nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Tarajos Sül
    Helyzetjelentés. :-D
    Minden alkalmat megragadtam a "társkereséshez", de nem abban a formában értendő.
    Tesco-s lányt már nem is tudom mióta nem láttam, pedig voltam Tescoban ma is, tegnap is :D, az előtt is, nem nem láttam. Mind1 is.

Rage47 segített hozzá a lehetséges jövőbeli boldogsághoz, mert ki tudja mi sül ki ebből. :)
    Ezt linkelte a #19547-ben, gondoltam szétnézek, mert számomra is érdekes volt, és máig is érdekes, gondoltam rafkósan :D szétnézek az ott lévő kommentek között, és rákattintgattam az adatlapokra. :)
    És nem esélytelenül. :D
    Már szerda óta levelezgetek egy lánnyal Facebook-on, egész közel lakik, (40km kb.), és nem is az az egyszavas levelezgetés. :)
    Nincs barátja, kép alapján nagyon helyes, de amit kiemelnék, hogy ő nem az a disco-s nem mondom hogy mi, nem akarok másokat megsérteni, hogy engedi, hogy mások összetapizzák, táncolás közben a srácok a lábuk közé nyúljanak stb. Gondolom nem ismeretlen a szituáció.
    Elmondása szerint nem nagyon sikerültek neki az eddigi "társkeresések", ha valaki írt is neki, akkor 4-5-nél több levél után "kifulladt" a beszélgetés.
    Hétköznapi dolgokról beszélgetünk, nem akarom elsietni a "Mikor érsz rá?" mondatot, mert lehet hogy utál várakozni ezzel, és minnél elöbb találkozna velem, nem tudom, de rosszul is jöhetek ki belőlle, mert azt hinné, hogy már rögtön csak a sex-re hajtok.
    Az egyetlen bibi, hogy minden másnap ér csak rá, és tényleg betartja, mert előzőhét szerda óta nem volt olyan, hogy harmadnap írt, tanul, ami kell is, ha akarja valahova vinni az életbe, és legyen egy jó állása, de a mi ügyünket csak "késlelteti". :D
    A legelső levelemre azt írta, hogy "próbáljuk meg, majd kiderül, hogy egy hullámhosszon vagyunk-e", és nagyon nem szeretném, hogy ez "kihűljön" benne, a végén egy sima beszélgető viszonyra jutnánk, ezért próbálok belecsempészni egy-két személyes dolgot is, de nem akarom túlzásba vinni, nehogy a sex-re gondoljon ahogy írtam, mert akkor nem sok esély van a továbbiakra.
    Abba pedig bele sem merek gondolni, ha közben valami másik sráccal ismerkedne meg..
    De ha így is lenne, legalább kiderülne róla ez is, hogy milyen is ő valójában.
    Vélemény? :)
    Mivel tarthatom fent benne azt a "lüktetést", hogy míg beszélgetünk, addig is úgy nézzen rám, mint egy fiúra? :)
    Jó ötletek ezek a személyes kérdések?
    Utoljára pl. megkérdeztem, hogy "igaz, nem rég óta beszélgetünk, de mégis kíváncsi vagyok rá, szerinted egy hullámhosszon vagyunk?"

UI: Ő is az a bőbeszédű, szólt, hogy szóljak, ha túl sokat ír, írtam rá, hogy nem baj, mert érdekelsz, és kíváncsi vagyok reád, ezért mindenféleképp elolvasom. :)
    Amire nem válaszolt., hogy édes, vagyok, aranyos, és nem is kell fényezni, csak tudjam, hogy mit gondol a dologról :), de azt hiszem, hogy amit elmondott, hogy nem ment jól neki a "párkeresés", ezért most túl hirtelen jönnek neki ezek a "dicsérgetések" felőlem, és számára szokatlanok lennének, de ezt nem tudom biztosan.