nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Mindenki ezt mondja, hogy majd eljön az ideje, és Te is, nem hargaszok rátok, Rád, de egy a kérdés.
Mikor?, Hol?, Ki tudom-e várni?
Egyébként igaz, volt már benne részem, és jól is kell kapcsolni, ez szerintem egy lényeges momentum, ugyanis ///ha nem/// kapcsolok, vagy nem esik le, hogy itt az alkalom, pl. sokat mosolyog rám a lány, és ez egy jel, hogy viccesnek tart, talán szimpinek is, ezt nem veszem észre, akkor lőttek az egésznek. :(
Amúgy nyafogok igen, mert félek én is a kudarctól, és sajna lehet most hibázok de próbálok logikusan gondolkozni, valahogy így: "Képzelt Te. Ki írt rám a multkor? - Ja! Tudok Róla. Tényleg? És milyen fiú? - Hát aranyos, általános suliból ismerem, nem tudok róla elmondani rosszat, ha igen, az nem eget rengető" hogy egy ilyen beszélgetés kialakulhat az ismerősőm, és a kiszemelt lány között.
Amiért nem cselekszem az az, hogy kell nekem egy kis gondolkodási idő, hogy a lépés ne legyen matt, hanem egy jó lépés legyen, mert úgy érzem, hogy bár ha csak első látásra is, de megint egy olyan lányt találtam, ami számomra nagyon ritka, és nem akarom elbaltázni, hogy elküldöm a neki szánt üzit Fb-on, és eszembe jut.."hát ezt nem kellett volna neki megírni."