nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • sz4bolcs
    A pocsék stílus ellenére annyira megragadóak ezek a részletek:
    "-Én vagyok Mystery, a világ legnagyobb nőcsábászmestere, hogy a fenébe, hogy egy barátnőm sincs?
    -Hát, talán éppen azért, mert te vagy a világ legnagyobb nőcsábászmestere."

vagy a másik:

"Amikor rákérdeztem, mi a baj, sírva fakadt....
    [...] Először is azt mondtam neki, hogy eddig minden szenvedélyes kapcsolatom szenvedélyesen kezdődött. Ezt a szöveget Mysterytől tanultam, de magam is így gondoltam. Azután azt mondtam, lehet, hogy úgy gondolja, nem kellett volna olyan könnyen beadnia a derekát, de akarta és szüksége volt rá. Ezt a szöveget Ross Jeffriestől tanultam, de magam is így gondoltam. Harmadikként azt
    mondtam neki, hogy én érettebb vagyok, mint a legtöbben, akikkel eddig ilyen viszonylatban dolga volt, szóval ne a korábbi tapasztalatai alapján ítéljen meg. Ezt a szöveget David X-től tanultam, de magam is így gondoltam. Végül azt mondtam neki, hogy szomorú lennék, ha nem találkoznánk újra.
    Ez nem sablonszöveg volt."

:/// Ezekben van valami annyira szívszorító...

Meg amikor írja, hogy eddig, azok közül, akikkel találkozott, Tom Cruise volt az az ember, akinek a feje leginkább tele volt programokkal. :D

Annyi mindent tanultam magamról ebből a könyvől, rájöttem, miért nem vagyok sikeres szinte semmiben, hogy miért nem tudok vidám lenni, hogy miért van a szememben akkor is szomorúság, amikor mosolygok. Én minden programot megtanultam, de egyet sem találtam, amit szívből elindítottam volna, mindben volt valami hamis, amitől nem tudtam magaménak érezni, pedig éppen abban lenne a megoldás, hogy majdhogynem mindegy, mi az, csak arra kell koncentrálni, és csinálni.. Nálam csak egy programirtó vírus fut, amitől mindenhol hontalannak érzem magam.