nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Tarajos Sül
    Mi a helyzet akkor, pl. sokat halottam már azt, hogy valaki szereti, ha valaki nyomulós, és harcolnak a lányokért, nem adják fel.
    Ez akkor is érvényes, ha pl. én azt veszem észre, újabb példa :)
    Facebook-on is újra írhatnék annak a lánynak valami ürüggyel, de ilyenkor hogy derítsem én azt ki, hogy arra kíváncsi, hogy vajon harcolok-e érte?, nem adom-e fel? és ezért nem ír vissza, vagy csak le vagyok koppintva, és nem kíván semmi egyebet hozzáfűzni.

Vagy lehet tényleg nem keltettem fel az érdeklődését?
    ... mert különben visszaírt volna, és ettől fogva figyelte volna az "eseményeket", hogy mennyire harcolok érte?

Azt sem nagyon tudom eldönteni, vagy nem akarok/szeretnék abba a hibába esni, hogy persze-persze, nem hagyom abba a beszélgetést, nem adom fel annyival, hogy "szia. - Szija. - Mizujs? - Semmi." és kész is, de ha ezek után írok, mert én igenis harcolok valakiért, nem adom fel, akkor nem lehet, hogy az a valaki erőszakoskodásnak veszi, mert nem hagyom békén?
    Ami igaz is, de ez csak kockázatvállalással működne?
    Pl. Annyit írok egy lánynak, hogy már én megunom :D, mert nem adom fel, és a végén már rám ír, hogy "neked van a pofádon bőr, hogy nem hagysz békén?" vagy hogy, (ami egy álom lenne :) , de egy történelem is egyben): "Látom nem adod fel :), nincs barátom, és amit eddig írtál, abból arra következtetek, hogy van valamennyi % esélyed, hogy megpróbáljuk ezt a levelezést tovább vinni"

Mit gondoltok?