemény? :)
    Mivel tarthatom fent benne azt a "lüktetést", hogy míg beszélgetünk, addig is úgy nézzen rám, mint egy fiúra? :)
    Jó ötletek ezek a személyes kérdések?
    Utoljára pl. megkérdeztem, hogy "igaz, nem rég óta beszélgetünk, de mégis kíváncsi vagyok rá, szerinted egy hullámhosszon vagyunk?"

UI: Ő is az a bőbeszédű, szólt, hogy szóljak, ha túl sokat ír, írtam rá, hogy nem baj, mert érdekelsz, és kíváncsi vagyok reád, ezért mindenféleképp elolvasom. :)
    Amire nem válaszolt., hogy édes, vagyok, aranyos, és nem is kell fényezni, csak tudjam, hogy mit gondol a dologról :), de azt hiszem, hogy amit elmondott, hogy nem ment jól neki a "párkeresés", ezért most túl hirtelen jönnek neki ezek a "dicsérgetések" felőlem, és számára szokatlanok lennének, de ezt nem tudom biztosan.
  • drsenorita
    egyetértek...^^
  • 89
    Csak értelmesebb körökben kell mozogni és máris találsz magadnak rendes lányt/srácot...nem kéne ez az általánosítás...mindig is voltak f@szkalapok és kurv@k is. Zsák a foltját...ahogy mondani szokták.

Azt bírom mikor azok sírnak akik amúgy egy szót nem tudnának váltani egy lánnyal, ha beszélgetésre kerülne sor. Esetleg a valóvilág (mert ugye művelődni azt kell) aktuális epizódját megbeszélik aztán csönd.
  • Tarajos Sül
    Mit látsz? :-)
  • sz4bolcs
    Én is rendszeresen ebbe a hibába esek, de már pontosan látom, hogy hova vezet ez, amit Tarajos Sül olvtársunk (is) csinál. :/ Néha úgy érzem, hogy annyira kiszámíthatóak, előre láthatóak az emberi sorsok a viselkedésből...
  • vegicsek
    egy jótanács: először cselekedj, és után gondolkozz.

Mert most túlbonyolítod, és nem hogy siker, de még tapasztalat se lesz belőle a végén.
  • IXEMGabeo
    +1

facebook népség Szabó úr kivételével -1
  • Tarajos Sül
    Ez nem csakhogy érdekes, hanem |igaz|ságos is.
  • trebron
    miávú ^^
  • Rage47
    érdekes
  • chhaya #19546
    nyávu?