22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bello88
    Leírjam hogy eddig hány lány válaszolt a leveleimre társkeresőn, és aki válaszolt azok közül hány utasított vissza aktív agy passzív módon? :)
    már eleget kerestem. túl sokat.
    jelenleg szabin vagyok, nem akarom tovább gazdagítani a kudarcélményeimet. bár megjegyzem, mióta befejeztem 2 lány is visszautasított passzívan (nem mondták ki, hanem szó nélkül eltűntek). az egyik a másik fórumon érdeklődött, a másik a blogon keresztül. úgyhogy már nem is kell keresnem hogy visszautasíthassanak :)
  • clio1616v
    leszopni?

• tigeroo
    bazmeg ne idegesíts már, direkt odaírtam hogy 25+ ...
  • bello88
    hát tudnak kegyetlenek lenni az emberrel. aki meg nem üti meg a külső mércét, azt néha ember számba sem veszik :(
  • chhaya #19341
    Láttam utólag, csak kissé így jött le.
    Am az meg hülyeség, hogy csak jóképű pasiknak van esélyük a csajoknál.
    Aki a külsőségekre hajt, azt tessék lesz...ni és nézelődni tovább.:)
  • bello88
    pont az előbb írtam le, hogy ez nem a nők hibája ;)

mellesleg én nem a nagyon szép lányokra hajtok, ha erre célzol.
  • IXEMGabeo
    sok helyen hallottam ők a normális és rendes, megértő srácokért sírnak...egyrészt akkor miért jó nekik a szemét állat, aki pl bunkó velük és veri őket alkalom adtán? ez az kaland ami, jó miközben az igazi jót, amit kaphatnának eldobják maguktól!? másrészt a legtöbbjük csak egy irányítható, befolyásolható hülyegyereket keres, miközben burkoltan megköszönik, hogy jajj de jó, hogy segítettél rajtam lelkileg...
  • chhaya #19338
    Az nem a csajok hibája, ha az önértékelésed vagy a külsőd nincs rendben.
    Feltételezem te sem jönnél össze egy rusnya, vagy átlagos de nem bejövős lánnyal.:P
  • bello88
    :D én szerencsére elfortyogok magamban, nem vetítem ki senkire a haragomat :) (úgy értem mi értelme lenne a nőket hibáztatnom a külsőm miatt?)

amúgy igazad van, az ilyenekre már én sem ugrok... mert ha komolyan gondolja akarna tőlem valamit, ha meg nem akkor inkább ne is mondjon semmit.
  • bello88
    pont erre akartam célozni: az átlagos vagy rondább pasi nem pasi. ők meg pasik miatt sírnak :P ;)
  • IXEMGabeo
    lehet csak udvariasságból mondták, hogy ne bántsanak meg. Én pl már legyintek és csúnyán nézek, ha egy csaj ilyet mond rám h aranyos vagyok, nem érdekel már.

A másik amire tudok gondolni, hogy nincs hozzá gusztusuk, hogy szexeljenek egyet veled, nincs meg a kémia, ahogy mondják és akkor a fene ette meg az egészet...

pedig, ha egy jó ideig így folytatódik én pl önhatalmúlag fogok bepöccenni és megerőszakolok egyet...
  • clio1616v
    rövidtávon...
  • bello88
    a jópasik miatt :))
  • IXEMGabeo
    mutass egyet...

az viszont nem miattam van pl, hogy sírnak. Úgy jártak...
  • bello88
    azért nem a nők hibásak, mert még nem volt barátnőm... tehát sejtem hogy valószínűleg bennem van a hiba. csak az a gond, hogy eddig egy nő sem volt velem teljesen őszinte így fogalmam sincs mi a hiba.

egyes nők szerint "jóképű" vagyok, mások szerint "helyes", vagy "aranyos". állítólag becsületes és őszinte vagyok. ha ezeket nézed akkor egy kiköpött jópasi vagyok, mégsem akarnak velem ismerkedni.
    úgyhogy a fent felsoroltakból valami nem stimmel. valamiben hazudtak. (gondolom a külsőmmel kapcsolatban, mert a tapasztalataim erre engednek következtetni)
  • IXEMGabeo
    ha megismerkedsz egy lánnyal, akit eddig kihasználtak a srácok, és te nekiállsz lelkizni vele, és szépen rendbe rakod, akkor utána "kedves vagy és figyelmes, sokat segítettél, de már csak barátként tudok rád tekinteni. sajnálom."

egyértelmű...

többi is hellyel-közzel igaz, de azért nem szabad általánosítani.
  • chhaya #19329
    Csajfórumon meg a pasik miatt sírnak, úgyhogy egál.
  • IXEMGabeo
    elkeserítő, hogy mennyi húszas évein elején járó ember téved ide egyetlen probléma miatt: nők okozta csalódás, egyedüllét és sok más probléma miatt. Kezdem elhinni, hogy valóban nem"csak" bennünk van a hiba...
  • bello88
    bízni lehet benne. de légy óvatos.
    igaz még nem volt párkapcsolatom de ebbe pechemre van tapasztalatom: ha megismerkedsz egy lánnyal, akit eddig kihasználtak a srácok, és te nekiállsz lelkizni vele, és szépen rendbe rakod, akkor utána "kedves vagy és figyelmes, sokat segítettél, de már csak barátként tudok rád tekinteni. sajnálom."
    25-30 fölött már tényleg imponálni fog a nőknek hogy más vagy mint egy olyan pasi aki csak a szexre hajt, de addig még várnod/várnunk kell pár évet, mert egy 26 éves csaj nem egy magunkfajta töketlen 22 éves sráccal fog összejönni.
    ráadásul én még szűz vagyok, ami igencsak megritkítja az esélyeimet a lányoknál... későbbiekben még inkább megfogja. nem tudok pontos kort írni, de kb. 25-26 felett meg már teljesen ellehetetleníti a dolgomat.
    ugyanis azt hiszik hogy egy 25-26 éves srác azért maradt szűz mert valami gáz van vele, és ennél fogva nem is akarják tovább megismerni.

tehát ha a saját tapasztalataimat megoszthatom veled: ezt a lányok (ebben a korban) nem fogják észrevenni. ugyanis legtöbben nem férjet keresnek, hanem kalandot, jópasit, akivel lehet dicsekedni stb.

nem hiába hallottam egy lánytól egy sztorit, aki inkább barát kategóriába könyvelt el -szokás szerint-, hogy van egy pasi akibe fülig szerelmes de a pasival nem jött össze, ennek ellenére szexuálisan mindig kihasználja, mert nem bír neki nemet mondani annyira belé van zúgva.

persze lehet hogy csak a keserűség beszél belőlem. most is eléggé értéktelennek érzem magam.

mellesleg szoktál társaságba járni?
  • bello88
    22 éves vagyok. 19-22 közötti lányokkal szoktam ismerkedni. Milyen lány az, aki ebben a korosztályban már elvárja egy 22 éves sráctól, hogy külön lakása legyen (és autója)?

Szerencsére kevés ilyen lány van, bár kétség kívül az arcomat elég jól tudná kompenzálni a jó egzisztencia... csakhogy én nem erre vágyom!

Továbbra is kitartok amellett, hogy a jóképűség és a sármosság bőven az anyagi feltételek felett áll.
  • Tarajos Sül
    #19317-nek:
    "Hatalmas Like a hsz-odnak. :)"
  • Tarajos Sül
    Hatalmas Like a hsz-odnak. :)

#19318:
    Én 22 vagyok, és nagyjából így vagyok vele, mint Te.
    Legútóbb a Tescoban tetszett meg egy lány, azért megtettem mindent, ami csak tőlem tellett, de amugy nem vagyok nagy csajozós, most is egyedül vagyok, és nem is az, hogy jól eléldegélek, de szeretnék egy hozzám illő társat.
    Én visszatartom magamban, hogy "jajj de csúnya vagyok, nem fognak velem összejönni"(pedig 2-4 éve ez is probléma volt)most sem tartom magam szépfiúnak, mert nem vagyok csúnya, de lehetnék szebb is, szóval én bízom abban, hogy nagy előnnyel indulok azokkal a srácokkal szemben, akik csak kihasználják a csajokat(az ismerőseim között van ilyen, nem 1), és bízom abban, hogy ezt a lányok többsége észre is vesz.
  • tigeroo
    nem minden nő ilyen: ők még komolytalanok.

gondolj bele, az nem normális szerintem aki csak úgy él a világba (mittomén 25+ korban, otthon él a szüleivel, alig van megtakarított pénze később lakásra, nincsenek tervei), és olyannal jön össze az illető.

szal az egzisztenciás dologban egyetértek clioval...
  • bello88
    lehet... bizonyos korosztály felett meg is nő rá az esélye, de nem minden nő ilyen.

• tigeroo
    pedig azis puncimágnes
  • bello88
    hogyan került szóba az egzisztencia?!

de komolyan: se te, sem én nem írtam róla :P
  • clio1616v
    21 éves kor alatt hogyan lenne önálló életed meg egzisztenciád? :D
  • bello88
    :)) ez nem működik.
    őszintén megmondom: 21 éves koromig nem éreztem szükségét, hogy barátnőm legyen. nem is próbálkoztam, jól eléldegéltem a kis világomban. ráadásul akkor még tágabb szociális körben is mozogtam.
    egy lány sem akart velem összejönni, vagy egy lány sem kezdett el flörtölgetni velem!

lényegében ugyanaz az eredmény, mint most.

amúgy ha jóképű az illető, akkor nyilván jó stratégia, de ha nem...
  • IXEMGabeo
    tökmind1 minek adom magam.

Ahogy régebben is említetted és, ami nagyon közhely, Tedd vonzóvá magad ennyi lenne a lényeg. Nem én válogatom meg az arcomat a személyiségem pedig nem fog változni. Nem vagyok bunkó, olyan vagyok legtöbb esetben amilyenek velem is...Ez más eset volt, ez egy felmérés volt avagy horizontális kompetencia...xD
  • clio1616v
    legyél tökéletes és ne te teperj... ők akarjanak téged

úgy kell csinálnod, mintha nélkülük is már tökéletes lenne az életed

mivel senki élete nem tökéletes ezért ahhoz fognak vonzódni akié tökéletesebb, ha egy senkiházi bunkónak adod magad (amilyen vagy valójában)

akkor ne várj vonzó reakciókat
  • IXEMGabeo
    ti gondoljátok túlzónak... én megmondtam nálam 2 véglet van. Vagy nagyon nagyon nem bírom őket "piszkálni", oltogatni őket hanem túlságosan is tisztelem őket, vagy pedig, ha elhintek 1-2 ilyet, meg 1-2 túlzó bókot, azt ti bunkónak tartjátok. Sajnos a kettő közé nem tudom belőni ez van, de ez a feltételezés akkor állná meg a helyét, ha igazatok lenne;)
  • IXEMGabeo
    azért csináltam, mert kíváncsi voltam az úgymond bunkó stílus mennyire jön be neki. Poénra vette, clio szerint a csaj hülye volt, sztem meg ezt így kell, mert azért ennél sokkal keményebb dolgokat kapnak egy egy vita, veszekedés alkalmából másoktól. Kipróbáltam, vártam a reakciót nincs mit ezen tovább magyarázni...
  • sz4bolcs
    Ennek a biznisznek a kifinomultabb formája a "kapsz virágot, add oda magad"

Ettől menekülnek a nők, mert ez nem így működik. Szerencsére.
    A 'helyes' reakció valami olyasmi lett volna, amikor elkérte a füzeted, hogy "Mások ezért keményen megdolgoznak" és egy mosoly. Vagy akármi hasonló, amit hoz a szituáció, de azon ne csodálkozz, hogy erre nem csillant fel a szeme...
  • clio1616v
    mind egyforma, de nem mind őszinte
  • sz4bolcs
    Tényleg, Gabeo írta..
  • IXEMGabeo
    utsó sor nem törvényszerű, mert nem minden csaj egyforma látod:)

ilyen a korosztályom...
  • clio1616v
    jó hülye csajokkal találkozol... (értsd: feleslegesen volt kedves veled, ha tudná mekkora bunkó vagy...)

azt mondta volna, hogy baszd meg a füzeted, te mocskos disznó
  • IXEMGabeo
    ma kíváncsiságból odaadtam egy csajnak a füzetem akivel annyira nem is vagyok rosszba, de viccből elhintettem neki, hogyha adsz 2 csókot simán megkapod a 2 füzetet:D:D erre ő picit elmosolyodott és mondta, hogy óó Isten ments. Na itt az eredmény, hogy mennyire nem vágynak rám haha:D:D mondjuk mondanom se kell, hogy a csaj foglalt, de mit sem számít. A poént értékelte, de bezzeg a szeme nem csillant fel:) ez ilyen
  • bello88
    visszaolvastam.
    én ilyet nem írtam... :)
  • sz4bolcs
    Persze, ha szockörödben van a lány, akkor teljesen jó..