22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
trebron #19545 ja... akkor vu vu vuvu :D -
#19544 szia clio :D nyáv -
trebron #19543 Próbáld ki!
Várd meg, amíg egy fiú közeledik feléd :D -
#19542 Sokat segítettem gondolom --> Igen. :)
Én sem írnék vissza egy olyan lánynak, aki nekem nem jön be, szóval a fordítottja is érthető, csak megragadtam az utolsó reményt, hogy hátha nincs igazam, és tényleg tudok még próbálkozni, de ennek ellenkezőjét Te is megerősítetted. :( :)
Köszi. :) -
trebron #19541 miáv ^^ -
#19540 Ha rögtön a legelső ismerkedős leveledre nem válaszol, az egy elég egyértelmű NEM. :)
A nyomulás csak onnantól szimpatikus, ha a csaj bármi jelét adja, hogy bejön neki a srác. Viszont ha érezhetően untatja és nem képes rövid válaszoknál összetettebb kommunikációra, akkor kár erőltetni, mert az nagyon idegesítő... Nemtom igazán, hogy mikor mit és mennyire kell jelnek venni, erre rá kell érezni a beszélgetés során. Pl az sem jó, ha folyton te pofázol, mert olyan, mintha csak a saját véleményeddel lennél elfoglalva... de az sem, ha folyton kérdezgeted, hogy mi a véleménye erről-arról, mit szeret stb. mert annak meg olyan kivallatás-fílingje van.
Sokat segítettem gondolom. :D -
#19539 Like! :) -
pett3rson #19538 Néha szeretnék csaj lenni, hogy kipróbáljam mégis milyen a másik oldal, mennyire vagyunk nyomulósak és tényleg megunható-e ez a strapa :) -
#19537 Mi a helyzet akkor, pl. sokat halottam már azt, hogy valaki szereti, ha valaki nyomulós, és harcolnak a lányokért, nem adják fel.
Ez akkor is érvényes, ha pl. én azt veszem észre, újabb példa :)
Facebook-on is újra írhatnék annak a lánynak valami ürüggyel, de ilyenkor hogy derítsem én azt ki, hogy arra kíváncsi, hogy vajon harcolok-e érte?, nem adom-e fel? és ezért nem ír vissza, vagy csak le vagyok koppintva, és nem kíván semmi egyebet hozzáfűzni.
Vagy lehet tényleg nem keltettem fel az érdeklődését?
... mert különben visszaírt volna, és ettől fogva figyelte volna az "eseményeket", hogy mennyire harcolok érte?
Azt sem nagyon tudom eldönteni, vagy nem akarok/szeretnék abba a hibába esni, hogy persze-persze, nem hagyom abba a beszélgetést, nem adom fel annyival, hogy "szia. - Szija. - Mizujs? - Semmi." és kész is, de ha ezek után írok, mert én igenis harcolok valakiért, nem adom fel, akkor nem lehet, hogy az a valaki erőszakoskodásnak veszi, mert nem hagyom békén?
Ami igaz is, de ez csak kockázatvállalással működne?
Pl. Annyit írok egy lánynak, hogy már én megunom :D, mert nem adom fel, és a végén már rám ír, hogy "neked van a pofádon bőr, hogy nem hagysz békén?" vagy hogy, (ami egy álom lenne :) , de egy történelem is egyben): "Látom nem adod fel :), nincs barátom, és amit eddig írtál, abból arra következtetek, hogy van valamennyi % esélyed, hogy megpróbáljuk ezt a levelezést tovább vinni"
Mit gondoltok? -
#19536 "a foglalkozós dolgot meg ne pozitív értelemben vedd"
Nem, veszem annak, csak van pozitív oldala is, és én pont azt boncolgattam. :)
A zaklatás, meg akkor zaklatás/szerintem/, ha ő azt mondja, hogy "nem", én meg azért, is azt mondom, hogy "igen", és azért is kierőszakolom/ráerőszakolom az "igen"-re!
Amugyis sokat szoktam Tescoba járni, ez ma is így fog történni.
Nem is csak a csaj miatt, de ettől még jobban neki indulok. :D -
#19535 akkor is gázos. ha már nincs szerelem és úgy van a pasi mellett akkor csak magára vessen. a foglalkozós dolgot meg ne pozitív értelemben vedd, a zaklatók is sokat foglalkoznak a kiszemeltükkel :D:D:D:D:D: -
IXEMGabeo #19534 szét kellene ágyúzni az országot darabokra (WWII újratöltve) és majd a nehéz időkben megtanulják, hogy ki az, aki megvédi őket...garantáltan átértékelődnek a társadalmi viszonyok egyes, háborús viszonyok után...
a morbid hsz-em ne tévesszen meg pusztán egy reálisabb útban látom azt, hogy egy kicsit megváltozzon mindenki... -
#19533 "többet foglalkozol a csajjal mint a pasija"
Az lehet, :D És látod? Ha ez eljutna hozzá, az már egy egész jó felállás. :-)
"Nők jönnek"
Az a baj, hogy felém nem.
Tudom nem fog mindenki ide jönni hozzám, hogy akarnak velem járni, de kevés az olyan lány, aki tetszik nekem, aki meg tetszik, annak meg én nem tetszem, aki meg külsőre nem olyan jó, de elfogadja a közeledésemet, annak pedig a "belső világát" nem tudom elfogadni.
Keresni szinte lehetetlen, nem vagyok nagy társasági lény, bár haladok affelé, de ha találok, és azt hallom, hogy valamilyen szinten esélyes vagyok neki is, akkor azért mindent felforgatok. :D
Ez a Tescos lány!
Te is írod, hogy többet foglalkozok vele, mint a pasija.
Hát lehet a csajnak ebből van hiánya, és túl keveset foglalkoznak vele..., Pl. amikor láttam a barátjával, még egymás kezét sem fogták, és nem lehet komoly, hogy már több éve járnak, mert pl. anyám, és apám sem fogják a kezüket :D, pedig ők is már több mint 15 éve házasok, de a csaj ráadásul azt üzente, hogy majd meglátjuk, hogy lehet-e köztünk valami. "van barátom, de nem ígérek semmit"
Chhh... Én tuti nem mondanék ilyet, mikor van barátnőm, soha el nem hagynám, és minden napom jól telik vele. -
#19532 öcsém, többet foglalkozol a csajjal mint a pasija :D
keress más csajt, ne fókuszálj ennyire rá. nők jönnek, mennek még akkoris ha esetleg kötődik is hozzád... -
#19531 Tegnap voltam a Tesco-ba, nem láttam a lányt. :(
Másképp pedig nem tudom felvenni vele a kapcsolatot. :(
Telefonszámot szerezzem meg?
Minek?
Az úgy lenne a legcélszerűbb, ha ő adná meg, mert akkor 100%, hogy várja a hívásom, és szívesen beszélgetne velem.
Az meg a másik, ha ráküldőm az egyik ott dolgozó ismerősömet a kb 3-4 közül :D, akkor biztos kérdezné a lány tőle, hogy "kinek kell?" nem adom meg!" Stb. :( -
bino512 #19530 eggggész jó ez a könyv :D egész jó dolgok vannak benne. -
Ironman2 #19529 Pedig életemben nem röhögtem ennyit azon az egy napon.igaz hogy zavaró volt a memememememe a topikokban,de én már majdnem leestem a székről.
Ez van.Szándékos topikrombolás. -
#19528 Átmenetileg, ne örülj annyira.:)) -
IXEMGabeo #19527 ez azz ezt a mocskot végre kitiltották? -
IXEMGabeo #19526 annyira éreztem h egy particica az a ribi... -
#19525 Változatlan.
KB 1-2 hete nem voltam Tescoban --> nem lehetett alkalmam látni a lányt. :(
Ma pl. eléggé lázas vagyok/voltam, esélyem sem volt eljutni a Tescoba.
Facebook-os lány nem írt vissza.
Holnap megyek majd egy laza, kis létszámú szórakozóhelyre, mert VV. 4 Anikó lesz a fellépő.
Körülnézek ott is. :)
Facebook-on is reklámozzák a programot a Való-Világos Anikóval, szóval szerintem sokan lesznek ott. :)
Természetesen elötte megnézem, hogy a Tesco-s lánnyal mi a helyzet.
Az a helyzet, hogy kicsit félénk típus vagyok :D. -
#19524 Helyzetjelentés?:) -
clio1616v #19523 :) -
#19522 xD
Alapból "gázos" a helyzet, hirtelen csak ennyit tudnék rá mondani, mert "vagy bejön, vagy nem."
50-50%
#19521:
Akkor már el is ordibálhatnám magam, hogy " Mi a ge.iééé ilyen drága ez a Tesco? " :D
Akkor viszont az egész áruház rám figyelne --> Még nagyobb figyelem felkeltés. :)
Na jó, nem komolytalankodok, csak hozzászóltam. :) -
#19521 :( needy szöveg, érdeklődéscsökkentő. Inkább fingjál egyet mikor odaérsz a pénztárhoz, még az is jobb megnyitás.
Baze clio viszont mekkorát talált ki, ezt megjegyzem, hátha hasznát veszem még. :D -
#19520 gázszagot érzek -
clio1616v #19519 szerintem ne...
valami ilyesmit, hogy "Ami a kítűzőtökön van név az az igazi neved, vagy csak kitalált név? mert nyomoznék utánad a publikus oldalakon..." jobban megismernéd, szimpatikus stb. -
#19518 Erre gondoltam én is.
Én erre gondoltam még: "Szia, más nem lesz, stb stb. Szép a neved. - Olyan szép, mint a gazdája." :P :D
Csak ezeket levezetni, még húzza le a vonalkódokat, mit tudom én..
Kevés az idő. :( ..na de jó ötlet ilyenkor a kártyával való vásárlás,főleg, ha 1x-2x rosszul ütöm be a PIN kódot valami hiba folytán.. :) :D -
clio1616v #19517 ma hallottam egy jó szöveget még akár be is válhat
kérdezd meg tőle mikor lesz a legközelebbi pihenőideje -
#19516 A helyzet változatlan, ha emlékszetek rá, hogy mi a szitu velem.
(miértne emlékeznétek xD, na mindegy. :) )
Az a baj, hogy nem járok én naponta Tescóba. Következőnek szombaton benézek, ha akkor ott lesz, megpróbálok egy szöveget "átsúgni" neki, kíváncsi leszek mi lesz a reakció. :D Ha szombaton nem lesz bent, akkor megint csúszik addig az ügy, amíg megint nem megyek vásárolni. :S -
#19515 Kíváncsi vagyok rá, hogy Alekosznak hol a határ, itt kiderül, mert nem lesznek ellenállóak az oda bekerült lányok xD.
Én nézni fogom, az tuti. :) -
IXEMGabeo #19514 az a helyzet, h sal Vas megyei lakos, míg Alekosz érdi itt a probléma:D -
clio1616v #19513 nemsokára jön salsoul, igaz tv képernyőin alekosz néven nyomonkövethettük, de azért hiányzott -
bino512 #19512 köszi =) -
pett3rson #19511 Neil Strauss - A Játszma -
bino512 #19510 mi a neve annak a könyvnek amiről beszéltek? mert visszaolvastam de n találtam meg. :( :) -
bello88 #19509 szóra sem méltó. nem vágott padlóhoz... de büszke vagyok magamra, hogy nem engedtem érzelmileg kihasználni magam :) -
#19508 A pocsék stílus ellenére annyira megragadóak ezek a részletek:
"-Én vagyok Mystery, a világ legnagyobb nőcsábászmestere, hogy a fenébe, hogy egy barátnőm sincs?
-Hát, talán éppen azért, mert te vagy a világ legnagyobb nőcsábászmestere."
vagy a másik:
"Amikor rákérdeztem, mi a baj, sírva fakadt....
[...] Először is azt mondtam neki, hogy eddig minden szenvedélyes kapcsolatom szenvedélyesen kezdődött. Ezt a szöveget Mysterytől tanultam, de magam is így gondoltam. Azután azt mondtam, lehet, hogy úgy gondolja, nem kellett volna olyan könnyen beadnia a derekát, de akarta és szüksége volt rá. Ezt a szöveget Ross Jeffriestől tanultam, de magam is így gondoltam. Harmadikként azt
mondtam neki, hogy én érettebb vagyok, mint a legtöbben, akikkel eddig ilyen viszonylatban dolga volt, szóval ne a korábbi tapasztalatai alapján ítéljen meg. Ezt a szöveget David X-től tanultam, de magam is így gondoltam. Végül azt mondtam neki, hogy szomorú lennék, ha nem találkoznánk újra.
Ez nem sablonszöveg volt."
:/// Ezekben van valami annyira szívszorító...
Meg amikor írja, hogy eddig, azok közül, akikkel találkozott, Tom Cruise volt az az ember, akinek a feje leginkább tele volt programokkal. :D
Annyi mindent tanultam magamról ebből a könyvől, rájöttem, miért nem vagyok sikeres szinte semmiben, hogy miért nem tudok vidám lenni, hogy miért van a szememben akkor is szomorúság, amikor mosolygok. Én minden programot megtanultam, de egyet sem találtam, amit szívből elindítottam volna, mindben volt valami hamis, amitől nem tudtam magaménak érezni, pedig éppen abban lenne a megoldás, hogy majdhogynem mindegy, mi az, csak arra kell koncentrálni, és csinálni.. Nálam csak egy programirtó vírus fut, amitől mindenhol hontalannak érzem magam. -
#19507 3/4-énél tartok, de nagyon azt sejtem, hogy fejlődésregény aspektusból egyszerűen nem lesz ilyen, hogy tanulság, mint általában a hasonló könyvekben. Ő csak leírta úgy, ahogy megtörtént, az érzéseit, tapasztalatait, a változást, ami benne végbement, és ennyi. De kíváncsi vagyok, hogy folytatódik, szal olvasom tovább. :D -
#19506 Aránylag gyorsan olvasok, és tényleg nem lehet letenni, akármilyen szarul is van megírva a könyv (ráadásul én egy gépelési és tagolási hibákkal teli pdf-ből olvastam).
Én inkább úgy fogtam fel, hogy egy irányt ad, mi szükséges a női gondolkozás teljes megértéséhez.
A fejlődésregény része is érdekes, bár a végén egyszerűen nincs ereje az embernek követni a drámai párbeszédeket, ott nagyon kibukik, hogy nincs jól megírva a könyv.