nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
bello88 #19327 bízni lehet benne. de légy óvatos.
igaz még nem volt párkapcsolatom de ebbe pechemre van tapasztalatom: ha megismerkedsz egy lánnyal, akit eddig kihasználtak a srácok, és te nekiállsz lelkizni vele, és szépen rendbe rakod, akkor utána "kedves vagy és figyelmes, sokat segítettél, de már csak barátként tudok rád tekinteni. sajnálom."
25-30 fölött már tényleg imponálni fog a nőknek hogy más vagy mint egy olyan pasi aki csak a szexre hajt, de addig még várnod/várnunk kell pár évet, mert egy 26 éves csaj nem egy magunkfajta töketlen 22 éves sráccal fog összejönni.
ráadásul én még szűz vagyok, ami igencsak megritkítja az esélyeimet a lányoknál... későbbiekben még inkább megfogja. nem tudok pontos kort írni, de kb. 25-26 felett meg már teljesen ellehetetleníti a dolgomat.
ugyanis azt hiszik hogy egy 25-26 éves srác azért maradt szűz mert valami gáz van vele, és ennél fogva nem is akarják tovább megismerni.
tehát ha a saját tapasztalataimat megoszthatom veled: ezt a lányok (ebben a korban) nem fogják észrevenni. ugyanis legtöbben nem férjet keresnek, hanem kalandot, jópasit, akivel lehet dicsekedni stb.
nem hiába hallottam egy lánytól egy sztorit, aki inkább barát kategóriába könyvelt el -szokás szerint-, hogy van egy pasi akibe fülig szerelmes de a pasival nem jött össze, ennek ellenére szexuálisan mindig kihasználja, mert nem bír neki nemet mondani annyira belé van zúgva.
persze lehet hogy csak a keserűség beszél belőlem. most is eléggé értéktelennek érzem magam.
mellesleg szoktál társaságba járni?