nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Tarajos Sül
    Hello.

Úgy érzem, ha van valami nőügyem, hozzátok mindig fordulhatok, ill. ehhez a topikhoz. :)

Szóval a helyi Tescoban láttam egy ott dolgozó fiatal csajszit, megtetszett(nyilvánvalóan :D ), üzentem neki egy ott dolgozóval, hogy "szívesen megismerkednék vele, ha nincs barátja, illetve az ismim kérdezze meg tőle, hogy mikor végez."
    Megtörtént.
    Csaj azt üzente, hogy van barátja, ezért nem ígér semmit.
    Szerintem nincs is barátja, mert nekem furcsa az, hogy miért válaszolta azt, hogy nem ígér semmit, ha van barátja.
    Ez számomra olyan, hogy majd kiderül, hogy lesz-e folytatása a dolognak, ezért nem ígér semmit.
    Nah de ez szerintem hülyeség, mert nem is lehet folytatás, ha van barátja. :)
    Azt tudni kell, hogy a lány még nem látott engem, szóval szerintem azért mondta, hogy van barátja, amolyan hátráltatónak, hogy ez legyen bennem amolyan "határvonalnak", de azért kezdeményezhetek.

Szerintetek?
    De majd kiderülnek a dolgok, mert megkaptam az időpontot, azt üzenték nekem, hogy a csaj szerint ezért beszélhetünk, csak még el nem jön a tali ideje, addig foglalkoztat a kérdés. :)