nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Persze hibáztam, hogy egyből lényegre törően.. :S :)
..dehát nem is ismerjük egymást, mit kérdeztem volna, amiről nem az az első gondolata, hogy hajtok rá? :)
Egyébként a csajszinak: (Az ismimnek címzett levél szerintem nem lényeg)
Szia.
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, kinek neve: .. Tamás :-)
Egyszer ez a fiú hazaért a munkából, volt egy piciny ideje.
Fellépett Facebook-ra, és megnézte a kezdőlapot, ahogy azt mindig is szokta.
Egyszer csak észreveszi .. Anna oldalát,(a volt ált. sulis oszttársáét) belép oda, és elkezd nézelődni.
Lám-lám, csodás pillanatnak örvend a fiú.
Egy-két képen szemet szúr neki az egyik barátnője, .. Petra.
Gondolja magában a fiú, nagyon aranyos, helyes ez a lány, és egy kihagyhatatlan alkalom jár a fiú fejében, hogy írjon a lánynak egy levélkét, miben a lány tudtára adhatja, hogy szívesen megismerkedne vele. :)
Szóval remélem érted. :) :D
Vélemény? :)
Szia, Szép napot, Üdv.Tomi :)
Kicsit furcsa, biztos nem minden napi levél, és jó kedvre derítheti az embert, márcsak azért is, hogy mekkora szerencsétlen vagyok xD xD, de az egyediségre, és a humorra hajtottam, nameg a fő lényegre, Rá! xD
Tesco-s lánynál kiderítettem, hogy mikor végez, és igaz is volt az információ, írtam lentebb, hogy kimentem elé, és elément a barátja.
A pénztárnál meg nem tudom, hogy jó ötlet-e olyat megkérdezni, hogy "mikor érsz rá?".
Elfogadom a segítséged, és 1000x köszönöm =), csak gondolkodom én is, mert hirtelen kell dönteni-e, még csipogtat a vonalkódleolvasóval, és fizetek, és lehet hirtelen rávágja, hogy nem, de mentőöv, hogy máskor is megkérdezhetem, ahogy mondtad. :)
Igen, a papír!! alapú levél valóban kissé személytelen, de gondoltam, hogy átadná azt az érzést, hogy én írtam a saját kezemmel(mert enyhén szólva szerintem hülyeség lenne nyomtatni, az úgy nem olyan :) ), és jelenleg nem látok alkalmat arra, hogy személyesen beszéljek vele. :(