nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Tarajos Sül
    Sehogy! :D
    Írtam, nincs válasz.
    A levelet pedig előzőhét csütörtökön küldtem el.
    Nem is nagyon reménykedtem benne, az az igazság, és tudom, nem ez a helyes hozzáállás, de ez az én negatív tapasztalatom.
    Külsőre ítélt a lány(szerintem), és az is egy ok, hogy szerintem spontán ismerkedik.
    Pl. vonaton utazik, leül mellé valaki, akad valami közös témájuk, és van is egy ismerőse, de nem így, hogy "Szia, szeretnélek megismerni".
    Nem így írtam, egészen egyedi szöveget írtam, amiért lehet hülyének nézett :D(szerintem nem), de ezt már sosem tudom meg, legalábbis szerintem a lényegen nem változtat, azon, hogy nem írt(bármiféle véleménye is legyen).
    A barátnőjének is írtam, avagy az én ismerősömnek, akit azóta már láttam is chat-en, de ő sem írt vissza, amit nagyon nem értek, és nem erre számítottam. Valószínűleg, nem is barátnők, csak 1-2 kép alkalmával "pózoltak" :) egymás melett.
    De azért mutathatta volna a pozitív oldalát, hogy visszaír legalább valami olyasmit, hogy "Szia, Bocsi, rég beszéltem vele, nem tudom mi van vele, de ha akarod segíthetek stb stb."
    Viszont a Tesco-s lány nem hagyja békén a fantáziámat, és olyan aranyos. :)
    Ma is voltam Tescoban, már az automata tolóajtóban járok, még be sem értem a Tesco belső légterébe, máris lesem a pénztárakat, hogy ő-e a pénztáros. :)
    Szóval ma is voltam, ő volt ott, és olyan aranyosan mosolygott, sajnos nem én váltottam ki belőlle, hanem épp munkatársával "kommunikált", de a lényeg, hogy nem vágott semmilyen grimaszt, mert előzőhét szombatján is kint voltam este a Tesconál, mert máshova mentem, de útba esett, és szóval láttam, ő is rám nézett, és nem tudom, lehet, hogy gondolja, hogy ő után császkálok Stb, de lehet, hogy nem.
    Minden esetre megvan az új, de még csak elméleti tervem.
    Egyszerű, egy levél, mivel nem találok rá alkalmat, hogy beszélgessek vele, közösségi oldalon nem találtam meg, és a számát sem tudom.
    Pénztárnál átadnám neki, hazafelé, vagy kajaszünetben vagy elolvassa, vagy nem. Csak a kudarctól félek. Tudom, nincs mit veszíteni, de ha visszautasítja, vagy azt mondja, hogy "nem fogadhatom el", esetleg ott nyújtom neki 1 percig, ő meg direkt észre sem veszi xD, a vásárlók pedig ott bámulnak engem, mint egy hülyét, a másik, hogy legközelebb hogy fogok a szemébe nézni?
    Főleg ha elolvassa a levelet, és az esik le neki, hogy nekem csak az a fontos, hogy ő az enyém legyen, az ő véleménye pedig nem számít, ami természetesen nem így van! :)
    Szerintetek? Tudom, nincs mit veszíteni, de még a levelet sem írtam meg. :)
    Bocsi a hosszú szövegért, legalább nem uncsizol, ha uncsiznál. :)